Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین روز از مرحله نهایی رزمایش بزرگ پیامبر اعظم (ص) ۱۴، نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه با ایجاد سامانه های فرماندهی و کنترل مشترک و ترکیب تاکتیک ها و شیوه های رزم، تقابلی غافلگیر کننده با دشمن را به نمایش می گذارند.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد:

دومین روز از مرحله نهایی رزمایش بزرگ پیامبر اعظم(ص) ۱۴ سپاه با اجرای متنوع عملیات  از زمین، هوا و دریا علیه مواضع دشمن فرضی در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله از رزمایش نیروی هوافضای سپاه با بکارگیری تاکتیک‌ها و تجهیزات نوین،بخشی از توانمندی‌های گسترده این نیرو در مقابله با تهدیدات مفروض دشمن را به نمایش می گذارد.

بر اساس این گزارش، دستاورد مهم هوافضای سپاه در این مرحله از رزمایش که صبح امروز (چهارشنبه) برای نخستین بار در جهان صورت پذیرفت؛ شلیک موفق موشک‌های بالستیک از اعماق زمین به صورت کاملاً استتار شده بود که این دستاورد مهم می تواند سازمان های اطلاعاتی دشمن را در خطاهای محاسباتی رویارویی احتمالی با چالش‌های جدی مواجه کند.

در مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۴ سپاه که در آب های نیلگون خلیج همیشه فارس و تنگه راهبردی هرمز در حال برگزاری است ، هواپیما های سوخو ۲۲ نیروی هوافضای سپاه مواضع از پیش تعیین شده در جزیره فاروران را به وسیله بمب های بالدار مورد هدف قرار داده و منهدم می کنند.

انهدام اهداف دشمن فرضی با انواع بمب های هوشمند که سختگیرانه و  در ابعاد بسیار کوچکتر از اندازه واقعی طراحی شده ، از دیگر بخش‌هایی است که در این مرحله از رزمایش تمرین خواهد شد.

---

بنا بر اعلام روابط عمومی کل سپاه، یکی از بخش‌های مهم این رزمایش تمرین جنگ دو نیروی هوافضا و دریایی سپاه در کنار یکدیگر است که در طول مراحل مقدماتی و نهایی رزمایش با ایجاد سامانه فرماندهی و کنترل مشترک و ترکیب تاکتیک ها و شیوه های رزم دونیرو، تقابلی غافلگیرکننده با دشمن را به نمایش می گذارند.

اجرای عملیات رزم موشکی موفق با شلیک دو فروند موشک زمین به زمین هرمز و فاتح و یک فروند موشک بالستیک به سمت اهداف معین، همچنین اجرای آتش پدافند هوایی نقطه ای در این مرحله از رزمایش با موفقیت به انجام رسید.

هجوم پهپادهای شاهد ۱۸۱، مهاجر و باور به سمت اهداف دشمن فرضی  وانهدام مواضع از پیش تعیین شده در این مرحله از رزمایش نیز انجام می پذیرد.

عملیات موشکی سطح به سطح شناوری، ساحل به دریا و اجرای آتش متنوع و متکثر توپخانه و ادوات همچنین عملیات مین ریزی آفندی برای قطع خطوط مواصلاتی دشمن در دومین روز از رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۴ در حال انجام است.

اجرای آتش انواع تیربار، آرپی جی و سلاح‌های سبک توسط نیروهای رزمی جهادی در خط و دژهای پیرامون جزایر در طول این رزمایش بار دیگر عزم راسخ مرزنشینان دریا دل در دفاع از ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.

مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم (ص)۱۴ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، از صبح روز گذشته(سه‌شنبه) در منطقه عمومی هرمزگان ،خلیج فارس و غرب تنگه هرمز  آغاز شده است عصر امروز پایان خواهد پذیرفت./سپاه نیوز

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مرحله از رزمایش مرحله نهایی رزمایش هوافضای سپاه پیامبر اعظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است