Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اهل سنت خاش در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تلاش برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان و اقشار جامعه ریشه در قرآن کریم دارد و نباید جان خودمان را با بی تفاوتی به خطر بیندازیم.
مولوی محمدعلی شهنوازی گفت:وقتی با شرایط آسان شست و شوی دست،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن می‌شود با یک ویروس مرموز و ناشناخته مقابله کرد، بنابراین نباید برای خود و اطرافیان مان هزینه درمان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش هم بیان کرد: پزشکان و کادر درمانی در ۶ ماه اخیر به صورت شبانه روزی کار و خدمت کرده و احتیاج به استراحت دارند بنابراین لازم است با استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فکر نجات جان خادمان بهداشتی و نجات جان سایر مردم باشیم.
مولوی محمدعثمان قلندرزهی ادامه داد: عاقلانه‌ترین و کم هزینه‌ترین درمان و پیشگیری از ویروسی کرونا استفاده از ماسک،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عمل کردن به توصیه‌های بهداشتی بوده که ریشه در دین اسلام دارند.
امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش گفت: وقتی که کعبه و نمازهای یومیه و جمعه به خاطر شیوع گسترده کرونا تعطیل می‌شوند بنابراین لازم است حضور خودمان را در بازار و مراکز تجمعی و شرکت در مراسم‌های عزا و عروسی کاهش دهیم.
مولوی عبدالستار حسین زهی افزود: برای پدر و مادر و بستگان بسیار دشوار است که فرزندان خودشان را در بیماری ببینند و در نهایت به پزشکان و کادر درمان بگویند فرد متوفی ناشی از کرونا را به منزل ما نیاورید و خودتان او را دفن کنید.
امام جمعه مسجد جامع امام حسین(ع)خاش اظهارداشت: در کنار مقابله با بیماری کرونا باید به فکر برخورد با ویروس سارقان و اشرار و بر هم زنندگان نظم و امنیت شهر نیز باشیم.
مولوی عبدالواحد ریگی بیان کرد: همه دولتمردان، مسوولان و دلسوزان جامعه باید به فکر مقابله با مخلان نظم و امنیت باشند و در کنار آن نیز به نیازهای اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه با اهدای ماسک و وسائل بهداشتی به سلامتی مردم نیازمند هم کمک کنند.
فرماندار خاش سیستان و بلوچستان نیز گفت: استفاده از ماسک باید فرهنگ سازی شود و همه شهروندان برای حفظ سلامت خود و اطرافیان شان باید از ماسک استفاده کنند.
صاحب گل صالحی اظهارداشت: متاسفانه تنها ۲ درصد از مردم خاش از ماسک استفاده می‌کنند که می‌طلبد در این راستا همگان احساس مسوولیت کنند تا جامعه از خطرات ویروس کرونا ایمن بماند.
وی ادامه داد: متاسفانه شرکت مردم در مراسم‌های عزا و عروسی و تجمعات و بازار کاهش نیافته است. 
فرماندار خاش تصریح کرد: از طریق تلفن و فضای مجازی می‌توان احوال پدر و مادر و بستگان را جویا شد.

وی بیان کرد: بیمارستان خاش برای پذیرش بیماران کرونایی تنها ۲۵ تخت دارد و اگر شهروندان در ایام عید سعید قربان نکات بهداشتی را رعایت نکنند بعد از گذشت عید و انجام دید و بازدیدها شاهد روند رو به رشد و افزایشی کرونا خواهیم بود.

صالحی اظهارداشت: در همین چند ماه اخیر بهترین عالمان، افراد خدمتگذار و از سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی را در سیستان و بلوچستان بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادیم بنابراین لازم است همگان به فکر زندگی با این ویروس خطرناک و مرموز باشند و با ماسک زدن و رعایت نکات بهداشتی جان خود و دیگران را حفظ کنند.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش سیستان و بلوچستان اهل سنت خاش امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر تصادف

جواد افشارمنش با تشریح جزئیات علت تصادف خودروی حامل امام‌ جمعه بلوک، افزود: در اثر برخورد خودروی پژو با آمبولانس، یک نفر فوت کرد و سه نفر مصدوم شدند.

 به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس جیرفت، وی گفت: متاسفانه سرنشین خودرو پژو امام جمعه بلوک، حجت الاسلام اصغر دهقان دولتی بوده که علی‌رغم تلاش پرسنل اورژانس برای احیا، در بیمارستان امام خمینی جیرفت جان باخت.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی جیرفت افزود: سه سرنشین آمبولانس شامل دو تکنسین و یک مصدوم داخل کابین از نواحی سر، صورت، کتف و گردن آسیب دیدند که توسط آمبولانس‌های دیگر به مرکز درمانی منتقل شدند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام دهقانی امام جمعه فقید شهر بلوک از توابع شهرستان جیرفت، همواره مشکلات مردم را منصفانه از تریبون نماز جمعه مطالبه می‌کرد. او بعد از ظهر امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در محور جیرفت-بلوک در اثر برخورد با آمبولانس جان باخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • لحظه تصادف امام‌جمعه شهر بلوک جیرفت
  • لحظه تصادف مرگبار و فوت یک امام جمعه
  • فوت یک امام جمعه در تصادف با آمبولانس
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان
  • فوت امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر تصادف