Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود سیجانی روز پنجشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ ضمن اشاره به این که اعضای کارگروه هماهنگی تشدید کنترل و نظارت بر بازار قم، از میان دستگاه‌ها و نهادهای استان انتخاب شدند، بیان کرد: ادارات کل امنیتی انتظامی و هماهنگی امور اقتصادی استانداری، تعزیرات حکومتی، گمرکات، اطلاعات و همچنین دادستانی، پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی، معاونت اطلاعات سپاه، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، بازرسی اصناف، معاونت خبر صداوسیما و سازمان صنعت ، معدن و تجارت قم اعضای تشکیل‌دهنده کارگروه هماهنگی تشدید کنترل و نظارت بازار استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای ثابت گروه‌ عملیاتی بازرسی و نظارت این کارگروه نیز متشکل از نمایندگان دادستانی،‌ سازمان صنعت ،‌ تعزیرات حکومتی،‌ معاونت اطلاعات سپاه،‌ پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی و بازرسی اتاق اصناف قم است.

وی ادامه داد:‌ انبارهای عمومی، انبارهای واحدهای تولیدی، انبارهای سطح شهر، انبارهای واحدهای پخش کالا و عمده‌فروشی، محل‌های دپوی کالا که بیشترین ورود و خروج کالا را دارد و ساختمان‌های مسکونی که به‌عنوان انبار احتکار کالا از آن‌ها استفاده می‌شود ازجمله اولویت مراکز و محل‌های بازرسی این کارگروه است.

سیجانی گفت: همچنین نهاده‌های دام و طیور، مقاطع فولادی، لوازم‌خانگی، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، لاستیک خودرو (سبک و سنگین)، سیمان، خودرو، مواد پتروشیمی، گریدهای پرمصرف، ماسک و مواد اولیه تولید ماسک، برنج، شکر، روغن، دانه‌های روغنی و سایر کالاهای اولویت‌دار با توجه به شرایط بازار و نیاز مردم ازجمله اولویت کالایی گروه عملیاتی بازرسی و نظارت کارگروه هماهنگی تشدید کنترل و نظارت بازار قم است.

وی بیان کرد:‌ معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم سخنگوی این کارگروه است و همه اخبار و گزارش‌های مربوط به مبارزه با احتکار و اختفاء تنها از طریق سخنگوی کارگروه رسانه‌ای می‌شود.

وی ادامه داد: گزارش عملکرد و تصمیمات این کارگروه، در جلسات تنظیم بازار استان ارائه خواهد شد تا از ضمانت اجرایی و مزیت‌های کارگروه تنظیم بازار، در این خصوص استفاده شود.

درمجموع تعداد ۳۶هزار و ۲۵۳ واحد صنفی مجوز دار در استان فعالیت می‌کند که ۲۱هزار و ۶۵۸ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴هزار و ۵۹۵ مورد آن تولیدی و فنی است.

برچسب‌ها قم کالای اساسی بازار محصولات ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم کالای اساسی بازار محصولات ستاد تنظیم بازار قم کالای اساسی بازار محصولات ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی در خطبه‌های نماز جمعه شهر همدان بیان کرد: عمل به تقوا در بین مسئولان به معنای انجام دادن وظایف قانونیشان است.

وی ادامه داد: روند عفاف و حجاب در طول یک سال و نیم گذشته، سبب نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

شعبانی افزود: فارغ از هر نوع دیدگاهی، همه خانواده‌ها بر این باور هستند که رها کردن این فضا به ضرر همه جامعه است.

وی تصریح کرد: واقعیت اجتماعی نشان می‌دهد استمرار این مسیر باعث آسیب همگانی در جامعه می‌شود.

امام جمعه همدان با بیان اینکه در مدت انجام طرح نور، تأثیرات خوبی را در سطح جامعه شاهد هستیم، گفت: باید از کسانی که از پلیس تذکر گرفتند و به آن تمکین کردند و فرهیختگی از خود نشان دادند، تشکر کنم.

شعبانی با اشاره به اینکه در عرصه حجاب و عفاف نیازمند اقناع سازی هستیم، اظهار کرد: بالغ بر ۲۷ دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس آخرین مرحله است

وی اضافه کرد: دولت، قرارگاه عفاف و حجاب و نهادهای فرهنگی گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی در عرصه حجاب و عفاف را ارائه دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار پوشاک یکی از ضرورت‌هاست، گفت: در روابط بین الملل شرق و غرب تفاوتی ندارد، مهم حرکت در مسیر منافع اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه اگر این توافق نامه‌ها اجرایی شود، چالش جدی برای تحریم‌ها خواهند بود، افزود: دولت اجرایی شدن توافق‌نامه‌ها را با تمام توان پیگیری کند.

امام جمعه همدان با اشاره به مردم باید اثرات این سفرها و قراردادها را در زندگی روزمره خود ببینند، گفت: امروز وظیفه مسئولان و متولیان، حمایت از کارگران و جامعه کارگری است.

شعبانی ادامه داد: حمایت از جامعه کارگری تنها افزایش چند درصدی حقوق نیست، چرا که با وجود تورم کارگر از تورم عقب می‌ماند و مهم طراحی ساز و کار اقتصادی مناسب است.

وی با بیان اینکه باید از کارفرما حمایت شود تا او هم بتواند از کارگر حمایت کند، گفت: تجمعات دانشجویان بر علیه نسل کشی کودکان در غزه در کشورهای مدعی حقوق بشر، با هجوم پلیس به آن‌ها همراه شده است.

امام جمعه همدان بیان کرد: زمانی که عده‌ای به صورت مسلح قصد براندازی کشوری را دارند، این کشورها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در برابر دانشجویان کشور خودشان چنین رفتارهایی انجام می‌دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه مدعیان دروغی حقوق بشر، آبروی شعار آزادی بیان را برده‌اند، گفت: اقدامات یک روحانی در سریال مشاور، می‌تواند به الگویی برای مساجد سراسر کشور و معرفی مسجد به عنوان محور حل مشکلات مردم تبدیل شود.

کد خبر 6089160

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است