Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر گفت: به زودی 2 لکه نفتی در نزدیکی میدان نفتی ابوذر از طریق تجهیزات ارسالی، پاکسازی می‌شوند. تاریخ انتشار: 12:24 - 09 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۲۰۹

خبرگزاری میزان - طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی نادر پسنده درباره آخرین وضعیت لکه نفتی در میدان نفتی ابوذر خلیج فارس، گفت: به منظور شناسایی مناطق آلوده نسبت به اعزام یک فروند شناور ناجی به محدوده میدان نفتی فریدون و یک فروند یدک کش با امکانات کامل مقابله با آلودگی به منطقه آلوده در ۳۵ کیلومتری شمال غربی جزیره خارک اقدام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا یک فروند یدک کش مجهز و با امکانات کامل برای مقابله با آلودگی از بندر امام خمینی (ره) عازم منطقه آلوده شد، همچنین به منظور پایش هوایی منطقه دو فروند بالگرد متعلق به شرکت نفت فلات قاره از جزیره خارک و خدمات پایش هوایی ندسا از فرودگاه بوشهر به مناطق آلوده اعزام شده است.

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: با همکاری خوب بین همه سازمان‌های مرتبط با طرح ملی مقابله با آلودگی و طرح استانی بوشهر و بسیج تجهیزات مقابله با آلودگی‌های دریایی امید است در آینده نزدیک مهار آلودگی و پاکسازی کامل آن صورت پذیرد.

پسنده اضافه کرد: به منظور پایش کامل مناطق نفتی در خلیج فارس نواحی جنوب غربی جزیره سیری و در اطراف میدان نفتی سیری از طریق مرکز مقابله با آلودگی استان‌هرمزگان و با اعزام دو فروند شناور و نیز یک فروند بالگرد متعلق به شرکت نفت فلات قاره جهت پایش منطقه اقدام شده است.

وی گفت: همچنین تیم و تجهیزات مقابله با آلودگی استان هرمزگان در آمادگی کامل برای اعزام به منطقه است که در صورت دریافت گزارش پایش‌های صورت گرفته و در صورت وجود آلودگی به منطقه اعزام شوند.

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: همچنین با توجه به مشاهده دانه‌های تاربال نفتی که در روز‌های اخیر در سواحل گناوه تا دیلم به طول حدود ۲۰ کیلومتر در ساحل، پراکنده شده بود هماهنگی لازم با سازمان حفاظت محیط زیست به منظور پاکسازی سواحل منطقه از امروز آغاز شده است.

پسنده با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از منابع آلودگی شناسایی و توسط تیم‌های تخصصی فلات قاره مهار شده است، گفت: تلاش برای شناسایی سایر منابع آلوده کننده ادامه دارد و در عین حال، کنترل آلودگی از طریق جمع آوری و نیز استفاده از حلال‌های شیمیایی در دستور کار قرار داده ایم.

وی ادامه داد: همه شناور‌ها حرکت کرده و عملیات گشت پرواز‌ها و گزارش‌های پروازی در این بخش را به کار گرفته و برای رفع این لکه از شناور‌های داخلی استفاده کرده ایم و نیازی به استفاده از تجهیزات کشور‌های خارجی و شناور‌های آن‌ها نبود.

بیشتر بخوانید: رفع مشکل تولید سوخت کم سولفور برای کشتی‌های ایرانی

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بنادر مقابله با آلودگی سازمان بنادر میدان نفتی یک فروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد

مقام سازمان ملل در امور تدابیر مربوط به مین‌یابی ارزیابی کرد روند پاکسازی آوارها و پاکسازی مهمات منفجر نشده در نوار غزه ۱۴ سال طول خواهد کشید.

به گزارش ایسنا، پی‌یر لودهامار، مسؤول عملیات مین‌یابی در سازمان ملل، روز جمعه اعلام کرد که برداشتن حجم عظیمی از آوار، از جمله مهمات منفجر نشده که در اثر جنگ ویرانگر اشغالگران در نوار غزه بر جای مانده است، «ممکن است حدود ۱۴ سال طول بکشد تا پاکسازی شود».

لودهامار طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو افزود که جنگ «تقریباً ۳۷ میلیون تُن زباله در منطقه مسکونی پرجمعیت و گسترده بر جای گذاشته است».

وی توضیح داد: «پیش‌بینی می‌شود که برداشتن آوارها، از جمله آوار ساختمان‌های تخریب‌شده، تحت شرایط خاصی ۱۴ سال طول بکشد.»

وی ادامه داد: ما می‌دانیم که معمولاً حداقل ۱۰ درصد مین‌هایی که پرتاب می‌شوند عمل نمی‌کنند و ضریب خرابی دارند... صحبت از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون در روز است.

جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا پیش از این تاکید کرد که جنگ اسرائیل علیه غزه، شهرهای نوار غزه را در معرض «ویرانی بیشتر از آنچه شهرهای آلمان در طول جنگ جهانی دوم در معرض آن قرار داشتند» قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک
  • سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد
  • ۳ شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد