Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه روحانی و تیم اقتصادی‌اش در حوزه مسکن و در 7 سال گذشته در خواب زمستانی بودند گفت: متاسفانه دولت تسهیلات ارزان‌قیمت به انبوه‌سازان و تعاونی‌سازان برای ساخت و ساز نداده و حمایتی نکرده است.

کمال علیپور خنکداری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره التهاب بازار مسکن و اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: دولت به جای آنکه دستورات غیرکارشناسانه صادر کند بهتر است آنچه در قانون برنامه ششم توسعه وجود دارد را عملیاتی می‌کرد که همین عدم وظایف قوه مجریه منجر به التهاب بازار مسکن و صدور مصوبه‌ای در مورد عدم افزایش قیمت اجاره‌ بهای مسکن در پایتخت بیش از 25درصد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت:‌ وقتی افزایش سرسام‌آور قیمت مسکن در چند سال اخیر وجود دارد صدور دستوری مبنی بر عدم افزایش اجاره بیش از 25درصد در تهران مشکلی از مستأجران حل نمی‌کند. 

وی خاطرنشان کرد: حسن روحانی و تیم اقتصادی دولت در هفت سال اخیر در خواب زمستانی بوده‌اند و عملاً به وظایفشان در قانون برنامه ششم توسعه بی‌تفاوت بوده است، چرا که طبق همین قانون برای تأمین مسکن کشور دولت مؤظف بوده سالانه 400 هزار مسکن بسازد و علاوه بر این بخش خصوصی هم  حدود همین میزان مسکن را ساخت‌وساز کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: متأسفانه برخی وزرای دولت آقای روحانی مسکن مهر را مزخرف دانستند و به همین دلیل ساخت‌وساز مسکن در کشور  خوابید، اما  باید پرسید اگر آنها با اسم خاصی مخالف هستند چرا با نام دیگری مانند مسکن تدبیر یا به هر نام دیگر به وظایفی قانونی‌‌شان در ساخت‌وساز مسکن عمل نکرده‌اند و باید گفت تنها اکتفا کردن  به اسم پروژه‌ها، مشکلات مردم در حوزه مسکن را برطرف نخواهد کرد.

علیپور خنکداری ادامه داد: اقدامات دستوری دولت در حوزه ساخت‌وساز مسکن، مُسَکِن بوده و مشکلی را حل نمی‌کند.در حالیکه می‌توانستند عرضه را زیاد کرده و با این کار قیمت‌ها را کنترل کنند. ضمن اینکه قوه مجریه می‌بایست به انبوه‌سازان کمک می‌کرد که به این موضوع هم بی‌توجهی کردند.

وی افزود: متأسفانه تعداد زیادی مسکن مهر هم به دلیل عدم تکمیل و عدم انشعاب تحویل مردم نشده است. ضمن اینکه نزدیک به 40 درصد واحدهای مسکن مهر کشور خالی مانده است. به نظر می‌رسد عده‌ای به دنبال آن بوده‌اند که افزایش قیمت مسکن را در کشور کلید بزنند.

علیپور خنکداری با اشاره به قانون مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت:‌ مجلس دهم بر اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی نظارت لازم را نداشته است ضمن اینکه دولت هم اجرای این قانون را نادیده گرفت چرا که سازمان امور مالیاتی، وزارت اقتصاد، وزارت راه و شهرسازی، و اتحادیه‌ املاک از زیر مجموعه‌های قوه مجریه محسوب می‌شوند که به وظایف قانونی‌شان برای اخذ مالیات واحدهای خالی اقدامی نکرده‌اند.

وی افزود: دولت در طول سال‌های اخیر تسهیلات ارزان‌قیمت به انبوه‌سازان و تعاونی‌سازان نداده و عملاً از آنها حمایت نکرده است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس از اینکه دولت در بازآفرینی شهری و ساخت‌وساز بافت‌های فرسوده ورود نکرده است انتقاد کرد و گفت: سرمایه‌هایی که در بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی این حوزه وجود دارند به سمت ساخت‌وساز خانه سوق داده نشده و دولت هم نظارتی در این باره نداشته است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: مجلس یازدهم به دنبال آن است تا دولت را مکلف کرده اخذ مالیات‌ از خانه‌های خالی را محقق کند و باید به صورت ماهانه گزارش آن را به مجلس ارائه کند. همچنین بنا داریم سرمایه بانک مسکن را افزایش داده و اعتبارات ساخت‌وساز در کشور را ارتقا دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی مجلس شورای اسلامی بازار مسکن مالیات مجلس خانه مسکن دولت روحانی مسکن مهر انبوه سازان نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس خانه های خالی انبوه سازان ساخت وساز مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران با اشاره به اینکه ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی شروع شد، گفت: ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی از ۴۰ هزار واحد هدف گذاری شده در مرحله نقشه برداری است و تا ۱۰ روز آینده کلنگ زنی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خشایار باقرپور مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران  با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی  ساخت مسکن اقتصادی از  دو سال گذشته  آغاز شده است  گفت: در ساخت این پروژه از تکنولوژی های نوین و هوشمندسازی  استفاده کرده ایم و بازار هدف این پروژه مشخص و مصرف کننده نهایی است .

وی با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت مردم و زیرساخت های قانونی در حال ساخت است، بیان کرد: طبق هدف گذاری انجام شده برای افراد و زوجهای جوان  متراژ های کوچک هدف گذاری شده و برای خانواده های بزرگ و دارای فرزند متراژهای  متوسط و بزرگ  بین ۷۵ تا ۹۰ متردر نظر گرفته شده است  .

باقرپور با بیان اینکه  ارزان سازی را در کنار ارتقای کیفیت در دستور کار خود قرار داده ایم گفت:  ساخت پروژه های مسکن اقتصادی در قالب یک شهرک هوشمند اقتصادی طراحی شده است به طوری که هزینه زمین در این پروژه ها صفر در نظر گرفته شده و با توجه به طراحی این شهرک که به صورت مجتمع اقامتی و تجاری است از طریق الحاقات زمین هزینه برای متقاضیان صفر شده است.

هدف گذاری ۴۰ هزار  واحدی برای مسکن اقتصادی

طراح مسکن اقتصادی اظهار کرد:این طرح در بخش تعاون و با مشارکت مردم ساخته می شود و متقاضی تنها قیمت تمام شده ساخت را می پردازد.

باقرپور بیان کرد: زمین برای این طرح تامین و نقشه برداری های آن رو به اتمام است و از ۴۰ هزار واحد مسکن اقتصادی که هدف گذاری شده بود، ساخت دو هزار و۵۰۰ واحد و عملیات خاکبرداری ۶۵۰ هزار متر مکعب تا دو هفته آینده آغاز می شود.

وی توضیح داد:  کانال های تاسیساتی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم و طبق توافقی که با اتحادیه تعاونی های دانش بنیان انجام شده از تمامی محصولات دانش بنیان داخلی در این طرح استفاده خواهد شد و استفاده از انرژی پاک و انرژی خورشیدی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم.

او گفت: در مسکن اقتصادی سعی کرده ایم از تحریم ها دور باشیم و از تمامی امکانات و محصولات تولید داخل استفاده شده و به نوعی ارزبری از کشور نداشته باشیم.

طراح مسکن اقتصادی توضیح داد: در این طرح سوداگری را کنترل کرده و هر کد ملی تنها از یک واحد می تواند استفاده کند و برای جلوگیری از سوداگری در بازار اجاره در صورتی که فرد قصد اجاره و یا فروش واحد خود را داشته باشد باید از شیوه اجاره داری حرفه ای  استفاده کند.

قیمت زمین در مسکن اقتصادی صفر شد

وی با بیان اینکه در این طرح قیمت زمین را حذف کردیم و قیمت واحدی که  با تمامی امکانات به متقاضی تحویل داده می شود حدود متری ۳۰ میلیون تومان است گفت: متقاضی بعد از تحویل هیچ هزینه دیگری ندارد چراکه واحد با امکانات کامل تحویل داده می شود.

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

وی با بیان اینکه مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست و این طرح در زیر ساخت های مردمی و زیر ساخت های قانونی در حال ساخت است، گفت: اخیرا طرح هایی از سوی برخی از دستگاه ها به اسم مسکن اقتصادی مطرح شده است که باید بگویم این طرح توسط اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران و در قالب مشارکت های مردمی و تعاونی ها ساخته می شود و کسی نباید این عنوان را به نام خود مصادره کند.

وی افزود: طبق هدف گذاری های انجام شده ساخت مسکن اقتصادی در قالب ۴۰ هزار واحد اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟