Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فرزاد روز چهارشنبه در دیدار با مدیر کل هواشناسی استان، با اشاره به لزوم استفاده از فن آوری اطلاعات در حوزه هواشناسی، این اقدامات را آغاز همکاری ۲ اداره کل عنوان کرد و افزود: امروزه دنیا، دنیای فناوری اطلاعات است و ICT یکی از شاخص های توسعه کشورها محسوب می شود.

وی با اشاره به نقش فناوری اطلاعات در دنیای امروز، نیازهای مختلف این حوزه و ضرورت استفاده از داده های ماهواره ای به لزوم ارایه خدمات به اقشار مختلف مردم و کشاورزان، از انجام برنامه ریزی لازم به منظور جلوگیری از خسارات ناشی از تغییرات جوی از جمله سرمازدگی محصولات کشاورزی با کمک سازمان فضایی ایران به صورت الکترونیکی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل هواشناسی آذربایجان شرقی هم با اشاره به اهمیت و نقش فضای مجازی در زندگی امروز، اظهار کرد: اکنون فناوری اطلاعات و فضای مجازی جزو جدا نشدنی زندگی افراد بوده و حوزه هواشناسی نیز از این دسته مستثنی نیست.

علی دولتی مهر با اشاره به وجود برخی مشکلات در حوزه هواشناسی در استان، افزود: امیدواریم با استفاده از ابزارهای ارتباطی و فناوری اطلاعات بتوانیم این مشکلات را کمتر کنیم.

در ادامه این دیدار توافقاتی به منظور برنامه ریزی و برگزاری همایش کشاورزی هوشمند که بخشی مرتبط با بخش هواشناسی است، انجام شد.

اینترنت اشیا ، یا اینترنت چیزها (Internet of Things) یک پارادایم نسبتاً جدید است که در سناریوهای ارتباطات بی‌سیم و مدرن به سرعت در حال رشد است. ایده اصلی این مفهوم، حضور فراگیر انواع اشیاء در اطراف ما است، از جمله تگ‌های RFID، سنسورها، محرک‌ها، تلفن‌های همراه و غیره - که از طریق طرح‌های آدرس‌دهی منحصربه‌فرد قادر هستند با برقراری ارتباط با یکدیگر و همکاری برای دستیابی به اهداف مشترک هماهنگ شوند.

عبارت اینترنت اشیاء، نخستین بار در ۱۹۹۹ میلادی توسط کوین اشتون بریتانیایی معرفی شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی ارتباطات فناوری اطلاعات سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ارتباطات فناوری اطلاعات سازمان هواشناسی آذربایجان شرقی ارتباطات فناوری اطلاعات سازمان هواشناسی فناوری اطلاعات حوزه هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی سفر می کند
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا