Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: وزارت دفاع آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ۶۴۰۰ نیروی آمریکایی از آلمان به کشور خود بازمی‌گردند و چند هزار سرباز دیگر نیز به دیگر کشورهای اروپایی منتقل می‌شوند.

خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، به نقل از شماری از مقامات پنتاگون که نخواستند نامشان فاش شود نوشت، انتقال این سربازان که مجموعاً به حدود ۱۲ هزار نفر می‌رسد، «میلیارد‌ها دلار» برای آمریکا خرج خواهد داشت و نیازمند ساخت پایگاه‌های نظامی جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود علاوه بر ۶۴۰۰ نیروی آمریکایی که طبق تهدیدهای قبلی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، آلمان را ترک می‌کنند، بیش از ۵ هزار نیروی آمریکایی دیگر به کشورهایی نظیر لهستان، بلژیک و ایتالیا منتقل خواهند شد.

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا نیز عصر چهارشنبه در نشستی خبری گفت: «فرماندهی نیروهای آمریکایی در اروپا در نظر دارد ۱۱۹۰۰ پرسنل نظامی خود را از آلمان خارج کند».

اسپر تأیید کرد شماری از این نیروها ظرف چند هفته آینده به دیگر کشورهای اروپایی اعزام خواهند شد.

تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان از آلمان به دلیل عدم هزینه کردن کافی برلین در زمینه دفاعی است. در حالی که آمریکا از کشورهای ناتو خواسته تا دست کم ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را در زمینه دفاعی هزینه کنند آلمان تنها ۱.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه‌های دفاعی می‌کند.

ترامپ پیشتر در سخنانی گفته بود: «ما در حال حفاظت از آلمان هستیم اما آنها تخلف مالی دارند. این هیچ معنایی ندارد. بنابراین من می‌گویم که قصد داریم تا تعداد نظامیان در آلمان را تا ۲۵ هزار نفر کاهش دهیم».

«جاناتان هافمن» دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور عمومی پیش‌تر گفته بود که وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش درباره طرح‌های بازاستقرار ۹۵۰۰ نظامی از آلمان به رئیس جمهور گزارش ارائه کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: پنتاگون سرباز آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان

برچیده شدن اخیر یک کمپ حامی فلسطینیان در برلین منجر به اعتراضات خشونت بار دیگری شده که انتقادهای زیادی را در شبکه‌های اجتماعی از خشونت وحشیانه پلیس علیه معترضان به دنبال داشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، تخلیه یک کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در منطقه دولتی برلین به اعتراضات خشونت آمیزی منجر شده است. در جریان این اعتراضات درگیری بین تظاهرکنندگان و افسران پلیس رخ داده و تعداد زیادی دستگیر شدند.

نیروهای پلیس به دلیل رویکرد بعضاً وحشیانه آنها مورد انتقاد قرار گرفته و صحبت از خشونت پلیس در شبکه های اجتماعی بلند شده است. گفته می شود فیلم های ضبط شده منتشر شده نشان می دهد که شرکت کنندگان در اعتراضات مورد ضرب و شتم نیروهای پلیس قرار گرفته اند.

سخنگوی پلیس روز یکشنبه از "بررسی جامع وقایع و اقدامات ماموران اعزام شده" خبر داه واعلام کرد: تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا شکایت یا اتهامات جنایی وجود داشته است.

پلیس آلمان روز جمعه کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در نزدیکی دفتر صدر اعظم آلمان را برچیده واعتراضات مشابه را ممنوع کرد. حدود 150 افسر پلیس در منطقه حاضر شدند و چادرهای معترضان را جمع کرده و آن ها را با خود بردند . پلیس در توجیه این ممنوعیت گفت که شرکت کنندگان در اردوگاه بارها مرتکب جنایاتی از جمله فتنه گری شده اند. علاوه بر این، پلیس اعلام کرد که محدودیت های خاصی که وضع شده بود رعایت نشد.

با این ممنوعیت، همه رویدادهای جایگزین نیز تا 13 ماه می در سراسر شهر ممنوع شد. به گفته پلیس، دادگاه اداری برلین حکم ممنوعیت را تایید کرده است. در ابتدا مشخص نبود که آیا برگزارکنندگان شکایتی را به دادگاه عالی اداری برلین-براندنبورگ ارائه خواهند کرد یا خیر.

با وجود این ممنوعیت، ده ها تن از هواداران فلسطینیان و این کمپ اعتراضی روز جمعه پس از متفرق شدن کمپ تا عصر به تجمع در منطقه دولتی ادامه دادند و با صدای بلند علیه این اقدام پلیس اعتراض کردند. نیروهای پلیس تظاهرکنندگان را از جمعیت بیرون کشیدند و دیگران را عقب راندند. تظاهرکنندگان علیه پلیس شعار سر می دادند.

پلیس روز شنبه اعلام کرد که تا عصر جمعه ساعت 10 شب، در مجموع 161 نفر در یک اطلاعیه کوتاه دستگیر شدند. 42 تحقیق جنایی از جمله به ادعای پلیس نقض صلح، تحریک به نفرت یا حمله به افسران اجرای قانون آغاز شد. همچنین 89 تخلف اداری نیز به ثبت رسیده است. بر اساس اطلاعات موجود حدود 380 مامور پلیس در جریان این اعتراضات در حال انجام وظیفه بودند.

عصر روز جمعه هم یک جلسه اعلام نشده در برلین-نوکولن برگزار شد. پلیس اعلام کرد که شعارهایی برای حمایت از فلسطینی ها سر داده شده و مواد آتش زا پرتاب شد. حدود 150 نفر در هرمان پلاتز تجمع کردند که برخی از آنها نقاب داشتند. سه افسر پلیس مجروح شدند و دو نفر از آنها به صورت سرپایی در بیمارستان مداوا شدند.

به گفته سخنگوی پلیس، 59 مورد به اصطلاح بازداشت و 28 مورد تحقیقات جنایی از جمله تحریک به نفرت در جریان بوده است. به گفته پلیس، تجمع پس از دو ساعت به طور کامل متفرق شد.

به گفته سخنگوی پلیس، روز شنبه  هم در جریان تظاهرات حامی فلسطین در نوکولن، دو افسر زخمی شدند. طبق برآورد پلیس، حدود 750 نفر به تظاهرات ثبت شده در هرمان پلاتز آمدند. گفته می شود که حدود 280 افسر پلیس در محل حضور داشتند. هفت پرونده از جمله به ظن تحریک به نفرت، آسیب رساندن به اموال، توهین یا حمله فیزیکی به مأموران اجرای قانون علیه معترضان آغاز شد. به گفته سخنگوی پلیس 8 مرد و 3 زن به طور موقت در جریان این اعتراضات بازداشت شدند.

اعتراف وزیر دارایی به رشد اقتصادی ضعیف آلماناعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود