Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 72 درصد از شرکت هایی که در سامانه تاپ وزارت صنعت ثبت نام کرده اند از بخش خصوصی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مسعود برومند دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه فوق العاده این شورا، گفت: این جلسه بررسی وضعیت اجرای طرح تاپ از سوی وزارت صمت بود که چه کارهایی صورت گرفته است، مشکلات طرح چیست و چه پشتیبانی هایی مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این جلسه، طرح ارایه شد و زحمت زیادی برای ایجاد یک سامانه عرضه و تقاضا کشیده شده است.

برومند تصریح کرد: حدود 72 درصد از شرکت هایی که در این سامانه ثبت نام کرده اند از بخش خصوصی هستند. در چند حوزه که بحث استفاده اساتید به عنوان فرصت مطالعاتی در صنعت و جامعه است کار خوب پیش رفته است. در بخش استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاهی هم با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح کار خوب جلو رفته است. اما در زمینه پشتیبانی از طرح های تحقیق و توسعه که شرکت ها در سامانه ثبت کرده بودند، به نظر می رسید به دلیل نداشتن پشتوانه مالی نیازمند حمایت سایر بخش های کشور هستند.

*چالش‌های طرح تاپ وزارت صنعت بررسی شد

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری افزود: پس از بررسی و ارایه گزارش از دانشگاه های بزرگ درخواست شد که برای ترغیب اعضای هیات علمی خود به انجام برخی پروژه های دانشجویی مذاکراتی را در جمع روسای دانشگاه برتر کشور صورت بگیرد تا از این ظرفیت استفاده شود. همچنین مقرر شد که امکان ارایه اعتبار به این طرح ها توسط سازمان برنامه و بودجه هم بررسی شود.

وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد که وزارت صمت امکان تخصیص اعتبار به این طرح ها از محل اعتبارات سازمان گسترش و صنایع معدنی ایران را بررسی کند و همچنین یک بار دیگر، طرح هایی که در این سامانه ثبت شده را بررسی کند که اگر چندین طرح در حوزه های یکسان تعریف شده اند در قالب طرح یک کلان تر جمع آوری شوند.

وی گفت: همچنین برای سال 1400 پیشنهاد شده که درصدی از عوارض واردات کالا به تحقیق و توسعه در شرکت های کوچک و متوسط بخش خصوصی اختصاص یابد که پیشنهادها در این باره جمع بندی خواهد شد و به شورای عالی ارسال می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علمی مسعود برومند دبیر کل شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری شورای عالی شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا