Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، «کریم ذوالفقاری» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا از افزایش خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: محصول گندم امسال از گندمکاران ۱۶ شهرستان استان تهران خریداری می‌شود.

وی افزود: ۴۴ هزار و ۸۴۳ هکتار از اراضی زراعی استان تهران امسال زیرکشت گندم رفته بود که تاکنون محصول ۴۳ هکتار از مزارع برداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: ۱۱ مرکز خرید در این استان به مباشرت از اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی و تحت نظارت دستگاه‌های اجرایی از جمله استانداری، جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی خرید گندم از کشاورزان را با نرخ تضمینی و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی انجام می‌دهند.

وی با اشاره به تولید ۲۶۱ هزار تن گندم در استان تهران، بیان کرد: برداشت گندم استان از نیمه دوم خرداد سال جاری آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه محصول گندم امسال از وضعیت بسیار خوبی برخوردار اشافه کرد: هر کیلوگرم گندم به مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

وی همچنین با اشاره به افزایش قیمت مرغ نیز بیان کرد: با توجه به اینکه حدود ۲۰ درصد گوشت مرغ در داخل استان تامین می‌شود، مجبور هستیم ۸۰ درصد مرغ مورد نیاز خود را از استان‌های مجاور همچون گیلان، گلستان و سمنان تامین کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطر نشان کرد: با توجه به نظارت و اقدامات در کنترل قیمت مرغ دیگر این قیمت در ماه جاری گران نخواهد شد و قیمت مرغ رو به تعادل پیش خواهد رفت.

وی تاکید کرد: قیمت‌گذاری بر عهده سازمان صمت استان تهران بوده و جهاد کشاورزی مسئول تولید است اما به نظر می آید که قیمت مرغ دیگر گران نشود.

به گفته ذوالفقاری در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار استان تهران قرار شد نهاده‌های دامی ارزان قیمت به مرغدارانی تعلق بگیرد تا مرغ عرضه شده را با قیمت مصوب در اختیار عرضه‌کنندگان قرار دهند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان تهران قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور