Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار امروز هم شاهد افزایش عمده قیمت هاست و دلار در بازار تهران هم گران شد و به ۲۳،۴۸۰ (بیست و سه هزار و چهارصد و هشتاد) تومان رسید. قیمت‌ها امروز در بازار طلا و سکه در حالی بالا رفت که بازار ارز شاهد نوسان قیمت هاست.

امروز هر اونس طلا مانند روز قبل رشد قیمت را تجربه کرد. هر اونس طلا که روز قبل تا ۱,۹۳۸ (یک هزار و نهصد و سی و هشت ) تومان رسیده بود، امروز - چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ مصادف با ۲۹ جولای ۲۰۲۰ - با رشد ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۲ درصدی به ۱,۹۵۶ (یک هزار و نهصد و پنجاه و شش ) دلار رسید.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر اونس طلا قیمت (دلار) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۱,۹۵۶ ۱۸ ۰.۹۲ امروز ۱,۹۳۸ ۵ ۰.۲۵ روز قبل ۱,۹۳۳ ۳۲ ۱.۶۵ ۲ روز پیش   قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز

قیمت طلا امروز بالا رفت و هر گرم طلا ۱۸ عیار، امروز به ۱,۰۷۴,۰۰۰ (یک میلیون و هفتاد و چهار هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش ۱.۰۳ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر گرم طلا ۱۸ عیار قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۱,۰۷۴,۰۰۰ ۱۱,۱۰۰ ۱.۰۳ امروز ۱,۰۶۲,۹۰۰ ۳,۵۰۰ ۰.۳۲ روز قبل ۱,۰۵۹,۴۰۰ ۳۷,۸۰۰ ۳.۵۶ ۲ روز پیش   آخرین نرخ مثقال طلا ۱۸ عیار

هر مثقال طلا ۱۸ عیار امروز با افزایش ۰.۴۳ درصدی، از ۴,۶۰۴,۰۰۰ (چهار میلیون و ششصد و چهار هزار) تومان به ۴,۶۲۴,۰۰۰ (چهار میلیون و ششصد و بیست و چهار هزار) تومان رسید.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر مثقال طلا ۱۸ عیار قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۴,۶۲۴,۰۰۰ ۲۰,۰۰۰ ۰.۴۳ امروز ۴,۶۰۴,۰۰۰ ۱۷,۰۰۰ ۰.۳۶ روز قبل ۴,۵۸۷,۰۰۰ ۱۵۹,۰۰۰ ۳.۴۶ ۲ روز پیش   قیمت دلار امروز در صرافی

امروز قیمت دلار به ۲۰,۴۹۲ (بیست هزار و چهارصد و نود و دو ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر دلار قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۲۰,۴۹۲ -۱ -۰.۰۱ امروز ۲۰,۴۹۳ -۹ -۰.۰۵ روز قبل ۲۰,۵۰۲ ۲۰۰ ۰.۹۷ ۲ روز پیش   قیمت دلار در بازار تهران امروز

دلار در بازار امروز تهران، به ۲۳,۴۸۰ (بیست و سه هزار و چهارصد و هشتاد ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۱۲ درصدی داشته است.

آخرین نرخ یورو

یورو، امروز به ۲۳,۴۹۷ (بیست و سه هزار و چهارصد و نود و هفت ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۰.۰۲ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر یورو قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۲۳,۴۹۷ -۵ -۰.۰۳ امروز ۲۳,۵۰۲ ۰ ۰ روز قبل ۲۳,۵۰۲ ۲۰۰ ۰.۸۵ ۲ روز پیش   آخرین نرخ پوند

پوند امروز با افزایش ۰.۰۱ درصدی، از ۳۰,۳۶۴ (سی هزار و سیصد و شصت و چهار ) تومان به ۳۰,۳۶۹ (سی هزار و سیصد و شصت و نه ) تومان رسید.

جدول قیمت ۳ روز اخیر پوند قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۳۰,۳۶۹ ۵ ۰.۰۱ امروز ۳۰,۳۶۴ ۲۶۵ ۰.۸۷ روز قبل ۳۰,۰۹۹ ۳۹۲ ۱.۳ ۲ روز پیش   قیمت سکه امامی امروز

امروز قیمت سکه امامی به ۱۱,۰۵۹,۰۰۰ (یازده میلیون و پنجاه و نه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۱۶ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر سکه امامی قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ ۱۱,۰۵۹,۰۰۰ ۱۸,۰۰۰ ۰.۱۶ امروز ۱۱,۰۴۱,۰۰۰ -۲۰۷,۰۰۰ -۱.۸۸ روز قبل ۱۱,۲۴۸,۰۰۰ ۳۴۸,۰۰۰ ۳.۰۹ ۲ روز پیش   تثبیت قیمت طلا در بالای ۱۹۵۰ دلار

در حالی که نگرانی‌ها از افزایش موارد ابتلا به کرونا و احتمال افزایش نرخ تورم به دلیل اقدامات محرک اقتصادی موجب تقویت اشتها برای سرمایه گذاری در بازار طلا شده، قیمت طلا در بالای رقم ۱۹۵۰ دلار تثبیت شده است.

در حالی که نگرانی‌ها از افزایش موارد ابتلا به کرونا و احتمال اقفزایش نرخ تورم به دلیل اقدامات محرک اقتصادی موجب تقویت اشتها برای سرمایه گذاری در بازار طلا شده، قیمت طلا در بالای رقم ۱۹۵۰ دلار تثبیت شده است. اما در عین حال سرمایه گذاران منتظر نتیجه نشست فدرال رزرو آمریکا در اواخر امروز هستند.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۴ درصد افت به ۱۹۵۳ دلار و ۷۷ سنت رسید. روز سه شنبه قیمت فلز زرد ابتدا به بالاترین رقم تاریخ خود یعنی ۱۹۸۰ دلار و ۵۷ سنت رسید، اما بعدا به دلیل برداشت سود سرمایه گذاران و تقویت نسبی ارزش دلار شاهد افت بود. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز و برای تحویل در ماه دسامبر با ۰.۱۶ درصد رشد به ۱۹۶۷ دلار رسید.

آمار‌های جدید نشان می‌دهد بیش از ۱۶.۶۲ میلیون نفر در سراسر جهان به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و تاکنون نزدیک به ۶۵۶ هزار نفر جان خود را از دست داده اند. موارد ابتلا در آمریکا همچنان رو به افزایش است و ۴ ایالت در جنوب و غرب این کشور دیروز شاهد رکورد شکنی امار ابتلای روزانه بودند.

دیروز همچنین آمار‌ها نشان داد که میزان اعتماد مصرف کننده در آمریکا طی ماه جولای بیش از حد انتظار کاهش یافته است. فعالان بازار اکنون منتظر نتیجه نشست ۲ روزه فدرال رزرو هستند که اواخر امروز مشخص خواهد شد.

نرخ پایین بهره که سبب کاهش هزینه فرصت سرمایه گذاری در بازار‌های امنی نظیر بازار طلا می‌شود معمولا قیمت فلزات گرانبها را بالا می‌برد. در حال حاضر نرخ بهره در آمریکا در نزدیکی صفر درصد قرار دارد.

حجم دارایی‌های اس پی دی آر گلد تراست بزرگترین صندوق سرمایه گذاری در بازار طلا دیروز با ۰.۷ درصد افزایش به ۱۲۴۳.۱۲ تن رسید که نشان دهنده افزایش اشتیاق به سرمایه گذاری در بازار طلاست.

  آینده سرمایه گذاری در طلا و سکه قیمت جهانی طلا چند صباحی است که مسیر افزایش قیمت در پیش گرفته و خیال پایین آمدن را نیز ندارد، شیوع کرونا در این رابطه مزید بر علت شد، تا این فلز گرانبها همچنان روند صعودی خود را ادامه دهد تا در قله تاریخی خود از لحاظ قیمتی یعنی کانال ۱۹۰۰ دلاری قرار داشته باشد.
به گزارش فرارو، در حال حاضر قیمت طلا برای افزایش قیمت دارای محرک‌های بسیاری است که مهم‌ترین آن‌ها بالا رفتن نرخ ابتلا به ویروس کرونا و نگرانی‌ها از کاهش نرخ بهره و همچنین افزایش تورم در آینده به دلیل چاپ پول و تزریق آن به بازار توسط بانک مرکزی آمریکا یعنی فدرال رزرو و در نهایت جنگ تجاری آمریکا و چین است.   محمد کشتی‌آرای دو دلیل اصلی افزایش جهانی قیمت طلا
محمد کشتی‌آرای نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه دو دلیل عمده برای افزایش تاریخی و رکورد شکن طلا در بازار‌های جهانی می‌توان عنوان کرد، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا اقتصاد جهانی با چالش‌های بسیار زیادی همراه شده و اقتصاد بسیاری از کشور‌ها وارد رکود شده و تولید و اشتغال نیز با روند بسیار کاهشی همراه شده، در چنین وضعیتی رشد اقتصادی در بسیاری از اقتصاد‌های جهانی منفی بوده که این مسئله منجر به کاهش ارزش پول شده است.
وی افزود: طبعا زمانیکه ارزش ارزی مانند دلار رو به نزول برود، دارای‌های فیزیکی نظیر طلا ارزشمند خواهد شد و تقاضا برای خرید آن افزایش خواهد یافت، از ابتدای شیوع وسیع کرونا در جهان یعنی اسفندماه تاکنون که بیش از ۵ ماه می‌شود، طلا در کانال صعودی بلند مدت قرار گرفته، به طوریکه امروز بهای هر اونس طلا در بازار‌های جهانی به حدود ۱۹۷۰ دلار رسیده و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، به طور قطع در چند روز آینده، طلا وارد کانال ۲۰۰۰ دلاری خواهد شد که این مسئله، اتفاق تاریخی خواهد بود، چرا که تاکنون طلا به این سطح قیمتی دست نیافته بود.
کشتی‌آرای دلیل دوم افزایش قیمت جهانی طلا را جنگ اقتصادی و تجاری بین چین و آمریکا اعلام کرد و اظهار داشت: جهش حدود ۱۵۰ دلاری اونس در روز‌های اخیر به دلیل این درگیری‌های اقتصادی بین آمریکا و چین است، در این رابطه اگر نگاهی بیندازید به قیمت سهام شرکت‌ها در بورس آمریکا و سایر بورس‌های معتبر جهانی می‌بینید که قیمت‌ها با ریزش زیادی روبرو بوده، همواره در شرایطی که احتمال وقوع یک جنگ داده شده، طلا با افزایش قیمت روبرو بوده، حال این جنگ از نوع تجاری و اقتصادی است، در چنین فضایی بسیاری از سرمایه‌گذاران به بازار طلا هجوم می‌آورند تا سرمایه و دارایی خود را به طلا که یک گزینه امن و مطمئن است، تبدیل کنند تا از این رهگذر هیچگونه ریسکی را نیز متحمل نشوند.   طلا این روزها با ارزش ترین دارایی جهان به شمار می رود  طلا در داخل نیز صعودی خواهد بود
نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به اینکه افزایش قیمت جهانی طلا، نرخ‌ها در بازار داخل را باز هم صعودی می‌کند، بیان کرد: با توجه به قیمت دلار در بازار داخل که از ابتدای سال از کانال ۱۵ هزار تومان وارد ۲۰ هزار تومان و بالاتر شده و همچنین افزایش اونس جهانی، افزایش قیمت‌ها در بازار سکه و طلا اجتناب نا‌پذیر است، از سوی دیگر تقاضا نیز در چند وقت گذشته در بازار طلا و به خصوص سکه با رشد همراه بود، اما امروز به نظر می‌رسد خرید به منظور سرمایه‌گذاری در بازار اشباع شده، اما روند داد و ستد‌های عادی همچنان ادامه دارد و در این زمینه رکودی در بازار سکه و طلا وجود ندارد.
وی همچنین با بیان اینکه تب خرید طلای آبشده و شکسته فروکش کرده است، اضافه کرد: در مقطعی با توجه به جوی که به راه افتاد، خرید برای طلای آبشده بسیار زیاد شد، به طوریکه بیشتر معاملات را به خود اختصاص داد، اما امروز تقاضا برای خرید طلای آبشده به مانند دو ماه گذشته نیست و این مسئله با افت زیادی روبرو بوده است، دلیل استقبال مردم نیز عدم پرداخت کارمزد و اُجرت بود، اما در کل خرید طلای آبشده به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، چرا که اگر مردم در خرید خود مشکلی داشته باشند، به دلیل اینکه در هنگام خرید فاکتوری صادر نمی‌شود، آن‌ها نمی‌توانند به جایی شکایت کنند، بنابراین این مسئله برای مردم می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
کشتی‌آرای با اشاره به اینکه حتی برای یک روز نمی‌شود، بازار طلا را پیش‌بینی کرد، ادامه داد: با توجه به وضعیت این فلز گرانبها در بازار‌های جهانی، می‌توان گفت که قیمت طلا پایینی ندارد، و صعودی است، اما اینکه این رشد بعد از ۲۰۰۰ دلار در هر اونس دوباره با چه سرعت و شتابی حرکت کند، نیز از الان نمی‌توان بر روی آن صحبت کرد، بلکه باید دید تحولات آتی در بازار‌های جهانی و همچنین وضعیت شیوع کرونا در سطح جهان و جنگ تجاری چین و آمریکا به چه سرنوشتی دچار خواهد شد.
این فعال صنفی بازار طلا همچنین در مورد ریسک‌های سیاسی موجود در بازار جهانی طلا نیز گفت: در حال حاضر غیر از این جنگ تجاری بین آمریکا و چین ریسک سیاسی دیگری وجود ندارد، اما خوب این مسئله می‌توان تاثیرات خیلی مهمی در افزایش تقاضا برای این فلز گرانبها و جلب نظر سرمایه گذاران به سوی طلا داشته باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نرخ سکه نرخ طلا سکه ارز نرخ دلار نرخ طلا جهانی اونس طلا بازار ارز بازار طلا سرمایه گذاری در بازار طلا جدول قیمت ۳ روز اخیر بازار های جهانی درصدی داشته هزار و چهارصد سرمایه گذاران دلار در بازار افزایش قیمت طلا ۱۸ عیار اونس طلا طلای آبشده جهانی طلا قیمت دلار کشتی آرای ۲ روز پیش افزایش ۰ خواهد شد قیمت طلا قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟

زهرا اکرمی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری برای تن ماهی و رب گوجه حذف شده، گفت: در سال جاری کنسروها، از جمله تن ماهی هنوز گران نشدند، اما بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند که هنوز کاملاً تایید شده نیست و برای تعیین قیمت‌ها باید منتظر رفع شدن برخی ابهامات از جمله تثبیت دستمزد‌ها ماند.

به گزارش اکونگار، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار در رابطه با متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در مناطق شهری در اسفندماه سال قبل، نشان می‌دهد که کنسرو تن ماهی با افزایش ۱۱۱.۶ درصدی قیمت نسبت به اسفند سال ۱۴۰۱، صدرنشین افزایش قیمت بوده است.

افت شدید تولید تن ماهی

به طور کلی صنایع کنسرو از سال ۱۴۰۰ به بعد که تن ماهی و رب گوجه فرنگی مشمول قیمت‌گذاری دستوری شدند، با مشکلات متعدد مواجه بودند؛ چراکه با وجود افزایش قیمت ماهی تن و در مواردی سایر هزینه‌های تولید، دولت به آن‌ها مجوز افزایش قیمت نمی‌داد. این مشکل تاجایی پیش رفت که منجر به کاهش تولید تن ماهی شد. در مجموع در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو ماهی تولید شد، اما انجمن سال گذشته پیش‌بینی کرده بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به کمتر از ٢٠٠ میلیون قوطی کاهش یابد. این در حالی است که تولید این محصول در سال ۱۳۹۷ حدود۶۵۰ میلیون عدد در سال بود.

در نهایت سال قبل تولیدکنندگان خواستار این شدند که به جای قیمت‌گذاری پیشینی، یعنی لزوم دریافت مجوز برای تغییر قیمت محصولات، مشمول قیمت‌گذاری پسینی باشند. یعنی دستگاه‌های ناظر بر قیمت محصولات جدید آن‌ها نظارت کنند و در صورت تخلف و گران‌فروشی با آن‌ها برخورد کنند، اما مجبور به اخذ مجوز افزایش قیمت نباشند.

از طرف دیگر در سال‌های اخیر با توجه به مشکلات تامین مواد اولیه و همچنین مشکلات معیشتی، تولیدکنندگان صنعت کنسرو با افت تقاضا هم در بازار‌های صادراتی و هم در بازار‌های داخلی نیز مواجه شدند.

کاهش ۵۹ درصدی صادرات

برای مثال از سال ۱۴۰۱ قیمت ماهی تن صید داخل در کشور افزایش پیدا کرد، تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تن صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمام‌شده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است. صادرات تن ماهی در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱.۶ میلیون دلار رسیده بود، اما در زمستان سال قبل گزارش‌هایی از کاهش ۵۹ درصدی صادرات این محصول منتشر شد.

در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تن کاهش یافته و در نتیجه این شرایط در سال گذشته شاهد رکود بازار و تولید با حداقل ظرفیت این محصول بودیم. در سال‌های اخیر هم فعالان این صنعت بار‌ها تاکید کرده‌اند که در پی حذف ارز دولتی تن ماهی، این محصول از سفره اقشار متوسط و ضعیف حذف شده است.

هنوز قیمت جدید مشخص نیست

سید محمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران، در گفتگو با اکونگار، در رابطه با وضعیت تولید و قیمت تن ماهی در سال جاری، اظهار کرد: هنوزسازمان حمایت و سازمان‌های مرتبط دیگر قیمت جدیدی تعیین نکرده‌اند. در سال جاری هنوز دستمزد‌های جدید تثبیت نشده است. دستمزد هم بر قیمت تمام شده بیشتر کالا‌های ساخته شده مثل بسته‌بندی، کارتون، چاپ و ... اثرگذار خواهد بود؛ بنابراین با توجه به اینکه دستمزد دقیق مشخص نیست، قیمت جدید محصولات هم مشخص نشده است.

وی با اشاره به تنوع محصولات صنایع کنسرو، تصریح کرد: واحد‌های تولیدی مسئولیت دارند قیمت‌ها را بر اساس آخرین آنالیز قیمت تعیین کنند. بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند، اما هنوز کاملاً تایید شده نیست و کماکان قیمت‌های قبلی را بر محصولات خود درج می‌کنند.

برای افزایش قیمت نیازی به تایید سازمان حمایت نداریم

میررضوی درباره قیمت تن ماهی نیز گفت: تا سال گذشته دو محصول رب گوجه و تن ماهی مشمول قیمت گذاری تعزیراتی بود، اما بعد از برگزاری جلسات متعدد با ستاد تنظیم بازار در نهایت این دو کالا از قیمت گذاری دستوری خارج شد. از طرف دیگر با توجه به اینکه این دو کالا شاه‌بیت محصولات کنسرو هستند، تاکنون قیمت آن‌ها تغییر نکرده و همچنان با قیمت سال گذشته به فروش می‌رسند و این فرآیند تا تصمیم گیری نهایی در رابطه با قیمت‌ها ادامه دارد.

بر این اساس به گفته وی با توجه به تصمیمات سال گذشته، در حال حاضر افزایش قیمت تن ماهی و رب گوجه نیازی به مجوز سازمان حمایت ندارد، اما به هر حال نظارت بر قیمت‌ها در بازار ادامه دارد. همچنین تولید کنندگان بر اساس آنالیزی که ارائه می‌کنند می‌توانند قیمت جدید بر کالا‌های خود درج کنند. البته تاکنون افزایش قیمتی صورت نگرفته است.

میررضوی در ادامه با اشاره به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، تصریح کرد: البته هنوز دولت تصمیم نهایی در رابطه با نرخ واردات کالا‌های اساسی نگرفته و این موضوع هم بر قیمت‌ها اثر خواهد داشت. البته فعلا همان قیمت‌های سال گذشته مدنظر دولت است.

به طور کلی به گفته دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با توجه به افزایش نرخ ارز در ابتدای سال، در ادامه شاهد افزایش قیمت در حوزه‌های مختلف خواهیم بود. اما باید دید تصمیم ستاد تنظیم بازار چه خواهد بود. معمولاً بخشنامه‌ها این است که قیمت‌ها نباید افزایش پیدا کند، اما همانطور که مشاهدات میدانی نشان می‌دهد همه چیز متاثر از افزایش نرخ ارز است.

وی افزود:، اما اگر دولت به اندازه نیاز صنعت، ارز در اختیار آن‌ها بگذارد تا حدودی وضعیت کنترل خواهد شد. در مجموع به نظر می‌رسد همه ابهامات تا پایان اردیبهشت رفع خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قیمت دلار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳