Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شاخص در مورد فوت شدگان کرونا مطرح است اولی عدد خام و دیگری، تعداد موارد کشته شدگان به ازای یک میلیون نفر است که شاخص دوم ملاک کامل تری برای سنجش روند عملکردها است. عدد خام، ارزش چندانی برای سنجش وضعیت کشورها ندارد و باید از شاخص تعداد به ازای یک میلیون نفر استفاده کرد که عدد منطقی تری را نشان می دهد و امکان مقایسه کشورها را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید سوری ، اپیدمیولوژیست روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آمورش ایرنا اظهار داشت: یکی از کشورهایی که در این زمینه بسیار خوب اقدام کرد، نیوزیلند است. تعداد مرگ ناشی از کرونا در این کشور بسیار اندک بوده و خیلی سریع توانست بیماری را کنترل کند.

وی با اشاره به اینکه ویتنام تاکنون یک مورد مرگ براثر کرونا گزارش نکرده و فقط حدود ۳۰۰ نفر مبتلا به این بیماری شدند، اظهار داشت: مبتلایان این کشور حدود ۹۸ میلیون نفری اصلا با کشور ما قابل مقایسه نبود. تاکنون (هشتم مرداد ماه) ۲۹۸ هزار و ۹۰۹ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۳۴۳ نفر رسید. چهار هزار و ۲۷ بیمار نیز در آی سی یو هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: از کشور تایوان با جمعیت ۲۴ میلیون نفری تاکنون ۷ مرگ گزارش شده است. استرالیا و تایوان از دیگر کشورهایی هستند که اقدامات خوبی در این زمینه انجام دادند و موفق شدند مرگ و میرهای خود را به شدت کاهش دهند.

سوری با اشاره به اینکه تایلند حدود ۷۰ میلیونی ۵۸ مرگ براثر کرونا داشته است، اظهار داشت: تاکنون ۵۰ مورد مرگ از کشور تونس با جمعیت ۱۲ میلیونی گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه کره جنوبی با جمعیت حدود ۵۰ میلیون نفر تاکنون ۲۹۶ مرگ گزارش کرده است. به عبارتی نزدیک یک روز پیک ما، افزود: ژاپن با ۱۳۰ میلیون جمعیت و حدود ۱.۵ برابر ایران، مرگ به ازای یک میلیون نفر ۸ نفر است، اما این شاخص در ایران ۱۷۴ نفر است.

مرگ ناشی از کرونا در ایران، بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است

وی با اشاره به اینکه مرگ ناشی از کرونا به ازای یک میلیون نفر در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است، افزود: میانگین فوت شدگان ناشی از کرونا به ازای یک میلیون نفر ۷۹ نفر است. در صورتی که در ایران، مرگ بر اثر این شاخص، ۱۷۴ نفر است که نشان می دهد فوت شدگان در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است.

وی ادامه داد: این شاخص در هند ۲۱ نفر است. هرچند تعداد مرگ آنها (حدود ۳۸ هزار نفر) بیشتر از کشور ما است، اما اگر فوت شدگان به نسبت جمعیت سنجیده شود، مرگ آنها بسیار کمتر از ایران است.

سوری اظهار داشت: بسیاری از کشورها با تلاش های به موقع و اقدامات سنجیده توانستند این شاخص را کاهش دهند. ما هم امیدواریم به این هدف مهم دست پیدا کنیم.

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این خصوص گفت: کشورهایی که محدودیت‌های بیشتری اعمال کردند و فاصله گذاری رعایت شده و حتی جریمه تعیین کرده‌اند، وضعیت بهتری دارند. در کل جهان این بیماری در حال افزایش است. سازمان جهانی بهداشت مرتب می‌گوید که هیچ وقت دیر نیست و هرچه محدودیت‌ها بیشتر شده و مردم همکاری کنند، آمارها کاهش خواهد یافت.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شاخص فوت مرگ ایران ویروس هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تایوان تایلند کره جنوبی ژاپن درمان و آموزش پزشکی جهان تایوان کره جنوبی مرگ ویروس هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ازای یک میلیون نفر ناشی از کرونا فوت شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟