Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رییس پلیس راه استان همدان گفت: بستن کمربند ایمنی توسط تمامی سرنشینان خودروها حین تردد در جاده‌های برون شهری، ۵۰ درصد فوتی سوانح را کاهش می‌دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ رضا عزیزی اظهار داشت: ۵۳ درصد از سوانح فوتی و جرحی این استان ناشی از بی توجهی به جلو و واژگونی وسیله نقلیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راه استان همدان یادآوری کرد: سال گذشته حدود ۳۷۰ تن در سوانح جاده‌ای این استان جان باختند که حدود نیمی از این افراد بر اثر واژگونی وسیله نقلیه و استفاده نکردن از کمربند ایمنی جان خود را از دست دادند.

سرهنگ عزیزی افزود: ۹۰ درصد سرنشینان جلو وسیله نقلیه و ۵۰ درصد سرنشینان عقب خودرو در جاده‌های اصلی از کمربند ایمنی استفاده می کنند که این آمار در جاده فرعی سرنشینان جلو ۵۰ درصد و جاده روستایی ۱۰ تا ۲۰ درصد و سرنشینان عقب در مسیرهای فرعی روستایی صفر است.

به گفته وی بیشتر رانندگان کمربند ایمنی را به خاطر ترس از جریمه می بندند در حالیکه تاکید و توصیه پلیس به استفاده از کمربند ایمنی به خاطر حفظ سلامتی وگفته جان شهروندان است.

 

رییس پلیس راه استان همدان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ سانحه واژگونی در جاده‌های برون شهری این استان رخ داد که در هر ۲ سانحه به علت استفاده نکردن از کمربند ایمنی و پرتاب به بیرون از خودرو، ۲ تن جان باختند.

سرهنگ عزیزی گفت: در سانحه نخست که در محور فرعی قهاوند - کوریجان و نزدیکی روستای بوبوک آباد رخ داد یک دستگاه وانت پیکان به علت تخطی از سرعت مطمئنه در سر پیچ واژگون و راننده به علت استفاده نکردن از کمربند ایمنی به بیرون از وسیله نقلیه پرتاب و زیر خودرو له شد.

وی اضافه کرد: همچنین در سانحه دوم که در مسیر رزن و نزدیکی منطقه «سراوک» رخ داد یک دستگاه سواری پژو به علت توجه نکردن به مسیر مقابل واژگون شد و سرنشین جلو به علت استقفاده نکردن از کمربند ایمنی جان باخت.

سرهنگ عزیزی تاکید کرد: استفاده از کمربند ایمنی تنها در صورت برخورد رخ به رخ سواری با کامیون کارایی ندارد در غیر مورد می تواند موجب نجات جان سرنشینان وسیله نقلیه شود.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط پزشکی قانونی استان همدان، وقوع سوانح رانندگی در سه ماهه نخست سالجاری موجب مرگ ۷۲ تن در این استان شد که شامل ۵۷ نفر در سوانح برون شهری، ۱۴ نفر در تصادف های درون شهری و یک نفر نیز در راه خاکی و روستایی است.

 

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پلیس راه استان تصادف مرگ برون شهری بستن کمربند نکردن از کمربند ایمنی استان همدان وسیله نقلیه حمل و نقل ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • عدم توجه به جلو بازهم حادثه آفرید
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان