Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی که با حضور معاونان وزیر بهداشت در اراک برگزار شد، افزود: اگر بیمارستان‌ها بخش خصوصی و خیرساز استان مرکزی نبود، مشکلات زیادی برای این استان ایجاد می‌شد ولی این ظرفیت‌ها در بهبود وضعیت نقش موثری داشته‌اند.

وی بیان کرد: بیمارستان ولیعصر (عج) اراک به عنوان یک طرح ملی و از طرح‌های مهم وزارت بهداشت محسوب می‌شود که تکمیل آن یک ضرورت است که در ۲ ماه گذشته تصمیمات خوبی برای این طرح از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد ریال نیز برای خرید تجهیزات این بیمارستان در نظر گرفته شده و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این طرح تا پایان دولت دوازدهم به ثمر می‌نشیند.

آقازاده اظهار داشت: در نشست با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای تکمیل بیمارستان خمین با پیشرفت حدود ۸۰ درصد درنظر گرفته شده است که جای تقدیر دارد.

وی گفت: شهرستان شازند با وجود ۱۱۰ هزار نفر جمعیت هنوز دارای یک بیمارستان وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست و در حدود ۲ سال گذشته توافق‌نامه‌ای بین وزارت بهداشت با وزارت نفت برای ایجاد یک بیمارستان از سوی پتروشیمی شازند امضاء شده که تجهیز و تامین نیروی آن برعهده وزارت بهداشت است.

استاندار مرکزی ادامه داد: صحبت‌هایی شنیده شده که پتروشیمی شازند قصد دارد ۴۰۰ میلیارد ریال برای این طرح اختصاص دهد اما این طرح دارای تعهدنامه است و باید هزنیه کامل ایجاد بیمارستان از سوی پتروشیمی پرداخت شود.

آقازاده اظهار داشت: برخی از شهرستان‌های استان مرکزی در زمینه تجهیزات درمانی با مشکلاتی بیشتر از مرکز استان  مواجه هستند که نیاز است به این مناطق نیز نگاه ویژه شود.

وی گفت: استان مرکزی با تلاش‌ها و اقدامات مطلوب کادر بهداشت و درمان در زمینه شیوع بیماری و میزان مرگ و میر کووید ۱۹ در رتبه ۲۴ کشور قرار دارد و اقدامات خوبی تاکنون در زمینه مقابله با این بیماری صورت گرفته است.

استاندار مرکزی عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ پزشک و پرستار استان مرکزی به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و این استان نیز در امر مقابله با این بیماری شهید پرستار تقدیم کرده است.

کرونا، مشکل سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی را حادتر کرده است

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: شیوع ویروس کرونا مشکل سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی بویژه اراک را با مشکلات جدی‌تری همراه کرده و در این راستا بیمارستان تخصصی سرطان در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته است.

«محمد حسن آصفری» افزود: اگر بیمارستان ولیعصر (عج) تکمیل شده بود نیازی به تخلیه بیمارستان تخصصی نبود و باید یک اقدام ویژه برای تکمیل این طرح و اضافه شدن ۵۰۰ تخت بیمارستانی به استان مرکزی و شهر اراک انجام شود.

وی بیان کرد: تخصیص اعتبارات یکی دیگر از مطالبات است، برخی ناعدالتی‌ها در تخصیص اعتبارات استانی دیده می‌شود که این موضوع دور از انصاف است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان مرکزی در شیوع بیماری و زمان شروع این ویروس فاصله‌ای با استان‌های قم و مازندران ندارد اما به لحاظ تخصیص اعتبارات فاصله زیادی دارد.

آصفری اظهار داشت: کمبود دارو نیز یکی دیگر از مشکلات جدی در امر مقابله ویروس کرونا در استان مرکزی است که باید در این خصوص نیز نگاه ویژه صورت گیرد.

وی اظهار داشت: صنوف استان مرکزی با ویروس کرونا به شدت آسیب دیده و هنوز برخی صنوف تعطیل هستند و به واقع پرداخت تسهیلات ۱۲۰ تا ۱۸۰ میلیون ریالی دولت با سود ۱۸ درصد، مشکلی از آنها حل نمی‌کند و باید چاره‌ اندیشی ویژه در این خصوص صورت گیرد.

نخستین نشست قرارگاه پدافند زیستی  در خصوص کرونا در استان مرکزی تشکیل شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: این استان نخستین نشست قرارگاه پدافند زیستی را قبل از شیوع این بیماری در ۶ بهمن‌ماه پارسال تشکیل داد و شاید در هیچ جای کشور در این مدت نشست قرارگاه زیستی برگزار نشده بود.

«بهروز اکرمی» نخسیتن مورد مثبت ویروس کرونا در اول اسفندماه پارسال در اراک به ثبت رسید و تاکنون ۵۳ نشست قرارگاه زیستی در استان مرکزی تشکیل شده است.

وی بیان کرد: ۶۰۰ نشست ویدئو کنفرانسی با حضور فرمانداران شهرستان‌های مختلف، ۱۵۰ نشست کمیته زیرمجموعه‌های پدافند غیرعامل، سه نشست مشترک با شورای تامین، ۳۰ نشست کمیته اقتصادی، ۱۰ کمیته امنیتی و انتظامی، ۵۰ کمیته اجتماعی و فرهنگی، پنج نشست کمیته سیاسی و ۵۰ برنامه بازدید با حضور استاندار و معاونین از مراکز مختلف در این مدت برگزار شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: این استان در امر مقابله با بیماری کووید ۱۹ اقدامات موثری داشت و در این راه خیران، تشکل‌های مردمی و مسئولان در کنار کادر بهداشت و درمان قرار گرفتند و انتظار است این همدلی همچنان ادامه داشته باشد.

اکرمی اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان استان مرکزی فراتر از وظایف خود مایه گذاشتند و همه باید قدردان زحمات این قشر باشند و اجازه ندهند با برخی بی احتیاطی‌ها و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، مشکلات پزشکان و پرستاران اضافه‌تر شود.

وی تاکید کرد: استان مرکزی یک استان صنعتی است و با وجود شیوع کرونا، چرخه تولید با رعایت پروتکل‌ها بهداشتی به خوبی در حرکت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور استان مرکزی دومین استانی بود که این بیماری در آن شناسایی شد و با وجود کم بودن اطلاعات در خصوص این بیماری، مدیریت مناسبی در کنترل آن انجام شد.

دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: استان مرکزی به دلیل صنعتی بودن و قرارگیری در شاهراه ارتباطی شرق به غرب و حضور کارگران سایر استان‌ها در شهرهای دلیجان، زرندیه و ساوه با تهدیدهای بسیاری مواجه بود اما این تهدیدها با همکاری مسئولان تاکنون به خوبی مدیریت شده‌است.

وی ظرفیت تخت‌های بیمارستانی شهر اراک را محدود اعلام کرد و ادامه داد: یکی از نگرانی‌های دانشگاه علوم پزشکی پرشدن احتمالی همه ظرفیت‌ها در فصل پاییز و زمستان است که در آن صورت مکانی برای خدمت رسانی به بیماران وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی پس از یک مدت مطلوب و کاهشی مجدد افزایش یافت اما هفته سوم تیرماه به وضعیت ثابت رسیده و هفته چهارم تیرماه تاکنون، برخلاف کشور با روند کاهشی همراه شده است.

دکتر جمالیان گفت: آزمایشگاه پی سی آر ( تشخیص آلیودگی در رده سلولی) اراک پس از آزمایشگاه پاستور دومین مرکز تشخیصی کشور است که جواب آزمایش بیماران را پس از ۲۴ ساعت اعلام می‌کند و ۲ آزمایشگاه بخش خصوصی در اراک نیز به کمک آمده است که فعالیت آنها  نقش مثبتی درپاسخگویی به بیماران داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: خستگی نیروی کادر درمان، کمبود شدید نیروی پرستاری از جمله مهمترین تهدیدات در راه مقابله با کرونا است و برای افزایش روحیه در این قشر پرداخت به موقع کارانه پرستاران باید مورد توجه جدی قرار گرفته است.

دکتر جمالیان ادامه داد: ضریب پرستار در دانشگاه اراک نسبت به ضریب تخت هشت دهم است که این رقم کمترین ضریب در کشور است و این مهم باعث افزایش شیفت کاری نیروهای درمان شده است.

وی افزایش مشکلات اعصاب و روان را از دیگر مشکلات بیماری بیماری کووید ۱۹ عنوان کرد و افزود: ۵۰ تخت اعصاب و روان در اراک وجود دارد که این تعداد جوابگوی بیماران نیست و افزایش ۴۰ تخت به این بخش در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهرستان اراک قرار گرفته‌است.

وی اضافه کرد: اکنون بخش اعصاب و روان در دانشگاه علوم پزشکی اراک برای خدمت رسانی به این بیماران تهیه شده و به دلیل نبود نیرو خدمت رسانی به این بیماران با مشکل مواجه شده‌است.

نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی با حضور ۲ معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و معاونان وزیر بهداشت پس از این نشست  از پروژه‌های بیمارستان ولیعصر (عج)، امیرالمومنین (ع) و بیمارستان سوختگی و زنان بازدید کردند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است و نخستین مورد مثبت کرونا در اول اسفندماه سال گذشته در این استان پس از قم به ثبت رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان مرکزی استانداری مرکزی سیدعلی آقازاده پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان مرکزی استانداری مرکزی ویروس کرونا استان مرکزی استانداری مرکزی درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استاندار مرکزی تخت بیمارستانی استان مرکزی استان مرکزی ویروس کرونا وزارت بهداشت نشست قرارگاه وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!