Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: با درصدی اندکی که از درآمدهای نفتی برای عمران و آبادانی تخصیص می‌یابد، نمیتوان حق خوزستان را ادا کرد، لازم است بررسی‌های بیشتری صورت گیرد و بودجه بیشتری در این خصوص اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان فریدون عباسی‌دوانی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در آئین رونمایی از نخستین پمپ هیدورلیک نفتی در منطقه آزاد اروند اظهارکرد: این پمپ تقویت فشار می‌تواند استخراج نفت در خوزستان را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه حاصل فکر متخصصان ایرانی است و به گونه‌ای طراحی شده که تاسیسات آن با آب‌وهوای منطقه تطبیق دارد و سبب تولید ثروت بیشتری در منطقه خواهد شد.

وی بر حمایت و پشتیبانی حاکمیتی بر تسهیل امور کسب و کار و اعطای مجوز، تسهیلات بانکی،  پیشتیبانی اجرایی و مالیاتی از شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: بخشی از این اقدام‌ها آغاز شده است و برای ادامه آن باید قوانین دست و پاگیر را برداریم.

وی انسجام مدیریت را رمز پیروزی در هشت سال دفاع مقدس به خصوص در عملیات شکست حصر آبادان دانست و اظهار کرد: در کنار رهبری معنوی انسجام مدیریت در جنگ تحمیلی عامل پیروزی ملت ما بود و امروز نیز برای شکست حصر اقتصادی، فنی و مهندسی  نیاز به دوستی، همفکری و اتکا به منابع انسانی داخلی داریم.

وی افزود: منطقه نفتی خوزستان موقعی واقعا نفتی است که علاوه بر استخراج نفت تجهیزات مورد نیاز صنایع پایین دستی و بالا دستی نفت نیز در این استان تولید شود و در صورت تحقق آن مشکل اشتغال نیز در خوزستان رفع می‌شود.

وی در پاسخ به این  سوال خبرنگاران  در خصوص گلایه مرد آبادان و خرمشهر با وجود پالایشگاه و پتروشیمی از شرایط عمرانی منطقه گفت: هر صنعتی بایستی پیوست‌های خاصی همچون محیط زیست، اجتماعی، فرهنگی و سلامت مردم را همراه داشته باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث تمدن‌سازی نباید تنها به عمران و آبادی فکر کرد، در مسائل فرهنگی باید ورود جدی‌تری داشته باشیم. لذا صنعت نفت ایران باید مسؤولیت فرهنگی را عهده‌دار باشد تا شرایط خاصی که پس از مهاجرت در دوران دفاع مقدس از منطقه صورت گرفت و تخریبی که به سبب خروج ساکنان از آبادان و خرمشهر به وجود آمده را جبران کند.

وی بیان کرد: با درصدی اندکی که از درآمدهای نفتی برای عمران و آبادانی تخصیص می‌یابد، نمیتوان حق خوزستان به خصوص شهرهای آبادان، خرمشهر و ماهشهر را ادا کرد، لازم است بررسی‌های بیشتری صورت گیرد و بودجه بیشتری در این خصوص اختصاص یابد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: وزارت نفت باید درصدی از فروش نفت در داخل کشور که شامل فرآورده‌های نفتی همچون بنزین و گازوئیل است را با روش معقولانه‌ای به عمران، ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی به منطقه‌ای که این ثروت را استخراج می‌کند، اختصاص دهد.

انتهای پیام/۷۲۰۵۸

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت نفت مجلس شورای اسلامی نفت خرمشهر رئیس کمیسیون انرژی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل