Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه نباید از اینکه نهاد‌های مدنی قدرت پیدا کنند واهمه داشته باشیم، گفت: اداره کشور نیازمند شکل گیری این نهادهاست و این نهاد‌ها سرمایه‌هایی در اختیار دولت هستند، تاریخ انتشار: 09:41 - 09 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۱۴۱ خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه دیدار رییس سازمان فنی و حرفه‌ای و جمعی از مدیران کانون‌های صنفی آموزشگاه‌های آزاد کشور با معاون اول رییس جمهور  برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   اسحاق جهانگیری در این جلسه از نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین عامل توسعه کشور یاد کرد و گفت: آنچه می‌تواند ظرفیت‌ها و ابزار‌های مادی و فیزیکی را به فعلیت برساند و کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار دهد، نیروی انسانی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر آسیب شناسی کنیم که چرا ایران علیرغم چند دهه تلاش در جهت توسعه و تدوین برنامه‌های متعدد توسعه‌ای نتوانسته به جایگاه مطلوب خود در توسعه دست پیدا کند، حتماً یکی از مهم‌ترین دلایل این است که نیروی انسانی از مهارت کافی برخوردار نبوده و متناسب با شرایط پرورش نیافته است.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه تربیت نیروی انسانی وظیفه اصلی نظام آموزشی کشور است، تصریح کرد: علاوه بر آموزش و پرورش و دانشگاه ها، تعداد زیادی مراکز و موسسات آموزشی خصوصی نیز در کشور وجود دارد که این یعنی نهاد‌های متولی آموزش و توسعه به اندازه کافی در کشور ایجاد شده، اما برون داد و دستاورد‌های لازم محقق نشده است.   بیشتر بخوانید:  جهانگیری: سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و پاکستان باید ارتقاء پیدا کند  
 جهانگیری مهارت آموزی را از نیاز‌های اصلی کشور برشمرد و افزود: مهارت باید در کشور به یک گفتمان تبدیل شود و بتواند جایگاه خود را در نظام اداری کشور باز کند.
معاون اول رییس جمهور با ذکر خاطره‌ای از دوران تصدی وزارت صنایع خاطرنشان کرد: در آن زمان که موضوع نوسازی صنعت مطرح شد، برخی تصور می‌کردند که باید ماشین آلات و ابزار‌ها تعویض شود، اما نوسازی صنعت یعنی ساختار نیروی انسانی متناسب با صنعت تعریف شود و نیروی انسانی برای فعالیت و کار در عرصه صنعت دوره‌های آموزشی و مهارت‌های لازم را طی کند.
جهانگیری با تأکید بر اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور باید پیش بینی‌های لازم را از آینده اقتصاد کشور داشته باشد و آموزش مهارت‌ها را متناسب با اقتصاد سال‌های آینده ارائه دهد، افزود: اقتصاد کشور که سال‌های متمادی به شکل سنتی بوده، امروز خواه ناخواه به سمت اقتصاد دیجیتال در حرکت است و شرکت‌های دانش بنیان سهم بیشتری در این اقتصاد پیدا کرده اند و باید تلاش کنیم مهارت‌ها نیز به روزرسانی گردد و متناسب با اقتصاد دیجیتال به نیروی انسانی کشور آموزش داده شود.
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه گواهینامه‌های مهارتی باید در نظام اجرایی و اداری کشور ارزش و جایگاه خود را پیدا کنند، گفت: این گواهینامه‌ها باید در طبقه بندی مشاغل و سیستم اداری به رسمیت شناخته شود و چنانچه نیاز باشد دولت مصوبه‌ای در این خصوص به تصویب خواهد رساند البته باید آموزشگاه‌های ارائه دهنده مهارت و دوره‌های آموزشی نیز از کیفیت و استاندارد‌های لازم برخوردار باشند.
 جهانگیری در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص برنامه ریزی برای آموزش مهارت‌ها در حوزه اقتصاد دریامحور تصریح کرد: اقتصاد دریامحور یکی از جهت گیری‌های اصلی اقتصاد کشور است و باید در این زمینه تلاش‌های جدی انجام دهیم چرا که در سال‌های گذشته با وجود چند هزار کیلومتر ساحل هنوز نتوانسته ایم آنطور که باید از دریا استفاده کنیم و فرصت‌های شغلی متعدد مرتبط با دریا نظیر حمل و نقل دریایی، کشتی سازی، صیادی و ... را افزایش دهیم.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به طرح پیشنهادی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برای آموزش مهارت به بیکاران گفت: لازم است این پیشنهاد در قالب طرحی جامع تدوین شود و اگر به شکل مناسب و با در نظر گرفتن همه جوانب به آن پرداخته شود می‌تواند گام موثری در اشتغالزایی و از بین بردن بیکاری باشد.
جهانگیری با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در جلسه مبنی بر الزام تعطیلی آموزشگاه‌های مهارتی آزاد کشور در شرایط کرونایی، اظهار داشت: امروز هیچ یک از واحد‌های تولیدی در کشور تعطیل نیستند و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت می‌کنند که لازم است با تدوین دستورالعمل‌های بهداشتی، فعالیت آموزشگاه‌های مهارتی آزاد نیز استمرار پیدا کند.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به ایجاد پارلمان کارشناسان و مربیان کانون‌های صنفی آموزشگاه‌های آزاد کشور گفت: ایجاد این پارلمان ایده‌ای خلاقانه بوده است که می‌تواند به ارتقاء جایگاه آموزشگاه‌ها و مهارت آموزی در کشور کمک کند.
 جهانگیری افزود: تجربه نشان داده هرگاه به سمت مشورت با فعالان و ذینفعان هر بخش حرکت کرده ایم، دستاورد‌ها و نتایج مثبتی حاصل شده و این مجموعه‌ها تقویت شده اند.
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه نباید از اینکه نهاد‌های مدنی قدرت پیدا کنند واهمه داشته باشیم تصریح کرد: اداره کشور نیازمند شکل گیری این نهادهاست و این نهاد‌ها سرمایه‌هایی در اختیار دولت هستند، اما متأسفانه بعضاً دیده می‌شود که وقتی چنین نهاد‌هایی شکل می‌گیرند، عده‌ای تلاش می‌کنند که آن‌ها را زمین بزنند.
 جهانگیری هفته مهارت را به همه کسانی که برای مهارت افزایی در کشور تلاش می‌کنند تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد با ارتقاء جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های آموزشگاه‌های آزاد شاهد افزایش مهارت در نیروی انسانی و کاهش بیکاری در کشور باشیم.
در این جلسه شریعتمداری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز با بیان اینکه میزان بیکاری در دانش آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای به شدت پایین‌تر از فارغ التحصیلان دانشگاهی است، گفت: گواهینامه‌های مهارتی حتی در خارج از کشور یک امتیاز محسوب می‌شود و باید تلاش کنیم که جایگاه این گواهینامه‌ها را در داخل کشور نیز ارتقاء داده و به رسمیت بشناسیم.
در این جلسه همچنین علی اوسط هاشمی، رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات این سازمان در جهت ارتقاء توانمندی نیروی انسانی ارائه کرد و به تشریح طرح پیشنهادی خود برای مهارت آموزی به جوانان و افراد بیکار در کشور پرداخت.
در این نشست همچنین تعدادی از معاونین و مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و نیز مدیران کانون‌های صنفی آموزشگاه‌های آزاد به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود برای ارتقاء جایگاه مهارت آموزی در کشور و به روز رسانی تجهیزات آموزشی پرداختند.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون اول رییس جمهور اسحاق جهانگیری نهادهای مدنی سازمان فنی و حرفه ای کشور معاون اول رییس جمهور آموزشگاه های آزاد گواهینامه ها نیروی انسانی آموزشگاه ها مهارت آموزی مهارت ها نهاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است