Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به اینکه دست‌کم ۴۰ ایالت در آمریکا گزارش‌هایی از افزایش ابتلا به کرونا داشتند، وخامت این پاندمی همچنان اثرات ویرانگری بر چشم‌انداز اقتصادی و سلامت آمریکایی‌ها در سراسر این کشور دارد اما برای بسیاری از جوامع رنگین‌پوست آن، همچنین حملات نژادپرستانه را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، براساس نظرسنجی این ماه مرکز تحقیقات پیو، از هر ۱۰ سیاهپوست و آسیایی بالغ، حدود چهار تن از افزایش تنش نژادی از زمان آغاز این پاندمی خبر داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی در جوامع آسیایی از مواجهه با حملات بیگانه‌هراسی گزارش داده‌اند و برخی از سیاهپوستان آمریکایی از آزار و اذیت هدفمند بابت استفاده از ماسک شکایت دارند.

سیاهپوستان و آسیایی‌ آمریکایی‌ها نسبت به سفیدپوستان و لاتین‌تبارهای آمریکایی بیشتر در معرض توهین‌های نژادی قرار می‌گیرند. از میان پاسخ‌دهندگان آسیایی، ۳۱ درصد گفتند هدف فحاشی یا جوک‌ نژادپرستانه قرار گرفتند و این آمار برای آفریقایی آمریکایی‌ها ۲۱ درصد، برای لاتین‌تبارها ۱۵ درصد و تنها هشت درصد برای سفیدپوستان است.

نیل روئیز، از مولفان و دستیار مدیر مهاجرت جهانی و جمعیت‌شناسی در پیو به پولتیکو گفت: نسبت دادن رابطه بین علت و معلول دشوار است اما آنچه می‌توانیم بگوییم این است که بسیاری از آسیایی آمریکایی‌ها احساس می‌کنند از زمان شیوع کرونا به علت نژاد یا قومیت خودشان هدف فحاشی یا جوک قرار گرفتند. این برگرفته از تجربه شخصی آنهاست که می‌گویند برای مردم عادی‌تر شده است که دیدگاه‌های نژادپرستانه خودشان علیه آسیایی آمریکایی‌ها را ابراز کنند.  

این بررسی که اوایل ژوئن صورت گرفت، همچنین با اعتراضاتی در واکنش به قتل جورج فلوید به دست پلیس آمریکا همزمان شد. مرگ این شهروند سیاهپوست آمریکایی، موجی از اعتراضات سراسری با درخواست اصلاحات برای برابری نژادی را ایجاد کرد.

آفریقایی آمریکایی‌ها یک سوم تمام موارد ابتلا به کرونا و فوتی‌های آن را تشکیل می‌دهند و بسیاری از فعالان از دستورهای بازگشایی ایالتی و فدرالی که سیاهپوستان آمریکایی را در معرض خطر بالاتری از تماس با این ویروس قرار می‌دهد، انتقاد کردند.

براساس نظرسنجی پیو، حدود سه تن از هر ۱۰ بالغ سیاهپوست زیر ۵۰ سال نگران حمله فیزیکی یا تهدید علیه خودشان هستند و از زمان شیوع کروناویروس یک‌چهارم هدف فحاشی یا جوک نژادپرستانه قرار گرفتند.

در حالی که بسیارd از حوادث گزارش شده مستند در نظرسنجی پیو حوادث مرتبط با تنفر شمرده می‌شوند، آنها به لحاظ حقوقی جرایم مرتبط با تنفر نیستند. فریاد زدن توهین‌های نژادی، جوک‌های نژادپرستانه و تهدید به اخراج طبق متمم اول که آزادی بیان را تضمین می‌کند، قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا کرونا در جهان کروناویروس آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد

رئیس‌جمهور ونزوئلا سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی توسط نیروهای پلیس این کشور را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا خاطرنشان کرد: ما سرکوب جوانان آمریکایی توسط نیروهای پلیس این کشور را که برای محکوم کردن نسل‌کشی علیه فلسطینیان بیرون آمده‌اند، محکوم می‌کنیم.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، رئیس‌جمهور ونزوئلا همچنین تاکید کرد: احترام کامل خود را به جوانان آمریکایی اعلام می‌کنیم. آنها در مبارزه خود برای برقراری صلح مستحق احترام هستند.

مادورو از جوانان سراسر جهان خواست تا به خیابان‌ها بیایند و نسل‌کشی علیه ملت فلسطین را محکوم کنند.

دانشجویان آمریکایی ۱۸ آوریل جاری در محوطه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک برای اعلام مخالفت خود با جنگ علیه نوار غزه تجمع کرده و از مدیران دانشگاه خود خواستند همکاری‌های آکادمیک‌شان با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و سرمایه‌های خود را از شرکت‌هایی که حامی اشغال اراضی فلسطینی هستند، خارج کنند.

پس از مداخله نیروهای پلیس و بازداشت ده‌ها دانشجوی آمریکایی، خشم در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته و تظاهرات به ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف این کشور رسید.

در ادامه جنبش دانشجویی بی‌سابقه‌ای در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکایی به دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، انگلیس و آلمان کشیده شد و همگی آنها اکنون شاهد برگزاری تظاهرات‌هایی در حمایت از ساکنان غزه و درخواست برای توقف جنگ در این منطقه و تحریم شرکت‌هایی هستند که سلاح در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • دانشجویان دانشگاه آمریکایی بیروت پرچم اسرائیل را به آتش کشیدند
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • روایت «شینهوا» از ماشین سرکوب آمریکا دربرابررستاخیزدانشجویان
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • دستگیری عاملان توهین به وینیسیوس در ال‌کلاسیکو
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است