Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار فارس گفت: پروژه انتقال آب از دریا به استان فارس هم با مشارکت ایمیدور و بخش خصوصی شروع شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عنایت الله رحیمی عصر امروز در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان فارس که با حضور معاون رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: به دلیل خشکسالی‌های متوالی که در استان فارس رخ داده مسئله تامین آب اولین معضل استان فارس است بر همین مبنا خواهش ما بر این است که موضوع انتقال آب از دریا به استان فارس به صورت جدی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یک پروژه انتقال آب از دریا به استان فارس هم با مشارکت ایمیدور و بخش خصوصی شروع شده که امید است با کمک و پشتیبانی دولت به سرانجام برسد، افزود: در زمینه غلبه بر مشکل کم آبی اقداماتی خوبی مثل ساخت سد در استان فارس در حال انجام است و تعداد سدهای بهره‌برداری شده استان به 9 سد رسیده است و 4 سد نیز در دست اجرا است که در صورت تامین اعتبار در همین دولت قابل بهره‌برداری است.

رحیمی با تاکید بر اینکه خطوی آبرسانی استان فارس نیاز به تامین اعتبار دارند، عنوان کرد: خط آبرسانی از سد رودبال به جنت شهر، زرین دشت، فسا و استهبان و آبرسانی از سد ملاصدار به ارسنجان و دیگر پروژه‌های آبرسانی استان فارس نیاز به توجه ویژه و تامین اعتبار دارد.
وی با تاکید بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی در استان فارس افزود: تولید انرژی در استان فارس با تاسیس پست‌های برق جدید به نتایج مطلوب‌تری می‌رسد.

رحیمی با بیان اینکه استان فارس در زمینه زیرساخت‌های جاده‌ای دچار عقب ماندگی تاریخی است، گفت: علاوه بر آزادراه شیراز _ اصفهان ساخت بزرگراه "فسا – داراب – هرمزگان"، "شیراز – بوشهر – خوزستان"، "شیراز – نی ریز – کرمان" "شیراز- لامرد – عسلویه" باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی افزود: ساخت آزاد راه لامرد – پارسیان که در حال اجرا است فارس را به دریا متصل خواهد کرد و علاوه بر این با کاهش تصادفات حمل و نقل ایمن‌تری را در این مسیر برای مسافران رقم خواهد زد.

اولویت استان فارس در توزیع اعتبارات تامین آب شرب است16 پروژه آب‌شیرین‌کن در استان بوشهر برای تامین آب شرب طراحی و اجرایی شدکشاورزی اصفهان زیرسایه مشکلات تامین آب و افزایش قیمت ادوات و نهاده‌های کشاورزی

استاندار فارس با اشاره به تاسیس 7 شهرستان جدید در استان فارس، خاطرنشان کرد: این شهرستان ها نیز به ساخت مجتمع‌های اداری دارند.

وی با بیان اینکه در بحث اجرای تالار مرکزی شیراز نسبت به دیگر استان‌های دیگر پیشرفت خوبی نداشته‌ایم، افزود: زمین ساخت کتابخانه مرکزی شیراز تامین شده است اما برای تکمیل آن با کمبود اعتبار روبه‌رو هستیم.

رحیمی با بیان اینکه استان فارس نیاز به توسعه متوازن زیرساخت‌های درمانی دارد، گفت: زمین ساخت بیمارستان 700 تخت خوابی شیراز تامین شده و برای احداث نیاز به تامین اعتبار دارد همچنیم بیمارستان جهرم، فسا، رستم پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد دارند و اگر تامین اعتبار شوند در همین دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

انتهای پیام/ 422/ش

R7533/P/S6,61/CT11 بیشتر بخوانید... گزارش| ۳۰ روستای بخش لوداب آب شرب ندارند فاز دوم طرح آب‌رسانی آب شرب ۵۵ روستای غیزانیه اهواز را پایدار می‌کند عدم رعایت الگوی مصرف در استان ایلام سبب جیره‌بندی آب شرب می‌شود قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... گزارش| ۳۰ روستای بخش لوداب آب شرب ندارند فاز دوم طرح آب‌رسانی آب شرب ۵۵ روستای غیزانیه اهواز را پایدار می‌کند عدم رعایت الگوی مصرف در استان ایلام سبب جیره‌بندی آب شرب می‌شود پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ نخستین کشتی حامل آبزیان سیستان و بلوچستان از بندر چابهار عازم تایلند شد ۲ دعای عرفه در استان کرمان در فضای باز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود ۳ مربی تراکتور: ۳ امتیاز بازی با پیکان برای‌مان حیاتی است/ به دنبال رتبه دوم هستیم ۴ فریاد برائت از مشرکان همراه با زمزمه دعای عرفه در جوار مزار حاج قاسم طنین‌انداز شد ۵ ورود قرارگاه سازندگی خاتم‌‌ به اکتشافات معدنی / شتاب در استخراج معا‌دن "سرب، روی، آهن، مس، منگنز و کرومیت" ۶ خودکفایی ایران در زمینه طراحی و ساخت پروژه‌های مترویی/کلنگ خط ۳ مترو شیراز زمین زده شد ۷ چگونه از خطر ابتلا به کووید-۱۹ در امان بمانیم+ پاسخ متخصص بیماری‌های عفونی ۸ سفر معاون رئیس‌ جمهور به استان فارس به روایت تصویر مهمترین اخبار استانها سخنگوی وزارت امور خارجه: دست دوستی به‌سمت کشورهای منطقه دراز می‌کنیم/خوشحالیم عراق دچار ثبات سیاسی شد/کره‌‌ای‌ها برای پرداخت پول ایران وعده‌هایی داده‌اند آئین تعویض پرچم گنبد منور رضوی انجام شد +‌ فیلم خودکفایی ایران در زمینه طراحی و ساخت پروژه‌های مترویی/کلنگ خط ۳ مترو شیراز زمین زده شد ۵۰۰۰ فرصت شغلی در استان فارس ایجاد می‌شود مهمترین اخبار تسنیم اطلاعیه سپاه: رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۴ سپاه پایان یافت/ در دفاع از منافع کشور محکم و قاطع عمل می‌کنیم رئیس‌جمهور: در حال عبور از پیک کرونا هستیم فارن افرز: زمان پایان هژمونی جهانی دلار فرا رسیده است فلسطین| هشدار حماس به اشغالگران درباره توطئه در مسجدالاقصی/ بهای هتک حرمت مقدسات بسیار سنگین خواهد بود ایران جزو ۵ کشور برتر آسیا در انتقال خون / ۱۷ پیوند موفق با استفاده از سلول‌‌های خون بند ناف درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتقال آب از دریا به استان فارس استان فارس تامین اعتبار تامین آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • گام عملی برای جهش تولید
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!