Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین محمدصادقی، رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به آمار بسیجیان جامعه پزشکی اعلام کرد: در جامعه پزشکی نزدیک به ۶۰۰ هزار پزشک و بهیار را بسیجی می‌دانیم؛ اما به طور رسمی حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار نفر در بسیج جامعه پزشکی عضویت دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ شاهین محمدصادقی امروز(پنج شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه قزوین که در دفتر خبرگزاری بسیج قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز با یک پدیده شوم با عنوان ویروس کرونا روبه‌رو هستیم که نه فقط زندگی مردم ایران، بلکه زندگی تمام مردم دنیا و مبادلات اقتصادی و سیاسی را به هم ریخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور اضافه کرد: کرونا البته پیامدهای مثبتی نیز را درپی داشته و برخلاف تصوری که در گذشته از جامعه پزشکی می‌شد، امروز از این جامعه اعاده حیثیت شده است.

وی عنوان کرد: گاهی خطاهایی که توسط همکاران ما صورت می‌گرفت؛ برخی افراد و دیدگاه‌های سیاسی آن را خطاهای تمام جامعه پزشکی قلمداد می‌کردند؛ اما شیوع کرونا و حضور کادر پزشکی نشان داد که این جامعه برای حفاظت از جان همه مردم پای کار هستند، همانگونه که در دفاع مقدس پای کار بودند.

محمدصادقی یادآور شد: در دفاع از حرم نیز تعدادی شهید و مجروح تقدیم کردیم و جامعه پزشکی امروز هم در حادثه کرونا نشان دادند که مدافع سلامت مردم هستند؛ گاها بعضی رفتارهایی که از پرستاران می‌بینیم قابل تقدیر و ستایش است.

وی اذعان کرد: ما خوشحالیم که واقعا بخش زیادی از فداکاری‌ها در جامعه پزشکی و افرادی که دیدگاه انقلابی داشتند، صورت گرفت؛ امروز هم جامعه پزشکی برای ادامه راه در سراسر کشور به عنوان پیش‌قراولان حوزه سلامت حضور دارند و تلاش دارند از جان مردم حفاظت کنند.

بسیج باید موتور محرکه پژوهش‌ها باشد

این مقام‌ مسئول عنوان کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی سپاه بنا داریم که علاوه بر خدمات، فعالیت‌های دیگری را انجام دهیم؛ رهبری بر حفظ جمعیت و افزایش آن تاکید دارند و بسیج جامعه پزشکی هم برای حفظ وضعیت جمعیتی کشور و افزایش آن برنامه‌هایی درنظر دارد و کارگروهی در این بین تعریف شده است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور اضافه کرد: بسیج باید موتور محرکه پژوهش‌ها باشد و اصرار مسئولان سپاه این است که ما کشور خود را در مرزهای دانش قرار دهیم و این جزو فعالیت‌های بسیج است که باید آن را انجام دهد.

وی گفت: از جمله اقدامات دیگر بسیج جامعه پزشکی، ورود به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است؛ ما به دنبال حمایت از کارآفرینان و مخترعانی هستیم که در حوزه داروها و تجهیزات پزشکی اقدامات موثری انجام می‌دهند.

محمدصادقی عنوان کرد: در حوزه محرومیت زدایی نیز مسئولیت داریم و بسیج باید خود را نوکر و خدمت‌گذار مردم بداند. همچنین مقابله با بحران‌ها و حوادث بخشی از وظایف این حوزه است و ما باید جزو اولین کسانی باشیم که خود را به آن نقطه برسانیم.

وی بیان کرد: بسیج باید در حوزه سیاست‌گذاری و مدیریتی در دستگاه‌های سلامت، درمانی و دانشگاه‌ها و با کثرت نیروهای تخصصی علاوه بر خدمت‌گذاری، تلاش کند تا گفتمان عمومی اجتماع را به سمت سلامت عمومی پیش ببرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در جریان مقاومت و مبارزه با داعش نیروهای پزشکی نیز در دوره‌های بهداشتی و درمانی پابه‌پای مدافعان حرم حضور داشتند و اکنون هم باید آمادگی لازم را داشته باشیم.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اقدامات بسیج در حوزه فضای مجازی مطرح کرد: ما به دنبال آن هستیم که در فضای مجاری حضور داشته و خوراک مناسب را برای اشرافیت سلامت و افزایش سطح آگاهی در اختیار مردم قرار دهیم.

امروز کلاهبرداری غیراخلاقی به نام طب سنتی صورت می‌گیرد

وی اظهار کرد: در حوزه طب سنتی و سبک زندگی اسلامی نیز فعالیت داریم؛ چراکه امروز کلاهبرداری غیراخلاقی به نام طب سنتی صورت می‌گیرد. در طب سنتی رهنمودهای پیشگیرانه و اخلاقانه درباره بهداشت و ازدواج وجود دارد که اگر به آن بپردازیم از بیماری‌های بسیاری پیشگیری می‌شود.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور یادآور شد: باید سبک زندگی ایرانی و اسلامی را تبیین کنیم؛ ما این سبک زندگی را مبتنی بر دانش می‌دانیم و قطعا استفاده از امکانات مدرن با سبک اسلامی را درنظرخواهیم داشت.

وی ادامه داد: بسیج به معنی تمام ملت ایران است و بنا داریم از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کنیم؛ از نظر ما کسانی که مقابل انقلاب و استقلال ملت ایستادگی می‌کنند، بسیجی نیستند.

این مقام مسئول با اشاره به آمار بسیجیان جامعه پزشکی اعلام کرد: تقریبا در جامعه پزشکی نزدیک به ۶۰۰ هزار پزشک و بهیار را بسیجی می‌دانیم؛ اما به طور رسمی حدود 170 تا 180 هزار نفر در بسیج جامعه پزشکی عضویت دارند.

محمدصادقی تصریح کرد: بسیاری از افرادی که اکنون در بیمارستان‌های کشور و مراکز اطلاع رسانی حضور دارند، به عنوان عضوی از بسیج جامعه پزشکی محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: در بعضی استان‌ها زحمات جامعه پزشکی برای مقابله با کرونا طاقت فرسا بوده است؛ با وجود تمام ظرفیت‌های استان‌ها بازهم با کمبود نیرو در مواردی روبرو شدیم که بسیج با هماهنگی استان‌ها، افرادی را برای کمک به استان‌های دارای وضعیت قرمز اعزام کرد و تلاش داریم آنها را در آینده ساماندهی کنیم.

محمدصادقی گفت: راه‌اندازی بیمارستان صحرایی از جمله اقداماتی بود که تقریبا در تمام استان‌ها یک مرکز راه‌اندازی شد. در تهران چندین نقاهتگاه را داشتیم که به علت خدمات بهداشت و درمان نیازی به استفاده از آنها نشد؛ اما این آمادگی داریم که در صورت رسیدن به مرحله بحرانی از ظرفیت آنها استفاده کنیم‌.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور استان ها طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند

ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: بیشتر این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولان و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند