Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@12:36:24 GMT

رکورد شکنی رادیو در یک لایو فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۷۳۸۱

رکورد شکنی رادیو در یک لایو فضای مجازی

گفتگوی اجتماعی رادیو گفتگو این هفته با موضوع تعویق کنکور سراسری رکوردساز شد و بیش از ۱۰هزار بازدیدکننده را در ارتباط زنده و  تصویری‌اش در فضای مجازی به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت صدا، برنامه گفتگوی اجتماعی این شبکه رادیویی که به‌صورت زنده با حضور کارشناسان و مسئولان به دغدغه‌های مردم و مطالبه‌ آنها از مسئولان اختصاص دارد، از جمله برنامه‌هایی است که توانسته با انتخاب موضوع‌هایی به‌روز و مهم (به صورت تعاملی)گوی سبقت در جذب مخاطب را از آن خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موضوع این برنامه، برگزاری کنکور در شرایط کرونا و با حضور کارشناسانی ازجمله سیدمجید حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، احمد نادری(نماینده تهران در مجلس)، مهرداد ویس کرمی(نماینده لرستان در خانه ملت)، محمدرضا محبوب فر(عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا و عضو انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران) و داوود محمدی(نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم)پخش‌شده و از آنجا که بحث کنکور سراسری دغدغه‌ بسیاری از دانش‌آموزان و خانواده‌ها است علاوه بر اقبال مخاطبان شنیداری، با استقبال مخاطبان دیداری در فضای‌مجازی همچنین با انبوه پیامک‌ها و تماس‌های مخاطبان نیز روبه‌رو بود، به‌نحوی که بعد از برنامه نیز بیش از 20 هزار پیامک به سامانه این شبکه ارسال شد.

لازم به ذکر است که رادیو گفتگو همگام با دیگر شبکه‌های رادیویی و باتوجه به رسالت و ماموریت رسانه‌ای خود در  بیان مسائل به روز و کارآمد با بهره‌گیری  از اندیشه‌ها و افکار و وجود تمایز در فرم، محتوا و ساختار برنامه‌سازی به ویژه همراهی با مخاطبان خود، سعی در تولید و پخش برنامه‌های پرمخاطب برای مردم دارد.

معاونت صدا در شبکه‌های مختلف رادیویی و برنامه های گوناگون از جمله  برنامه گفتگوی اجتماعی رادیو گفتگو با حضور کارشناسان و فعالان فضای‌مجازی همچنین استفاده از ظرفیت‌های مختلفی از جمله تعامل با مردم فرصتی را برای حضور در شبکه‌ اجتماعی فراهم کرده است  تا برنامه‌ها به‌صورت زنده نیز امکان پخش و ارتباط با مخاطبان را داشته باشند.

برنامه پر مخاطب گفتگوی اجتماعی از شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۳:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه روی موج اف ام ردیف ۵/۱۰۳ مگاهرتز تقدیم مخاطبان فرهیخته رادیو گفتگو  می‌شود.

انتهای  پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: رادیو گفتگو معاونت صدا تعویق کنکور سراسری گفتگوی اجتماعی رادیو گفتگو فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • رکورد شکنی ورزشکار کردستانی
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • روایت سخنگوی انجمن سینماداران از یک رکورد شکنی
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان