Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری آمریکا ضمن اشاره به مقبولیت بالای دکتر فاوچی در میان مردم و با تاکید بر رابطه «بسیار خوبی» که با رییس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی کشورش دارد به این نتیجه می‌رسد که وی نیز باید دست کم از همین میزان مقبولیت برخوردار باشد.

دونالد ترامپ سپس به شوخی گفت: «هیچ کس من را دوست ندارد.»

رئیس جمهوری ایالات متحده که در پی کسب مجدد محبوبیت از دست رفته پیش از انتخابات ماه نوامبر است سپس تاکید کرد که اعتبار بالای دکتر فاوچی باید به همه مجموعه دولت آمریکا منتقل شود، چرا که او برای دولت کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترامپ در این خصوص یادآور شد که نه فقط دکتر فاوچی و دیبورا بریکس، دیگر عضو ارشد کارگروه ویژه مقابله با ویروس کرونا در آمریکا که وی و دیگر اعضای دولت نیز سزاوار تشویق برای مدیریت بحران کرونا در ایالات متحده هستند.

رئیس کاخ سفید که نظر می‌آمد نسبت به مقبولیت و اعتبار دکتر فاوچی نزد مردم حسادت می‌کند در ادامه خاطرنشان کرد: «او با دولت همکاری دارد و ما تقریبا هرآنچه وی، دکتر بریکس و دیگر اعضای فوق العاده کارگروه ویژه توصیه کردند را انجام داده‌ایم؛ حال آنکه دکتر فاوچی از میزان بالای مقبولیت و اعتبار برخوردار است، پس چرا من و دولت نباید این مقبولیت را داشته باشیم؟»

دکتر فاوچی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو ارشد تیم ویژه دولت آمریکا برای مقابله با ویروس کرونا از جمله شخصیت‌های مورد اعتماد کاخ سفید است که در میان مردم آمریکا از مقبولیت بالایی برخوردار است. اغلب شهروندان آمریکایی وی را به عنوان یک مرجع در فرایند مقابله با بیماری کووید۱۹ می‌شناسند و به توصیه‌های او برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری گوش می‌کنند.

دونالد ترامپ در مقابل بر اساس آنچه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند هم اکنون میزان زیادی از مقبولیت خود را در میان مردم از دست داده است. تحلیل‌گران «رویکرد سهل انگارانه» وی در کنترل شیوع کرونا و نیز نشانه‌های موجود از تاثیر این بحران بر اقتصاد و فرصت‌های شغلی را دلیل عمده روی برگردانن بسیاری از شهروندان آمریکایی از وی می‌دانند.

ترامپ پیش‌تر در بسیاری از موارد به صراحت با دکتر فاوچی در خصوص مدیریت بحران کرونا در کشورش مخالفت کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین بار دیگر بر استفاده از داروی هیدروکسی کلروکین برای درمان بیماری کووید ۱۹ تاکید کرد و گفت که وی معتقد است این دارو از همان مراحل اولیه بیماری تاثیرگذار است.

این درحالیست که بسیاری از متخصصان علوم پزشکی معتقدند که داروی هیدروکسی کلروکین نباید برای درمان بیماری ناشی از ابتلا به ویروس کرونا مورد استفاده قرار گیرد، زیرا موجب ناراحتی‌های قلبی و دیگر مشکلات برای بیماران می‌شود.

دکتر فاوچی از معدود همکاران نزدیک دونالد ترامپ است که به صراحت درباره آنچه تشخیص می‌دهد اظهار نظر می‌کند و در بسیاری از موارد آزادانه با دیدگاه‌های رئیس جمهوری آمریکا مخالفت می‌کند.

رئیس دفتر کاخ سفید به تازگی پیتر ناوارو، مشاور تجاری ترامپ را به دلیل نوشتن مقاله‌ای انتقاد آمیز با هدف بی اعتبار کردن دکتر فاوچی مورد سرزنش قرار داده بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ پارسی خبر رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در روز‌های آفتابی و به ویژه گرم سال، آنچه در استان خوزستان و به خصوص اهواز نایاب می‌شود، سایه‌ای برای در امان ماندن از تابش مستقیم خورشید و اشعه‌های مضر آن است.

نور آفتاب همه طول موج‌ها را در خود دارد، طول موج‌هایی که به راحتی به قسمت‌های مختلف چشم آسیب می‌رسانند.

دکتر خاتمی نیا، متخصص بیماری‌های چشمی در اهواز می‌گوید: نور آفتاب علاوه بر ایجاد آب مروارید، می‌تواند به قرنیه و حتی شبکیه چشم آسیب بزند.

وی ناخنک را یکی از بیماری‌های شایع در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: این بیماری به علت نور شدید آفتاب بروز می‌کند.

دکتر خاتمی نیا ادامه داد: اگر با هر وسیله محافظتی که در اختیارمان قرار دارد بتوانیم شدت نور آفتاب و اشعه خورشید را کم کرده و در حد متعادل نگه داریم، می‌توان از عوارض یادشده جلوگیری کنیم.

در استان خوزستان که شدت نور آفتاب زیاد است، استفاده از چتر می‌تواند یک فرهنگسازی مناسب و مهم در حوزه سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های پوستی، چشمی و ... باشد.

دکتر پازیار، متخصص پوست و مو می‌گوید: امواج نامرئی آفتاب در تابستان آسیب جدی به پوست می‌زند و باعث التهاب پوست، قرمزی، ایجاد تاول و... می‌شود.

وی افزود: برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، می‌توان از چتر‌های که اثر مهاری روی امواج مضر نور خورشید دارند، استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • تونی خان در واکنش به مزخرف خواندن AEW توسط گلدبرگ: رو در رو چیز دیگری گفته بود!
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا