Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش اصفهانی بسکتبال با ویلچر گفت: پارالمپیک بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی‌ام است که امیدوارم با حضور در توکیو رنگ حقیقت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی فدراسیون‌های جانبازان و معلولان، دانیال ذاکری متولد سال ۱۳۶۷ در استان اصفهان است که ورزش خود را از رشته پارا وزنه‌برداری آغاز کرد و پس از آن وارد دنیای بسکتبال با ویلچر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به دلیل علاقه‌ای که به ورزش داشت، به تیم ملی پارا دوومیدانی نیز دعوت شد و توانست همراه با این تیم در رویداد قهرمانی جوانان جهان سوئیس مدال برنز را به دست آورد.

او با وجود سختی‌های مختلفی که در مسیر ورزشی خود داشت ناامید نشد و توانست با حضور در تیم ملی بسکتبال با ویلچر بزرگسالان سال گذشته سهمیه پارالمپیک توکیو و مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه را به دست آورد و اکنون عضو تیم باشگاهی مخابرات اصفهان است. ذاکری در کنار ورزش، تحصیل خود را تا مقطع ارشد مدیریت ورزشی ادامه داده است.

ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر در این باره اظهار داشت: در خانواده‌ای ورزشی متولد شدم و با حمایت آن‌ها و علی نادری قهرمان پارا دوومیدانی توانستم به دنیا ورزش افراد دارای معلولیت ورود پیدا کنم و از سال ۱۳۸۱ فعالیتم را در بسکتبال با ویلچر آغاز نمایم و با حضور در تیم مخابرات اصفهان عنوان قهرمانی لیگ را تجربه کنم.

وی ادامه داد: از همان ابتدا با جدیت تمریناتم را پیگیری کردم تا آنکه به تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان و سپس بزرگسالان دعوت شدم اما پیش از اعزام به پارالمپیک پکن، بر اساس نظر کادر فنی از لیست تیم ملی خط خوردم. در ابتدا از این اتفاق ناراحت شدم اما با پیشنهاد نادری به سمت پارا دوومیدانی رفتم و توانستم در مسابقات قهرمانی جوانان جهان ۲۰۰۹ سوئیس در ماده پرتاب دیسک مدال برنز را به دست آورم.

ذاکری افزود: مسیر ورزشی‌ام نوسان زیادی داشت اما این سختی‌ها ناامیدم نکرد و مجدد با بازگشت به بسکتبال با ویلچر روحیه و انگیزه‌ام را به دست آوردم و از سال ۲۰۱۴ تاکنون به صورت مقطعی در تیم ملی حضور داشتم.

ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر ادامه داد: سال گذشته در رقابت‌های AOZ تایلند همراه با تیم ملی توانستم مدال برنز و سهمیه بازی‌های توکیو را به دست آورم و اکنون در انتظار بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی‌ام یعنی حضور در پارالمپیک هستم.

وی عنوان کرد: انتخاب رشته ورزشی که به آن علاقه داشته باشید بسیار مهم است چرا که برای رسیدن به موفقیت، علاقه حرف اول را می‌زند. من به دلیل اینکه بسکتبال با ویلچر را دوست دارم در زمان تمرین یا بازی، خیلی از سختی‌ها را فراموش می‌کنم پس اگر کسی می‌خواهد در ورزش به جایگاهی برسد، باید به آن رشته علاقه‌مند باشد تا در کنار پشتکار و حمایت خانواده بتواند موفقیت را تجربه کند.

ذاکری تصریح کرد: نباید با یک شکست میدان را خالی کرد بلکه باید با تلاش و پشتکار سعی کنیم آرزوهایی که داریم را در زندگی به حقیقت برسانیم.

دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا و اقیانوسیه اظهار داشت: در طول سال‌های ورزشم، احمد دغاغله ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر الگویم بود که در تیم مخابرات اصفهان با او هم تیمی بودم و من در بحث اخلاق، رفتار و مسائل فنی از او خیلی آموختم.

وی بیان کرد: بر اساس هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی که در زندگی‌ام داشتم می‌خواهم تا پارالمپیک پاریس فعالیت ورزشی‌ام را ادامه دهم اما امیدوارم در توکیو به هدفم برسم و نیازی نباشد تا پاریس ۲۰۲۴ صبر کنم.

ذاکری در پایان گفت: ورزش باعث پیشرفت من شد و موفقیت در این عرصه حس متفاوتی با دیگر فعالیت‌ها دارد و اگر به گذشته برگردم باز هم وارد دنیای ورزش خواهم شد.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: ورزشی اصفهان بسکتبال ورزش بسکتبال با ویلچر مدال برنز ورزشی ام تیم ملی سختی ها ملی پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۲ فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم‌های سینمایی «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در آستانه فرارسیدن روز فرهنگ پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی برای اهالی ورزش پهلوانی و علاقه‌مندان فیلم‌های پهلوانی به نمایش درمی‌آید.

قرار است این ۲ فیلم روز جمعه هفتم اردیبهشت از شبکه‌های نمایش، جام جم یک و جام جم ۳ و شبکه امید روی آنتن برود.

محمد کریمی تهیه‌کننده و کارگردان هر 2 اثر گفت: فیلم «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص احیای ورزش زورخانه‌ای و توسعه فرهنگ علوی ساخته شده‌اند و تاکنون نیز بارها از شبکه‌های مختلف تلویزیونی روی آنتن رفته و حالا برای پخش مجدد در کنداکتور شبکه‌های نمایش، جام جم و امید قرار گرفته است.

وی که هم اکنون فیلم مذهبی «نذر بی بی» را هم آماده نمایش دارد، اظهار کرد: فیلم «پهلوان هرگز نمی‌میرد» در نوبت اکران سینماهای «هنر و تجربه» است. «پهلوان هرگز نمی‌میرد» تولید سال ۱۳۹۸ است و بازیگرانی چون‌ سعید کریمی، جعفر دهقان، شیوا خسرومهر، پریسا گلدوست، مهدی فقیه، حمید کریمی، رحمان مقدم، حشمت آرمیده، کیانوش گرامی و ... در آن ایفای نقش می‌کنند. «پهلوان واقعی» هم با بازی فریبا ترکاشوند، ابوالفضل بیات، حمید دبستانی، عباس بابایی، صفر اجلی و حمید کریمی روز جمعه ساعت ۲۳ از شبکه امید پخش می‌شود.

کد خبر 6088360 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • تیم «کشاورز قم» به مرحله دوم لیگ بسکتبال امید‌های کشور راه یافت
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم کاپیتان پیشین تیم ملی بسکتبال
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • اعزام ملی پوش مازندرانی بوکس به مسابقات قهرمانی آسیا
  • نمایش ۲ فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی
  • اعزام ملی پوش ساروی بوکس ایران به مسابقات قهرمانی آسیا
  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • اسدآباد فردا میزبان اردوی استعدادهای برتر تیم ملی بسکتبال دختران زیر ۱۲ سال
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید