Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیک بین با بیان اینکه ترشیز می تواند با کشاورزی به بالاترین مباحث اقتصادی خود برسد ولی نیاز به یک درایت و کار کارشناسی دارد، گفت: بحث خرید تضمینی و خرید توافقی و مباحث مرتبط با کشاورزی را در مجلس پیگیری خواهم کرد تا کشاورزی در منطقه پیشرفت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت الاسلام جواد نیک بین، نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در بازدید از پروژه های کشاورزی شهرستان خلیل آباد اظهار داشت: کاری که در برخی از باغات شهرستان خلیل آباد انجام می شود یک نوع آمایش محسوب می شود که کار کارشناسی و دقیقی است که بر اساس آمایش سرزمینی مشخص می شود که در هر منطقه چه نوع انگوری کاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انواع و اقسام انگور قریب به 14 رقم اقتصادی در این باغات کاشته می شود، خاطرنشان کرد: اگر این کار آمایش سرزمینی در کل منطقه ایجاد شود و به صحبت های کارشناسان توجه کنیم مطمئناً پیشرفت هایی خواهیم داشت.

نماینده مردم ترشیز با تاکید بر اینکه آزمایش خاک و وضعیت اقلیم منطقه به منطقه ترشیز مشخص می کند که در کدام منطقه چه انگوری کاشته شود، اذعان کرد: این آمایش سرزمینی و آزمایش خاک می تواند محصولات خوب اقتصادی و صادراتی تحویل دهد.

وی با اشاره به اینکه ترشیز می تواند با کشاورزی به بالاترین مباحث اقتصادی خود برسد ولی نیاز به یک درایت و کار کارشناسی دارد، عنوان کرد: بحث خرید تضمینی و خرید توافقی و مباحث مرتبط با کشاورزی را در مجلس پیگیری خواهم کرد تا کشاورزی در منطقه پیشرفت کند.

نیک بین همچنین تشریح کرد: اگر متخصصان منطقه آمایش سرزمینی را انجام دهند و قطعه به قطعه منطقه را جای گذاری کشاورزی را انجام دهند مطمئناً با کمترین آب بیشتری بهره وری را خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آمایش سرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید

سهراب سهرابی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار امسال مجموع سطح زیرکشت گندم ۶ میلیون هکتار است که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم آبی و ۴ میلیون هکتار گندم دیم است.

به گفته او، اولین برداشت خوشه های طلایی گندم در هفته اول فروردین از استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان آغاز شد و همچنان استان های خوزستان، ایلام و جنوب استان فارس اضافه شدند.

سهرابی ادامه داد: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است، هرچند درصدی از افزایش تولید بدلیل آن است که برداشت نسبت به سال قبل ۱۰ روز زودتر آغاز شده است.

مجری طرح گندم با بیان اینکه بیش از ۱۱۵۰ مرکز خرید آماده دریافت گندم از کشاورزان هستند، افزود: ۲۱ هزار کمباین آماده برداشت گندم هستند و در مناطق معتدل و سرد کشور عملیات داشت و مبارزه با بیماری و کودپاشی مزارع ادامه دارد.

او با بیان‌ اینکه ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است، گفت: وزارت جهاد پیگیری لازم برای دریافت وجوه کشاورزان را انجام داده است, براین اساس سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید اقدامات لازم را انجام دهد تا هرچه سریع تر بودجه را در اختیار وزارت جهاد قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود