Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@20:43:05 GMT

فراخوان پویش ملی دف نوای رحمت منتشر شد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۶۵۸۲

فراخوان پویش ملی دف نوای رحمت منتشر شد

رئیس حوزه هنری استان کردستان از برگزاری پویش ملی دف نوای رحمت در بستر شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امین مرادی ظهر امروز پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های استان کردستان اظهار کرد: حوزه هنری کردستان با همکاری مؤسسه سپهر سوره هنر، در راستای توجه به اعتلای موسیقی عرفانی دف و با توجه به وضعیت و شرایط حاکم بر کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا پویش ملی دف نوای رحمت را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به برگزاری ۹ دوره جشنواره بین المللی دف نوای رحمت به میزبانی حوزه هنری استان کردستان، افزود، متأسفانه شیوع ویروس کرونا در دنیا، تمامی فعالیت‌های فرهنگی و هنری را هم دستخوش تغییر قرار داد و به همین دلیل در سال جاری امکان برای برگزاری دوره دهم جشنواره بین المللی دف نوای رحمت وجود نداشت.

رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری مؤسسه سپهر سوره هنر، پویش ملی دف نوای رحمت ویژه علاقمندان سراسر کشور راه اندازی شده و به همین دلیل تمامی علاقمندان به این ساز عرفانی در کشورمان و حتی کشورهای منطقه می‌توانند در این پویش شرکت کنند.

وی به پیگیری‌های مستمر علاقمندان به دف نوازی در خصوص وضعیت جشنواره دهم دف نوای رحمت، افزود: این پویش در راستای توجه به مطالبه عزیزان دف نواز راه اندازی شده و انتظار داریم که مورد توجه و استقبال خوبی نیز قرار گیرد.

مرادی به بخش‌های مختلف این پویش اشاره کرد و یادآور شد: علاقمندان می‌توانند در سه بخش تک نوازی، گروه نوازی و مولودی خوانی آثار خود را در شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام با هشتک های معرفی شده از سوی حوزه هنری استان کردستان منتشر کنند.

وی ضمن اشاره به مقررات عمومی شرکت در این پویش ملی، عنوان کرد: ویدئو دف نوازی باید به صورت افقی باشد، در بخش تک نوازی حداکثر زمان اجرا سه دقیقه و برای دو بخش گروه نوازی و مولودی خوانی حداکثر زمان اجرا هفت دقیقه است، شرایط سنی برای حضور در این پویش ملی وجود ندارد و تمامی علاقمندان می‌توانند در آن شرکت کنند.

وی با اشاره به دیگر مقررات حضور در این پویش ملی، گفت: علاقمندان برای حضور در پویش باید صحفه اینستاگرام حوزه هنری و مؤسسه سپهر سوره هنر را دنبال کنند، استفاده از اشعار فاخر در راستای حماسه ملی و وحدت ملی در اولویت داوری قرار خواهند گرفت، شرکت کننده در این پویش باید اثر خود را در صحفه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کند که البته در این راستا نیاز است که صحفه شرکت کننده در اینستاگرام نباید خصوصی باشد.

وی منشن کردن (قراردادن) نام کاربری حوزه هنری کردستان و سپهر سوره هنر در زیر پست منتشر شده ضروری دانست و افزود: برای دسترسی بهتر به آثار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام، شرکت کنندگان حتماً در زیر پست منتشر شده از هشتک های #دف _ نوای _ رحمت، #حوزه _ هنری _ کردستان، #حوزه _ هنری، #مرکز _ موسیقی _ حوزه _ هنری و #سپهر _ سوره _ هنر استفاده کنند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: علاقمندان از تاریخ ۱۰ تا ۳۱ مرداد ماه فرصت دارند که آثار خود را در پویش ملی دف نوای رحمت شرکت دهند.

وی با اشاره به اهداء جوایز نفیس نقدی به آثار برتر، اظهار کرد: با رای هیات داوران در هر بخش تک نوازی، گروه نوازی و مولودی خوانی سه اثر برگزیده انتخاب و با اهدا جایزه نقدی و لوح تقدیر تجلیل می‌شوند.

وی به دیگر جوایز حضور در پویش ملی دف نوای رحمت اشاره کرد و گفت: به سه اثر برتر مردمی در سایت آپارات جایزه نقدی و لوح تقدیر اهدا می‌شود و همچنین به سه اثری که بیشترین بازدید در اینستاگرام داشته باشند نیز جایزه نقدی و لوح تقدیر اهدا می‌شود.

مرادی در پایان عنوان کرد: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۳۳۲۴۳۶۲۴ و ۳۳۲۴۳۴۷۹ با پیش شماره ۰۸۷ تماس حاصل نمایند و یا به آدرس www.Artsanandaj.ir مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حوزه هنری استان کردستان سپهر سوره هنر شرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم

احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری «هفته هنر انقلاب اسلامی» که طی روزهای گذشته پیش روی مخاطبان قرار گرفت، توضیح داد: «هفته هنر انقلاب»رویدادی است که به واسطه تلاش همکارانم در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شده و دربرگیرنده ابعاد مختلفی است که فارغ از آنچه در یک هفته انجام می شود، می توان کارهای زیادی انجام داد. فعالیت هایی که خوشبختانه به واسطه طراحی هایی که در این زمینه صورت گرفته هر سال روند رو به پیشرفتی را طی کرده و پتانسیل بالای این مسیر را نشان می دهد.

وی افزود: به اعتقاد من یکی از مهم ترین امتیازاتی که در برگزاری «هفته هنر انقلاب» وجود دارد، مشخص شدن ابعاد مختلف و ارزشمند هنری است که به واسطه خلاقیت و توانایی هنرمندان پیشگام و جوان این عرصه توانسته دربرگیرنده آثار ارزشمندی باشد و نشان دهنده ظرفیت بالای هنر انقلاب اسلامی و جایگاه مهم آن در عرصه فرهنگ و هنر است. همین کلید واژه عنوان دلگرم کننده ای برای هنرمندان انقلاب است که می تواند موجب هم نشینی فرهنگی هنرمندان پیشکسوت این عرصه با جوان ترها شود. هنرمندانی که هرسال از آنها تجلیل می شود و این رویداد می تواند امیدواری های زیادی را به آنها منتقل کند.

سرپرست جدید مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: امروز شاهد حمله همه جانبه امپراتوری رسانه ای در جریان فعالیت های فرهنگی و هنری کشور هستیم که با برنامه ریزی تضعیف هنر انقلاب را نشانه رفته اند اما وقتی رویدادی به نام «هفته هنر انقلاب» در حوزه هنری و تعدادی دیگر از مجموعه های برگزار می شود، نشان دهنده قدرت و برنامه ریزی استراتژیکی است که مایه دلگرمی هنرمندان می شود. نقطه عطفی که نباید جایگاه آن را در پیشرفت هنر انقلاب فراموش کرد.

رمضی گفت: هرچه قدر کارکرد این رویداد بیشتر و مبتنی بر کارشناسی باشد قطعا موجب انگیزه های بیشتری میان هنرمندان انقلاب می شود. البته که بی تردید چنین نگاهی نباید در برگزاری «هفته هنر انقلاب» خلاصه شود. چرا که ما می توانیم با برگزاری رویدادهای پژوهشی و محافل صمیمی که به صورت ماهانه یا فصلی برگزار می شود، کلیدواژه «هنر انقلاب» را فقط معطوف به «هفته هنر انقلاب» نکنیم و تلاش کنیم تا به واسطه این دیدن ها و نشست ها و بودن ها خودمان را دایم به روز رسانی کنیم. شرایطی که خوشبختانه در حوزه هنری انقلاب اسلامی برنامه ریزی شده و همچنان نیز در حال گسترش است.

وی در پایان تاکید: طرح مباحث تئوریک در حوزه هنر انقلاب فارغ از کارهای اجرایی که در این زمینه انجام شده و می شود، امری ضروری و مهم است که می توان آنها را در خارج از «هفته هنر انقلاب» نیز انجام داد. این فعالیت ها در شرایطی که هنر انقلاب در تیررس بدخواهان و حملات رسانه ای متعددی قرار دارد دربرگیرنده اتفاقات خوبی است که غیر از تبیین هرچه بهتر و دقیق تر واژه هنر انقلاب، موجب ایجاد گفت‌وگو میان هنرمندان جوان و پیشکسوت این عرصه می شود. موضوعی که می تواند در به روز رسانی و تعریف اینکه «هنر انقلاب چیست؟» ما را به سرفصل ها و مباحث تحلیلی هدایت کند که قطعا اتفاق خوبی است.

کد خبر 6087197 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • برپایی نمایشگاه نقاشی بهاران در بهار در نیشابور
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت
  • اجرای نمایش «سپیده» در حوزه هنری
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم