Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد، سلمان خدادادی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی حالا نامی آشنا برای فعالان سیاسی، مدنی و البته حقوق زنان است ولی نه به ‌واسطه اقداماتش در کمیسیون اجتماعی مجلس دهم، بلکه به دلیل حواشی ایجاد شده پیرامونش. اتهام تجاوز از آن دست اتهاماتی است که جوامع مختلف بشری معمولا حساسیت بیشتری نسبت به آن به خرج می‌دهند؛ به‌ویژه آنکه یک‌طرف ماجرا یک مقام سیاسی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجراها برای سلمان خدادادی از هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شد و تا دوره دهم ادامه یافت.

 در مجلس هفتم سلمان خدادادی به همین اتهام بازداشت شد و در مجلس هشتم در شرایطی کارش را آغاز کرد که فاطمه آلیا و فاطمه رهبر خواستار رد اعتبارنامه‌اش شدند و تا لحظه آخر نیز ایستادگی کردند ولی درنهایت در یک نشستی غیرعلنی به ریاست علی لاریجانی، رییس وقت مجلس، نمایندگان رای به تایید اعتبارنامه خدادادی دادند اما در ادامه شورای نگهبان صلاحیت او را برای حضور در مجلس نهم تایید نکرد تا خدادادی یک دوره از پارلمان دور باشد.

او اما به مجلس دهم برگشت. دوره‌ای که در جریان آن، زهرا نویدپور پس از انتشار فایل صوتی علیه خدادادی و افشاگری اقدامات او و البته ارسال پیامک به چند نفر از نمایندگان پارلمان دهم دست به خودکشی زد تا حساسیت‌ها اطراف خدادادی و پرونده او دوچندان شود. حساسیت‌هایی که البته درنهایت کارساز نشد و براساس اخبار منتشر شده در رسانه‌های مختلف، او با حکم دیوان عالی کشور از اتهام تجاوز تبرئه شده است.

زهرا نویدپور شانزدهم دی‌ماه ۹۷ خودکشی کرد تا مرگش یکی از مرگ‌های جنجالی سیاست ایران باشد. مرگی که سبب شد حدود ۲ ماه بعد و در ۲۲ اسفند ماه همان سال، موجبات صدور حکم علیه خدادادی فراهم آید. آن روز خبرگزاری رکنا در گزارشی نوشت که «خدادادی در پرونده زهرا نویدپور با اتهام «رابطه نامشروع» به ۲ سال انفصال از خدمت و تبعید و ۹۹ ضربه شلاق از سوی شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران، دادگاه بدوی محکوم شده است.»

خدادادی که آن زمان نماینده مجلس دهم بود، واکنشی جز سکوت به این حکم نداشت؛ سکوتی که البته همزمان بر هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حاکم بود.

ماجراها و رسیدگی‌ها ادامه یافت تا اینکه مهر ماه ۹۸ دیوان عالی کشور حکم تبعید، شلاق و انفصال از خدمات دولتی خدادادی به جرم زنا را نقض کرد و این حکم را برای رسیدگی مجدد به شعبه‌ای دیگر فرستاد. پرونده دوباره به جریان افتاد و نماینده سابق مجلس توسط شعبه ۸ دادگاه کیفری استان تهران در حالی محاکمه شد که براساس گزارش‌های منتشر شده در خبرگزاری‌های مختلف، این نماینده سابق مجلس و وکیلش در جریان بررسی‌ها یک‌بار دیگر اتهام تجاوز را رد کردند.

درنهایت از قرار معلوم روز گذشته رسیدگی‌ها پایان یافته و دیوان عالی کشور ادعای خدادادی را تایید و او را از اتهام تجاوز تبرئه کرده ولی به اتهام برقراری ارتباط نامشروع به ۲ سال انفصال از خدمت و تحمل ۹۹ ضربه شلاق محکوم کرده است؛ حکمی که اگرچه هنوز رسما تایید یا تکذیب نشده اما در بسیاری از رسانه‌های چپ و راست از مدارا و دیده بان ایران گرفته تا قرارگاه سایبری عمار و ناب جهادی و حتی کانال منتسب به سپاه پاسداران بازنشر شد که از تایید این حکم در دیوان عالی حکایت دارد.

کد خبر 535733

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اتهام تجاوز دیوان عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، طی سال‌های گذشته و اخیر، لابی‌های صهیونیستی نفوذ گسترده‌ای در ساختار قدرت در غرب داشته‌اند و نه‌تنها دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در آمریکا، بلکه احزاب سنتی و جدید اروپایی را نیز به متغیر‌هایی وابسته به خود تبدیل کرده‌اند. در این میان، یکی از استراتژی‌های حقوقی و قضایی مقامات آمریکایی و اروپایی در راستای صیانت از موجودیت نامشروع رژیم اشغالگر قدس، جرم‌انگاری علیه هرگونه انتقادی علیه اسرائیل است. بر این اساس، حتی مطالبه‌گری حداقلی در خصوص توقف جنگ و پایان دادن به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه، مصداق یهودستیزی محسوب می‌شود و مطالبه‌کنندگان را با مجازاتی سخت از سوی نهاد‌های قضایی و امنیتی در غرب مواجه می‌سازد.

بااین‌حال، چنین سیاست‌گذاری وقیحانه‌ای در جریان اعتراضات عمومی در اروپا و آمریکا به چالش کشیده شد و بسیاری از شهروندان در این کشورها، باوجود فشار‌ها و تهدیدات مستقیم حقوقی و امنیتی علیه خود به خیابان‌های واشینگتن، نیویورک، لندن، پاریس، برلین و غیره آمدند.

ما با خیزشی ماهوی در نسل جدید آمریکا مواجه هستیم که استراتژی کلان واشینگتن در حمایت مطلق و حتی نسبی از تل‌آویو را پس زده و درصدد ترسیم آمریکای منهای اسرائیل و فراتر از آن، جهان منهای صهیونیسم برمی‌آید

دستگاه‌های قضائی و امنیتی غرب به‌جای عبرت‌گیری از خطای مطلق و وقیحانه خود در جرم‌انگاری از تحرکات ضدصهیونیستی که در مخالفت با جنگ غزه صورت می‌گیرد، دامنه این جرم‌انگاری را وسیع‌تر کرده‌اند تا از یک‌سو حمایت خود از اسرائیل را پررنگ‌تر کنند و از سوی دیگر، به خیال خود مانع از تشدید دامنه اعتراضات سراسری علیه صهیونیست‌ها شوند.

اما خیزش اخیر دانشجویی در دانشگاه‌های کلمبیا و تگزاس و تسری آن به دانشگاه‌های دیگر آمریکا، به‌وضوح این سیاست غیرانسانی غرب را به چالش کشید. صورت‌مسئله مشخص است: ما با خیزشی ماهوی در نسل جدید آمریکا مواجه هستیم که استراتژی کلان واشینگتن در حمایت مطلق و حتی نسبی از تل‌آویو را پس زده و درصدد ترسیم آمریکای منهای اسرائیل و فراتر از آن، جهان منهای صهیونیسم برمی‌آید. این مخالفت ماهوی در کشوری تجلی یافته که نه‌تنها خود را در سیاست‌های رسمی‌اش حامی صهیونیسم قلمداد می‌کند، بلکه در عمل متغیری وابسته به تل‌آویو به شمار می‌آید. در این اعتراضات، نه فقط عملکرد رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، بلکه ماهیت صهیونیسم به‌عنوان یک جریان قبیح و نامشروع به چالش کشیده شده است. 

اعتراضات دانشجویی رخ‌داده در آمریکا، نقطه آشکارساز شکست حمایت‌های وقیحانه و همه‌جانبه غرب از این رژیم نامشروع و همچنین شکست استراتژی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی رسانه‌ها و جریانات قدرت در آمریکا و اروپا محسوب می‌شود.

مقامات غربی پس از جنگ غزه، هزینه هرگونه اعتراضی را علیه رژیم اشغالگر قدس بالا بردند، اما نتیجه این روند، چیزی جز خیزش عمیق‌تر، آگاهانه‌تر و گسترده‌تر دانشجویی و عمومی علیه این رژیم نامشروع و بازیگران آمریکایی-اروپایی حامی نسل‌کشی در غزه نبوده است. یکی از موضوعاتی که غرب را شدیداً نگران ساخته، جنس آگاهانه این اعتراضات و غیر مقطعی بودن آن است. این اعتراضات محصول و خروجی یک روند است، نه یک حرکت احساسی و یک‌روزه که بخواهد با تهدید یا سانسور از بین برود. قطعاً غرب با اصرار خود در حمایت از صهیونیسم، بیش‌ازپیش منجر به تسریع این روند اعتراضی گسترده خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • بازداشت ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی/حمایت مکرون فایده‌ای نداشت
  • بازداشت ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی/ حمایت مکرون فایده‌ای نداشت
  • بازداشت بازیگر سرشناس فرانسوی به اتهام تجاوز جنسی
  • بازداشت «ژرار دوپاردیو» به اتهام تجاوز جنسی
  • بازیگر سرشناس به اتهام تعرض جنسی بازداشت شد
  • بازداشت فامیل شمخانی به اتهام رشوه ؟
  • بازداشت موعود شمخانی تایید شد
  • خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت
  • دستگیری ۵ نفر در ارتباط با قتل بازپرس سابق در آمل