Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:57:06 GMT

کاهش 3 درصد چاقی دانش آموزان طی برنامه ای یک ساله

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۰۱۸۳

کاهش 3 درصد چاقی دانش آموزان طی برنامه ای یک ساله

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش می تواند در ارتقای سلامت و کاهش بیماریها در سطح جامعه تاثیر گذار باشد.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نشست مدیران کل و معاونین تربیت بدنی استان ها که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: عملکرد این معاونت در دوره شیوع کرونا مطلوب بود، به ویژه اقداماتی که برای ضدعفونی مدارس و آموزش مدیران، معلمان و دانش آموزان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کار حوزه تربیت بدنی و سلامت جذاب و شوق انگیز است، افزود: تصورم این است که در تمام هستی هیچ شغلی در حوزه مسئولیت، تعهد و خلاقیت مانند معلمی نیست و مدرسه عرصه شگفتی است که می شود در آن کارهای خوب و ماندگار انجام داد.

حاجی میرزایی فرصت ها را بسیار گذرا دانست و افزود: باید همواره تلاش کرد و از فرصت ها به نحو احسن استفاده کرد، به دلیل آنکه زمان استفاده از فرصت ها زود می گذرد و خوشبخت کسانی هستند که در فرصت های ایجاد شده، به دنبال خلق نتایج مطلوب باشند.

وی خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استان ها گفت: در شرایط کرونایی، شما در معرض خلق یک دستاورد بزرگ هستید، منظور از دستاورد، برنامه های روزانه و مرسوم نیست بلکه آنچه ما به آن نیاز داریم، خلق نتایج مطلوب است.

 وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هدفگذاری بسیار مهم است مثلا کاهش سه درصد چاقی طی یک برنامه یک ساله برنامه و هدف بسیار خوبی است، لذا تلاش برای رسیدن به این هدف، خود نوعی یادگیری است و همچنین منجر به خلاقیت می شود .

وی ادامه داد: تعیین هدف خیلی مهم است و تلاش برای رسیدن به اهداف، باعث ایجاد هم افزایی می شود و احساس پیشرفتی که در فرد به وجود می آید، انرژی بخش و الهام بخش است و به ما کمک می کند تا حس بهتر و اعتماد به نفس بالاتری داشته باشیم.

عضو کابینه تدبیر و امید گفت: هدفی که شما در حوزه تربیت بدنی مشخص کردید بسیار مهم است و به وسیله آن می توانید روی سلامت افراد جامعه به ویژه دانش آموزان تاثیر بگذارید لذا با توجه به اینکه شرایط تغییر کرده است بایستی روشهای خود را تغییر بدهید و برای تحقق هدف بکوشید.

وی افزود: اصرار دارم یک تشکل برخط باشیم تا بتوانیم پیام ها را بین خودمان به سرعت انتقال دهیم و مجموعه ما در یک پیوند ساختارمند و موثر با یکدیگر قرار بگیرند.

 حاجی میرزایی با بیان اینکه بر اساس سند تحول بنیادین، ساحت ها متوازن هستند به عنوان مثال به همان اندازه ای که در مورد کار آفرینی مسئولیت داریم در برابر سلامت دانش آموزان نیز مسئول هستیم؛ اما آن چیزی که تمایز کلیدی ایجاد می‌کند، تقاضای موثر اجتماعی در این بخش است و باعث می شود تا ساحت تربیت بدنی برای دانش آموزان جذاب باشد و این یک نوع امتیاز محسوب می شود.

وی ادامه داد: ممکن است این نوع رغبت در سایر دروس نباشد و این یک سرمایه و دارایی فوق العاده ای است که سایر معاونت ها از آن برخوردار نیستند لذا باید قدر آن را بدانید.

وزیر آموزش و پرورش افزود: نداشته ها نباید ذهن ما را به گونه ای تسخیر کند که یادمان برود چه چیزهایی داریم.

وی تصریح کرد: با همه کاستی ها می توان از منظر دیگری به موضوعات نگاه کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آمار و ارقام بیماری ها در سطح جامعه اظهار کرد: ما می توانیم روی این آمار تاثیرگذار باشیم و آنها را کاهش دهیم.

در پایان این جلسه مشترک از نماد طرح کنترل اضافه وزن و چاقی دانش آموزان رونمایی شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شایان ذکر است؛ توجه به افزایش وزن دانش آموزان در جریان آموزش های مجازی که در اثر عدم تحرک، ریزه خواری و یکجا نشینی دانش آموزان ظاهر می شود، تامین اعتبارات بهداشتی در شرایط کرونایی، ایجاد امکان ویژه در شبکه شاد برای تشکل های ورزشی، و ... از جمله موضوعاتی بود که توسط مدیران کل و معاونان  تربیت بدنی و سلامت در این جلسه مشترک مطرح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی آموزش و پرورش چاقی وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان تربیت بدنی فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت