Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@15:02:43 GMT

حق تعویق انتخابات را ندارید

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۶۶۱۰

حق تعویق انتخابات را ندارید

به گزارش افکارنیوز،

یکی از اعضای کمیسیون فدرال انتخابات آمریکا که یک نهاد نظارتی برای ضمانت اجرای قوانین انتخاباتی است به درخواست ضمنی « دونالد ترامپ »، رئیس‌جمهور آمریکا برای تعویق زمان انتخابات واکنش نشان داد.

اخبار بین الملل- «الن وینتراب»، یکی از اعضای این کمیسیون در پاسخ به توئیت ترامپ که در آن درخواست مذکور مطرح شده بود نوشت: «نه آقای رئیس‌جمهور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه. شما اختیار تغییر [زمان] انتخابات را ندارید. این کار نباید هم انجام شود.»

وی اضافه کرد: «ایالات‌ها و نهادهای محلی از شما و کنگره بودجه می‌خواهند تا بتوانند انتخابات را همان‌طور که همه آمریکایی‌ها می‌خواهند به صورت ایمن و سالم برگزار کنند. چرا در این خصوص کاری نمی‌کنید؟»

ترامپ که بارها از رأی‌گیری پُستی انتقاد کرده و مدعی شده این نوع از رأی‌گیری منجر به تقلب می‌شود، به صورت ضمنی خواستار تعویق انتخابات ریاست‌جمهوری آبان ماه آمریکا شد.

او در توئیتر نوشت: «با برگزاری انتخابات به صورت پستی (نه رأی‌گیری غیابی که خوب است)، انتخابات ۲۰۲۰، نادرست‌ترین و متقلبانه‌ترین انتخابات در تاریخ خواهد بود. شرم بزرگی برای ایالات متحده به بار خواهد آورد. انتخابات را تا روزی که مردم بتوانند به صورت مناسب، سالم و ایمن رأی بدهند به تأخیر بیندازیم؟؟؟»

در همین راستا روز گذشته گزارش شد نگرانی‌ها از احتمال امتناع «دونالد ترامپ» برای کناره‌گیری از قدرت در صورت باخت در انتخابات روز به روز شدت می‌گیرد و به تازگی گزارشی منتشر شده که از کنگره آمریکا می‌خواهد تصمیمی درباره ابهام‌های انتخاباتی احتمالی اتخاذ کند. 

سازمان «مپ‌لایت» روز چهارشنبه در گزارشی به بررسی مجموعه عواملی پرداخته که ممکن است بر انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر میان ترامپ و رقیبش، «جو بایدن» اثر بگذارند. بیماری کووید-۱۹، تلاش‌های دونالد ترامپ برای اعتبارزدایی از رأی‌دهی پستی، امتناع کاندیدها از پذیرش تیجه انتخابات و مسائل دیگر نظام انتخاباتی آمریکا از جمله عواملی هستند که در این گزارش از آنها ابراز نگرانی شده است.

«دانیل نیومن»، رئیس موسسه مپ‌لایت در گفت‌وگویی با واشنگتن‌پست بدون اشاره به نام ترامپ از رفتارهای او ابراز نگرانی کرد و گفت: «ما با رفع نکردن شکاف‌ها و ابهام‌های موجود در قوانین انتخاباتی‌مان که می‌توانند موجب شوند هر دو حزب اعلام پیروزی کرده و بحران پیش بیاورند داریم با آتش بازی می‌کنیم.»

وی اضافه کرد: «کنگره به جای آنکه منتظر فاجعه بماند، باید همین حالا دست به کار شده و برای محافظت از سلامت انتخاباتمان اقدام کند. کنگره باید به طور روشن مشخص کند که اختلافات بر سر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری باید چگونه حل شوند.»

ماه پیش «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا احتمال خودداری ترامپ از خروج از قدرت را رد نکرد.

پلوسی گفته وضعیت ایده‌آل برای دموکرات‌ها این خواهد بود که «جو بایدن»، نامزد این حزب در انتخابات ماه نوامبر با اختلاف زیاد ترامپ را شکست دهد تا او نتواند نتیجه را زیر سوال ببرد.

پلوسی در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا فکر می‌کند ترامپ در صورت باخت در انتخابات از قبول نتیجه امتناع خواهد کرد گفت: «نه اینطور فکر نمی‌کنم. ولی من می‌گویم باید آماده بود. باید با اختلاف برنده شویم، چون [در غیر این صورت] او تلاش خواهد کرد صحت مسائل مختلف را زیر سوال ببرد.»

وی در ادامه گفت: «فکر می‌کنم او به نتایج انتخابات احترام خواهد گذاشت و حتی اگر این کار را انجام ندهد، معتمدین اطراف او درک خواهند کرد که او باید به نتیجه احترام بگذارد.»

با وجود این پلوسی در ادامه احتمال امتناع ترامپ از خروج از قدرت را هم رد نکرد. او گفت: «من معتقدم که او درک خواهد کرد که سمتی که در اختیار گرفته او را ملزم به کناره‌گیری می‌کند. با در نظر داشتن این، برای هر چیزی آماده باشید. امید بهترین‌ها را داشته باشید، اما آماده بدترین‌ها باشید.»

یک ماه قبل‌تر «جو بایدن» در گفت‌وگو با مجری برنامه «دیلی شو» درباره امکان خودداری ترامپ از خروج مسالمت‌آمیز از قدرت ابراز نگرانی کرده بود.

بایدن در این مصاحبه عنوان کرد که اگر ترامپ انتخابات ریاست‌جمهوری در ماه نوامبر (۱۴ آبان) را ببازد و درصورتی که از تحویل قدرت خود خودداری کند، ارتش وارد عمل خواهد شد و وی را از کاخ سفید به سرعت بیرون خواهد کرد. 

وی در صحبت‌های خود گفت: «من به شما قول می‌دهم، من کاملاً متقاعد شده‌ام که آنها (نظامیان) او را از کاخ سفید به طور کامل و به سرعت بیرون خواهند کرد.» 

نیوزمکس نوشت، بایدن مدعی شده این اظهارات را به استناد آنچه تعدادی از شخصیت‌های نظامی مخالف ترامپ مطرح کرده‌اند گفته است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دونالد ترامپ انتخابات انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه/ افشای طرح بزرگ ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد