Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر دفاع ترکیه بار دیگر تاکید کرد تا زمانی که حمایت‌های خارجی از خلیفه حفتر ادامه دارد، صلح در لیبی محقق نخواهد شد. تاریخ انتشار: 13:48 - 09 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۲۲۵

خبرگزاری میزان – درخواست برای آتش بس در لیبی از سوی کشور‌های مختلف مطرح می‌شود، اما درگیری‌ها در این کشور همچنان ادامه دارد و تاکنون مذاکرات صورت گرفته برای پایان دادن به بحران لیبی راه به جایی نبرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجهیز نیرو‌های حفتر به سامانه پدافند

نیرو‌های تحت امر «خلیفه حفتر»، موسوم به ارتش ملی لیبی، از تعمیر و بکارگیری ۲ سامانه پدافندی برای آنچه مقابله با حملات ترکیه عنوان شده، خبر دادند.

این سامانه‌های موشکی «اس ۲۰۰» در یک پایگاه هوایی شهر «الابیار» مستقر شده اند.

نیرو‌های حفتر پیش از این نیز اعلام کرده بودند که برای مقابله با حملات دولت وفاق و ترکیه، در خط تماس با نیرو‌های دولت وفاق در شهر راهبردی «سرت» و «الجفره»، پدافند هوایی مستقر کرده اند.

تاکید مجدد ترکیه بر ضرورت توقف حمایت از حفتر

«حلوصی آکار»، وزیر دفاع ترکیه، طی مصاحبه با شبکه الجزیره بار دیگر بر ضرورت توقف حمایت‌های خارجی از خلیفه حفتر تاکید کرد.

آکار در این مصاحبه گفته تا زمانی که حمایت‌های خارجی از حفتر ادامه دارد، صلح در لیبی محقق نخواهد شد.

وزیر دفاع ترکیه در ادامه به موضع گیری امارات در قبال این کشور اشاره کرده و گفت که ابوظبی برای آسیب زدن به آنکارا از تروریست‌های مخالف ترکیه حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: تاکید دولت وفاق بر توافق امنیتی با ترکیه طرح آمریکا برای تحریم ترکیه و روسیه

اردن خواستار آتش بس در لیبی

روز چهارشنبه «ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن، با «عقیله صالح»، رئیس پارلمان شرق لیبی دیدار کرد.

وی در این دیدار درباره پیامد‌های منطقه‌ای کردن بحران لیبی هشدار داده و خواستار آتش بس در این کشور شده است.

ایمن الصفدی در این دیدار بر ضرورت یافتن راه حل سیاسی برای بحران لیبی از طریق مذاکره با حضور گروه‌های داخلی این کشور تاکید کرد.

درگیری چندین دهه‌ای در لیبی که در سال ۲۰۱۱ و در پی سرنگونی رژیم «معمر قذافی» وارد دوره‌ای متفاوت شد، همچنان ادامه دارد و چشم انداز دستیابی به توافق سیاسی در لیبی اکنون تاریک به نظر می‌رسد.

تاکنون تدابیری برای پایان دادن به بحران لیبی اتخاذ شده که از جمله این تدابیر، مذاکرات برلین و همچنین ابتکار عمل مسکو و آنکارا برای پایان دادن به درگیری‌ها بوده است؛ اخیرا نیز مصر ابتکار عملی برای پایان دادن به بحران لیبی ارائه داده است.

اما تاکنون هیچ یک از این اقدامات در حل بحران لیبی موثر نبوده است؛ از سویی طرف‌های درگیر در لیبی از پذیرفتن شرایط آتش بس و پایان دادن به درگیری‌ها خودداری می‌کنند و از سوی دیگر کشور‌هایی که در این لیبی حضور دارند تمایل چندانی برای پایان دادن به درگیری و خروج از این کشور ندارند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لیبی تحولات لیبی خلیفه حفتر برای پایان دادن بحران لیبی آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که قرار است کمک‌هایی هنگفت از ایالات متحده آمریکا دریافت کند، خواستار دریافت تسلیحات بیشتر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، زلنسکی امروز یکشنبه دوباره از جامعه جهانی خواست تا سلاح‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار این کشور قرار دهند درحالیکه به تازگی یک کمک 61 میلیارد دلاری در آمریکا برای اوکراین در نظر گرفته شده است.

زلنسکی همچنین درخواست کرد که مذاکرات رسمی برای ورود اوکراین به اتحادیه اروپا و دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو آغاز شود.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت که کی‌یف در حال مذاکره با واشنگتن درباره حجم حمایت‌های نظامی، مالی و سایر موارد برای ده سال آینده است.

وضعیت برای نیروهای اوکراینی در شرق رو به وخامت گذاشته است و آنها منتظر دریافت تسلیحات آمریکایی هستند. زلنسکی بارها درخواست سامانه‌های دفاع هوایی به ویژه سامانه‌های پاتریوت کرده است.

اظهارات زلنسکی در مورد ورود به اتحادیه اروپا نیز در حالی است که کی‌یف نامزد پیوستن به این بلوک 27 کشوری است اما روند الحاق سال‌ها طول می‌کشد.

همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در مورد ورود اوکراین به ناتو گفته است که این کشور در نهایت به ائتلاف نظامی خواهد پیوست. زلنسکی در اینباره بیان کرد که هر کشوری که ارزش‌های مشترک دارد و آماده دفاع از آنها است شایسته دعوت شدن به ناتو است. 

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • وزیر خارجه اردن: جنگ غزه انتقام از مردم فلسطین است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی