Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نیروی دریایی انگلیس روز چهارشنبه از خروج یک فروند کشتی مین روب خود از خلیج فارس و بازگشت به پایگاهش در انگلیس خبر داد.

اخبار بین الملل- به نوشته وبگاه «نیروی دریایی انگلیس» کشتی مین روب «اچ ام اس شورهام»  بعد  از 8 ماه استقرار در آب‌های خلیج فارس به انگلیس بازگشت. نیروی دریای انگلیس در بیانیه خود اعلام کرده که خدمه این کشتی مین‌روب سه ماه پرکار را در خلیج فارس سپری کرده و به ناوهای آمریکا حاضر در منطقه کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشتی جنگی انگلیسی در مدت استقرار در منطقه در پایگاه نیروی دریایی انگلیس در بحرین مستقر بود. نیروی دریایی انگلیس در ماه‌های گذشته در چند نوبت عملیات مین روبی را با آمریکا و برخی کشورهای منطقه در خلیج فارس برگزار کرد.

چندی قبل نیز ناوگان پنجم دریایی آمریکا حاضر در منطقه همراه با نیروی دریایی انگلیس  یک رزمایش مشترک مین روبی را در خلیج فارس برگزار کردند. در این رزمایش علاوه بر کشتیهای مین روب، بالگردهای «ام ایچ-53»، غواصان و تجهیزات کنترل از راه دور ویژه اعماق دریا ، کشتیهای کلاس «اونجر»  و قایقهای گشتی  حضور داشتند. آمریکا مدعی است که این تمرین‌ها جهت پشتیبانی از حمل و نقل تجاری و تامین امنیت تردد دریایی صورت می‌گیرد.

ایران بارها مخالفت خود را با استقرار قوای خارجی در منطقه اعلام  و تاکید کرده امنیت منطقه باید توسط کشورهای همسایه و بدون حضور بیگانگان تامین شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کشتی مین روب خلیج فارس انگلیس خلیج فارس نیروی دریایی انگلیس کشتی مین روب نیروی دریایی انگلیس کشتی مین روب خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجاوز آمریکا و انگلیس به صعده یمن

به گزارش قدس آنلاین، جنگنده‌های آمریکا و انگلیس منطقه «االصمع» در واقع در استان «صعده» را هدف قرار دادند.

طبق گزارش شبکه المسیره یمن، در این حمله چند منطقه هدف قرار گرفته شدند.

منابع رسانه‌ای به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرده‌اند.

ارتش یمن طی روزهای گذشته و در پاسخ به حملات به یمن حملات خود علیه ناوها و کشتی‌های آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی را در دریای سرخ، دریای عرب و اقیانوس هند تشدید کرده است.

یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام ده‌ها عملیات پس از آن، تلاش‌های آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاش‌ها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل شود.

کارشناسان در این باره معتقدند که عملیات بی‌سابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع از تلاش‌های آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بی‌اطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.

علی‌رغم اصرار صنعا برای تحمیل محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی تا پایان محاصره و تجاوزات غزه و هدف قراردادن کشتی‌های این رژیم و کشتی‌های آمریکا و انگلیس در نتیجه حماقت آنها با حمله به یمن، اما بر حفظ امنیت ناوبری دریایی برای دیگر کشتی‌ها تأکید دارد و اظهارات مقامات آن گواه این نیت است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • تجاوز آمریکا و انگلیس به صعده یمن
  • تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند