Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: برای مبارزه درازمدت با بیماری کرونا نیازمند ادامه‌ و استمرار همکاری همه سمن‌ها و خیرین استان در کنار سازمان‌ها و نهادهایی که در عرصه مبارزه با این ویروس حضور دارند، هستیم.

پرویز قزلباش ظهر امروز (۸ مردادماه) در کارگروه فرهنگ، اجتماعی، زنان و سلامت استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه کشور و جهان درگیر یک بیماری شد که همه دنیا را درنوردید و در اوایل تصور می‌شد بیماری کرونا در بدترین شرایط خود تا تیرماه ادامه داشته باشد ولی اکنون در این ماه با اوج این بیماری قرار داریم، اظهار کرد: نه تنها استان زنجان که یک موج کرونا را گذراند و اکنون شاهد روند کاهشی است، بلکه سایر استان‌ها و کشورها نیز در همین وضعیت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه افراد باید سبک زندگی خود را حداقل به مدت یک تا دو سال با شرایط بیماری کرونا تطبیق دهند، افزود: در ابتدای شیوع کرونا در استان به دلیل انگیزه خوب مردم، مشارکت جانانه‌ای را برای برداشتن باری از حوزه سلامت انجام دادند که در این خصوص مردم، سمن‌ها و خیرین سربلند بیرون آمدند.

این مسئول با اشاره به حضور مردم، سمن‌ها و خیرین استان زنجان در حوزه‌های مختلف به صورت نقدی، غیرنقدی و حضور در میدان عمل از جمله ایجاد نقاهت‌گاه‌ها و ضدعفونی کردن معابر شهری، تصریح کرد: این استان و حوزه سلامت از حضور و مشارکت مردم زنجان در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا و پیگیری آنان بهره‌مند بود.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان، با بیان اینکه طبیعی است که با طولانی شدن دوران شیوع بیماری کرونا، انگیزه‌های تشکل‌ها و ساماندهی آنان برای یک برنامه درازمدت باید با شرایط جدید تطبیق پیدا کند در غیر این صورت آسیب زیادی خواهیم دید، ادامه داد: مجموع مشارکت‌های نقدی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا حدود یک میلیارد و ۷۰۰ تومان و مشارکت‌های غیرنقدی نیز حدود ۶ میلیارد تومان بوده که قابل ذکر است این مبالغ کمک‌هایی است که توانستیم احصاء کنیم و بسیاری از کمک‌های مردم نمی‌توان معادل ریالی بگذاریم و بسیار ارزشمند هستند.

قزلباش با تاکید بر اینکه برای مبارزه درازمدت با بیماری کرونا، نیازمند ادامه‌ و استمرار همکاری همه سمن‌ها و خیرین استان در کنار سازمان‌ها و نهادهایی که در عرصه مبارزه با این ویروس حضور دارند هستیم، اظهار کرد: برای ساماندهی برای همه دستگاه‌های اجرایی استان به ریز برنامه عملیاتی در راستای مبارزه با ویروس کرونا در استان تنظیم شده است.

وی با اشاره به آغاز موج بعدی بیماری کرونا در اوایل آبان سال‌جاری و همزمانی آن با شیوع موج آنفلوانزا و درگیری کودکان و لزوم افزایش تخت‌ها و بخش‌های بیمارستانی برای گذراندن این دوره، افزود: برای سه ماه آینده پیش‌بینی می‌شود، ۲۷۲ تخت بیمارستانی و تعداد آی.‌سی.‌یوها را به ۹۰ تخت افزایش دهیم تا بتوانیم موج سوم بیماری کرونا را بگذرانیم.

این مسئول با بیان اینکه بیمارستان ارتش زنجان به دلیل نداشتن ظرفیت‌های کافی تاکنون حتی یک بیمار کرونایی را نتوانسته است پذیرش کند ولی از ظرفیت بیمارستان‌های بهمن و امام حسین (ع) زنجان استفاده شده که باید زیرساخت‌های این دو مرکز درمانی نیز تقویت شود، تصریح کرد: تاکنون ۶ دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان‌های استان خریداری و نصب شده که اکنون بهره‌برداری می‌شود و دو دستگاه اکسیژن‌ساز نیز اخیرا به بیمارستان ولی‌عصر (عج) زنجان اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه باید اورژانس مناطق مختلف ساماندهی و امکانات درمانی نیز به بیمارستان‌های استان افزوده شود، خاطرنشان کرد: هر بیمار بستری در بخش بیمارستانی به حدود ۱۰ تا ۱۱ لیتر اکسیژن و هر بیمار بستری در بخش آی.‌سی‌.یو نیز به ۲۸ لیتر اکسیژن نیاز دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان بيماري خیرین استانی اجتماعی سمن ها و خیرین بیماری کرونا استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد صادق امامیان هم بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف با اشاره به اینکه چطور باید تنظیم گر‌های جدا از هم را در ساختار دولت به یک ساختارمتمرکز نهادی وضع کنیم، گفت: هر تنظیم گر یک نهاد بالا دست دارد. به عنوان مثال ستاد تنظیم بازار زیر مجموعه وزارت صمت است یا ساترا زیر مجموعه صدا وسیما است و همگی نیازمند یک نهاد بالا دست برای تمرکز شدن فعالیت را طلب می‌کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم در جلسه آتی، بازیگران مهم عرصه را به سمت بخش خصوصی بیاوریم و بیشتر نسبت به مشکلاتی که دارند آگاه شویم. در این جلسه هم سعی داریم به گفتگوی میان تنظیم گر‌ها بپردازیم. 

* به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم

امامیان خاطر نشان کرد: ما به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم. در کشور‌های مختلف دنیا همه شبکه‌های تنظیم گری دارند در حالی‌که ما خیلی به تکثیر شبکه‌ها به عنوان نیاز جامعه مدیریت نیاز داریم. ما مسئله‌ای به اسم هویت حرفه‌ای مشترک داریم که در آن همکاری جمعی تنظیم گران به منظور ارتقا و تثبیت مفهوم تنظیم گری به عنوان خلأ بیش از هر چیزی حس می‌شود. ما در ساختار یک وزارت خانه یک مجموعه رگولاتوری داریم که چند تا دپارتمان اجرایی هم در زیر مجموعه آن قرار دارد که اگر بخواهیم آن‌ها را از از نظر سازمان اداری استخدامی و مقررات اداری برررسی کنیم هچ تفاوتی وجود ندارد. باید گفت که رگولاتور جنس متفاوتی از این نهاد است و وظایف متفاوتی دارد و این را باید به مسئله به رسمیت نشناختن هویت در کشور مربوط دانست که در این خصوص ضعف داریم.

وی ادامه داد: در تنظیم گری ما اختلاف نظر‌های زیادی داریم و چطور می‌توان انتظار از وزیری داشت که سیاسی انتخاب شده است و توقع داشت که تنظیم گری را به صورت صحیح انجام دهد. چطور می‌توان از سایر بخش‌ها انتظار داشت که تفاوتی را در این خصوص قائل شوند. حتی ترویج استاندارد‌های حرفه‌ای مشکل دیگری است که تنظیم گر‌ها با آن‌ها روبرو هستند.

نقش شبکه تنظیم گری می‌تواند قدرت چانه زنی دولت را با بخش خصوصی و حتی با سازمان‌های دولتی بالا ببرد و وقتی تنظیم گر‌ها کنار همدیگر باشند می‌تواند هم گرایی آن‌ها باعث یک مذاکره قدرتمند شود

امامیان گفت: نقش شبکه تنظیم گری می‌تواند قدرت چانه زنی دولت را با بخش خصوصی و حتی با سازمان‌های دولتی بالا ببرد و وقتی تنظیم گر‌ها کنار همدیگر باشند می‌تواند هم گرایی آن‌ها باعث یک مذاکره قدرتمند شود.

وی از جمله ضرورت‌های ایجاد شبکه تنظیم گران در کشورمان را نیازمند ایجاد هویت حرفه‌ای مشترک میان تنظیم گران دانست و بیان داشت: از دیگر موارد در این خصوص می‌توان به همکاری جمعی تنظیم گران به منظور ارتقا و تثبیت مفهوم تنظیم گری به عنوان بخش واقعی نظام حکمرانی اشاره کرد. عبور از محدودیت‌های رسمی موجود و شکل گیری بستری جهت تعاملات افقی عملیاتی و سازنده، ترویج استاندارد‌های حرفه‌ای و روال‌های مطلوب تنظیم گری و توانمندسازی تنظیم گران هم در این خصوص به عنوان یکی از موارد ضروری به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: افزایش ظرفیت هماهنگی، همگرایی، سازگاری و ایجاد رقابت تنظیمی مثبت میان تنظیم گران و رفع تداخلات کاربردی، جلوگیری از قاعده گریزی بخش خصوصی و انسداد مسیر‌های دور زدن تنظیم گران، کاهش ریسک‌های ناشی از عملکرد بد و مقطعی یکی از تنظیم گران با توجه به ارتباط موثر با دیگر تنظیم گران، ممانعت از ایجاد دوقطبی آزاد سازی مطلق و بی قاعدگی در مقابل ملی سازی و تصدی گری دولت حرکت در جهت منطقی کردن انتظارات جامعه از دیگر مواردی است که ضرورت ایجاد شبکه تنظیم گران در ایران است.

* افتتاح درگاه ملی مجوز‌ها اقدام موثر دولت درتسهیل گری

مصطفی زمانیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری افتتاح درگاه ملی مجوز‌ها در دولت را یکی ازاقدامات موثر درتسهیل گری خواند و عنوان کرد: این اتفاق که در دولت رقم خورد یک نوع مراقبت برای اصلاح ساختار حکمرانی بود که طعم شیرین تنظیم گری را به عموم مردم چشاند و به عنوان یک کارشناس باید بگویم نقطه عظمت در حکمرانی، اصلاح ساختار‌های دولت و تمرکز در نقش تنظیم گری به نفع مردم بود.

* باید به طراحی و شبکه مشترک تنظیم گری برسیم

دکتر سیاح رئیس مرکز پایش و توسعه کسب و کار‌ها در ادامه این نشست، موفق شدن و اثر بخشی تنظیم گری را نیازمند رعایت اصول و مقرراتی توسط خود تنظیم گران دانست و خاطر نشان کرد: در مسیر تنظیم گری یک سری آسیب‌هایی دیده می‌شود که اگر برطرف شود می‌تواند مشکلات را برطرف کند. ما در این مسیر یا خیلی راست هستیم یا خیلی سمت چپ یا سیاه هستیم یا سفید و خیلی در میانه حرکت نمی‌کنیم و حتما باید این موضوع در میان نهاد‌های تنظیم گر حل شود.

وی ادامه داد: اکثر پیمانکارانی که با دولت کار می‌کردند یا از کشور رفتند و یا دیگر تمایلی به حضور در پروژه‌ها را ندارند. تا وقتی فعالیت بخش خصوصی و چالش‌های آن‌ها برای مسئولان مهم نیست و حتی در دستگاه قضایی سودجویی به رسمیت شناخته نمی‌شود نباید انتظار داشت که این مسایل در کشور حل شود.

وی با اشاره به اینکه تنظیم گری نگاهی شاخص و بهینه است، تصریح کرد: با این نگاه باید به داد تنظیم گران موجود رسیده شود که خلاف مسیر و اهداف اصلی خودشان حرکت نکنند و برای این التزام باید به طراحی و شبکه مشترک تنظیم گری برسیم و سند تحول تنظیم گری را متناسب با سیاست دولت پیش ببریم.

* لزوم ایجاد یک مرکز مدیریت عالی برای هدایت تنظیم گران

منایی نماینده سازمان تنظیم بازار به اولویت دهی موضوعات در شبکه تنظیم گری اشاره کرد و گفت: برای این که یک نهاد بالا دستی برای هماهنگی میان تنظیم گران باشد ایجاد یک مرکز مدیریت عالی که مسلط به کنش و واکنش هر کدام از این تنظیم گران باشد در کشور لازم است و باید به سمت راه اندازی این چنین نهادی حرکت کنیم.

باید برای من تنظیم‌گر مشخص شود که سازمان‌های مرتبطی که با آن‌ها ارتباط دارم کدام دستگاه‌ها هستند و در این مسیر باید با یک سازمان دهی منسجم به سراغ تشکیل یک نهاد بالا دستی اقدام کنیم

وی ادامه داد: باید برای من تنظیم گر مشخص شود که سازمان‌های مرتبطی که با آن‌ها ارتباط دارم کدام دستگاه‌ها هستند و در این مسیر باید با یک سازمان دهی منسجم به سراغ تشکیل یک نهاد بالا دستی اقدام کنیم.

* نقش اندک تنظیم گران در نگارش سند تحول محسوس است

حامدی نماینده سازمان بورس در ادامه این جلسه گفت: باید تفکیک کرد که منظور تنظیم گر دولتی است یا خصوصی. در نگارش سند تحول، تنظیم گران نقش اندکی داشتند و در این مسیر وقت زیادی از وزارت اقتصاد و سایر تنظیم گران بخشی گرفته شد که این امر به تنهایی و مشورت نگرفتن از سایر دستگاه و تنظیم گران یک کار اشتباهی است و به نظرم یک سند شکست خورده‌ای است.

وی ادامه داد: در خصوص تنظیم گران ایران ما لایه‌های تنظیم گری داریم و دغدغه تنظیم گران دولتی در حوزه مالی و اقتصادی دغدغده تنظیم گران دیگر نیست و به خاطر این دور هم نشستن سایر تنظیم گران دور یک میز به نظر درست نیست وباید شئونات مختلفی داشته باشد یا لایه‌های مختلفی داشته باشد. در انگلستان وقتی به سمت شورای رقابتی می‌رویم به این صورت است که همه را در کنار همدیگر جمع کردند در حالیکه در کشور ما این موضوع یا اتفاق نمی‌افتد یا به ندرت می‌توان انتظار چنین مهمی را داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • کمک۱۳میلیارد تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است