Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه نشست کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دستور کار جلسه امروز متعدد بود از جمله برگزاری مراسم ماه محرم که مقرر شد کمیته‌ها بر اساس نظرات کارشناسی بخش‌های مختلف اجرایی و بهداشتی درمانی دستورالعمل‌هایی را آماده کنند و برخی دوستان نیز نظر دیگری داشتند که مقرر شد ظرف دو روز نظرات اعمال شود و نهایتا دستور العمل‌ها پس از آن اعمال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خطاب به مردم، مداحان و خطابا و هیئت امنای مساجد گفت: ما باید جلوه‌ای از نظم و انضباط، تعهد و مسئولیت و اعتقادات و باور‌ها را با هم به نمایش بگذاریم. رعایت دستورالعمل‌ها قطعی است و ضمانت‌های اجرایی لازم موجود است، اما بالاترین ضمانت اجرا مردم عزیز خودمان می‌دانیم که همه کار‌هایی که در حال صورت گرفتن است برای صیانت از جان مردم است؛ بنابراین تقاضای ما این است که همه دست اندرکاران این موضوع باید با وزارت بهداشت و درمان نهایت همکاری را داشته باشند.

وزیر کشور درباره راه اندازی مدارس و وظیفه وزارت آموزش و پرورش درباره این موضوع گفت: با توجه به نزدیکی ایام شروع تحصیلات امروز طرحی در کمیته مطرح شد که مبتنی بر آن سه سناریو پیش بینی شده بود. اول سناریو سفید که شرایط عادی تلقی می‌شود و سناریو‌های زرد و قرمز.

وی افزود: مبنای ما در این جلسه این بود که وزارت آموزش و پرورش خود را برای بدترین سناریو آماده کند، اما هر جا که شرایط سفید و زرد داشت متناسب با همان شرایط عمل خواهد شد و مقرر شد زیرساخت‌های الکترونیکی برای استفاده از فضای مجازی تقویت شود. البته یکی از دغدغه‌ها کمبود تبلت و موبایل هوشمند در بخش‌های مختلف از کشور که وضع مالی خوبی ندارند بود که مقرر شد اقداماتی برای مرتفع شدن این مسئله صورت گیرد.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که امروز مطرح شد بحث شرایط بیماری در تهران بود با توجه به اینکه دوستان گزارشی از ستاد تهران و وزارت بهداشت و درمان ارائه کردند که روند را در تهران کماکان نگران کننده می‌دانند. با توجه به اینکه تهران مرکز پخش همه امور و فعالیت‌ها و کارگاه‌ها و خدمات و تردد‌ها است بنابراین ارزش تهران از منظر تاثیرگذاری خیلی بالا است لذا باید در تهران کمی سخت‌گیرانه‌تر عمل کنیم. ولی خواهش ما از مردم این است که مراقبت‌های لازم را انجام دهند.

رحمانی فضلی گفت: الحمدلله درباره رعایت شرایط بهداشتی از جمله زدن ماسک آمار‌ها و فاصله اجتماعی خیلی بهبود پیدا کرده است. البته با توجه به اینکه خطر وجود دارد باید بهترین راهکار‌ها در نظر بگیریم و از کمترین احتمال بی توجهی جلوگیری کنیم.

وی گفت: طرحی را نیز بسیج ارائه کرده بود تحت عنوان کنترل هوشمند در حوزه‌های مختلف بهداشتی و درمانی که به دلیل کمبود وقت قرار شد که در جلسه آتی مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزیر کشور مراسم عزاداری محرم پروتکل بهداشتی رحمانی فضلی مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم

امیرحسام علیرضایی به بهانه روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و همچنین روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده درباره وضعیت بیماری‌هایی از این دست اظهار کرد: ام‌اس، تالاسمی، هموفیلی جزو موارد پرتکرار بیماری‌های خاص به حساب می‌آیند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام‌اس مبتلا هستند. همچنین میزان ابتلا به بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی به ترتیب  ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر و ۱۴ هزار نفر است. سرطان جزو بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و برآوردها حاکی از آن است حدود ۴۰۰ هزار نفر در کشور با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۳۸ هزار و ۹۵۱ بیمار دیالیزی در ۶۸۲ بخش دیالیز تحت درمان قرار دارند. همچنین تعداد تخت و دستگاه‌های دیالیزی موجود در کشور معادل ۹ هزار و ۱۹۹ مورد است. ۵ قلم از لوازم مصرفی دیالیز، تولید داخلی است و ۲نوع دستگاه دیالیز در کشور تولید می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره وضعیت دارویی بیماران دیالیزی گفت: داروهای اساسی بیماران دیالیزی به صورت رایگان در اختیار آن ها قرار می‌گیرد.

بیمه رایگان برای تمام بیماران خاص

علیرضایی با اشاره به وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: تمام بیماران خاص از پوشش بیمه‌ای رایگان برخوردار هستند. اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی برای صندوق بیماری‌های خاص‌ و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۲ درنظر گرفته شده بود اما با توجه به افزایش تعداد بسته‌های خدمتی، این مبلغ به افزایش بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیاز دارد.

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیح داد: «تدوین بسته‌های جامع تشخیص و درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  با پوشش حمایتی از محل بیمه‌های پایه و صندوق بیماران صعب العلاج»، «افزایش تعداد بیماری‌های تحت پوشش»، «افزایش خدمات در هر بسته حمایتی» و «تشکیل کمیته های مشورتی علمی مرتبط در معاونت درمان» جزو اقدامات وزارت بهداشت در زمینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به حساب می‌آید.

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش حمایت‌ها از بیماران خاص و صعب‌العلاج

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اقدامات وزارت بهداشت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال جاری گفت:  «افزایش حفاظت مالی»، «کمک به تامین هزینه‌ها از محل اعتبارات بیمه پایه و صندوق بیماران خاص» و «افزایش بیماری‌های تحت پوشش» از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی است، اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۹ هزار بیمار در سامانه تالاسمی کشور ثبت‌شده‌اند که ۱۵هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد جزو «تالاسمی ماژور» هستند. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جزو بیماران «اینترمدیا» و یک هزار بیمار نیز جزو «سیکل‌سل» و سایر اختلالات هموگلوبینوپاتی هستند.

علیرضایی درباره مراکز خدمات تخصصی تزریق خون در کشور برای بیماران تالاسمی نیز گفت: ۲۴۰ بخش مرکز خدمات تخصصی تزریق خون در بیمارستان‌های دولتی به بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. خدمات مراکز تخصصی تزریق خون شامل تزریق خون ،  تزریق داروهای ویژه آهن‌زدا و  سایرخدمات معمول می‌شود. همچنین آزمایش‌های تخصصی مانند فریتین، MRI.T۲، توانبخشی و دندانپزشکی در ۳۰ قطب دانشگاهی انجام می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره جامعه آماری مبتلایان به بیماری تالاسمی گفت: ۵ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران نسبت به دیگر استان‌ها با بیماری تالاسمی بیشتر مواجه هستند.

چگونگی دسترسی و پوشش بیمه‌ای داروهای تالاسمی

وی درباره دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران تالاسمی گفت: داروهای آهن‌زدای تولید داخل شامل داروهای خوراکی و تزریقی به میزان کافی موجود است. همچنین داروهای برند خارجی بر اساس  مقررات در دسترس بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، قرار می‌گیرد و به میزان ۹۷ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند. 

علیرضایی درباره کیفیت داروهای داخلی در مقایسه با داروهای خارجی گفت: بررسی و تایید کیفیت داروهای تولید داخل توسط ادارات ذی‌ربط در سازمان غذا و دارو انجام می‌شود.

اهمیت غربالگری بیماری تالاسمی در زوج‌ها

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره غربالگری بیماری تالاسمی در کشور گفت: پیش از ازدواج، غربالگری زوج‌ها انجام می‌شود و در صورت ناقل بودن زوج و تمایل به ازدواج، آزمایش ژنتیک والدین و جنین در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه‌ای انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • سردار علی فضلی از مناطق راهیان نور بازدید کرد
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • سوگ مردم استان یزد در محرم شهادت امام جعفر صادق (ع)+ فیلم
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه