Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: موج دوم این بیماری از هفتم تیر ماه تا هفتم مرداد بود که ۲۱ هزار بیمار داشتیم، برگزاری جشن‌ها و مراسمات گروهی در استان و کشور موجب شدت سرایت بیشتر ویروس کرونا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حامد روحانی‌زاده معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران بعدازظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی با اشاره به اینکه، تغییر در رفتار مردم در خصوص توجه به توصیه‌های بهداشتی، جای تقدیر دارد، اظهار کرد: ۶۰ درصد از تخت بیمارستان‌های استان دراختیار بیماران کرونایی قرار گرفت که برای بیماران کرونایی تخت کافی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: موج دوم این بیماری از هفتم تیر ماه تا هفتم مرداد بود که ۲۱ هزار بیمار داشتیم، برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های گروهی در استان و کشور موجب شدت سرایت بیشتر ویروس کرونا شد.

روحانی‌زاده یادآور شد: رعایت پروتکل بهداشتی جهت پیشگیری از توسعه و پیشرفت در جامعه که باید با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی رعایت شود و همچنین استفاده از ماسک توسط مردم ضروری است.

آیت‌الله محمد باقرمحمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این جلسه بیان کرد: برای حفظ حجاب در جامعه، طراحی مدل لباس ایرانی اسلامی باید مورد توجه قرار تولیدکنندگان قرار گیرد.

وی افزود: برای حفظ سلامت مردم در مقابله با ویروس کرونا، پشتیبانی فرهنگی باید وجود داشته از این رو نقش صداوسیما در این زمینه حساس است، در زمینه برگزاری مراسم دعای عرفه ستاد مبارزه با کرونا تا عصر امروز تصمیم نهایی را اتخاذ می‌کند که برای ما حجت است.

  محمدی‌لائینی با اشاره به حرکت بسیجی مردم در تولید ماسک، گفت: دانشگاه علوم پزشکی در کارگاه‌های دوخت ماسک و البسه پزشکی باید نظارت کامل داشته باشد تا رعایت استانداردهای بهداشتی انجام شود.

وی گفت: امیدواریم مناسبت‌های مختلف دینی همچون؛ دعای عرفه،عید غدیر و ماه محرم  با رعایت موازین به درستی برگزار شود، مرحله دوم رزمایش نهضت مومنانه در حال انجام است، باید از ظرفیت همه اقشار جامعه به ویژه خیرین، برای پیشگیری از موازی کاری در این بخش با همکاری ائمه جماعات، هیات امنا، بسیجیان در محلات و  مساجد صورت بگیرد تا این بسته‌ها به دست نیازمندان واقعی برسد.

سپس حجت الاسلام ناصر شکریان مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی، بیان کرد: هیج فردی اجازه بستن درب مساجد را ندارد ،دعای عرفه با رعایت مسائل بهداشتی در مساجد برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: ستاد مقابله و مبارزه با کرونا نکات بهداشتی را دبیان کنند تا به موقع به مردم اطلاع‌رسانی شود و دستگاه‌های مربوطه همکاری لازم را به عمل بیاورند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران جلسه شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است