Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد افزود: به دنبال شیوع ویروس کرونا بر اساس اعلام وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی شهری جزء شاغلانی هستند که شدیدا در معرض ابتلا به این بیماری هستند و از این رو با تصمیمات اتخاذ شده، رانندگان این ناوگان در اولویت کمک‌های حمایتی و معیشتی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این راستا با همکاری بنیاد علوی و عاملیت بانک سینا، تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد برای برخورداری ۵۰ هزار راننده تاکسی آسیب دیده در این بحران در نظر گرفته‌ایم.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: به این منظور متناسب با هر شهر سهمیه‌ای مشخص تا از سوی سازمان های تاکسیرانی تا در اختیار افراد آسیب دیده و یا خانواده‌هایی که اعضای آنها بر اثر کرونا فوت شده اند، قرار گیرد.

جمالی نژاد تصریح کرد: تا کنون ۱۴ هزار راننده تاکسی فرآیند دریافت وام خود را انجام داده و در حال شناسایی و معرفی به بانک ها هستند و بقیه فرایند استفاده از تسهیلات نیز در حال اجرا است.

وی همچنین به اعطای تسهیلات ۶ میلیون تومانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق ثبت نام در سامانه ویژه این موضوع اشاره کرد و گفت:  بر اساس اعلام این وزارتخانه  از بین مشاغل مختلف، حوزه حمل و نقل عمومی بیشترین مراجعه و درخواست را داشته اند که مراحل اداری آن از طریق سامانه کارا در حال اجراست.
 
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور درباره آخرین آمار ابتلای رانندگان تاکسی های درون شهری به کرونا گفت: براساس آخرین آمار ارسالی شهرداری ها، ۴۹۳ راننده به این بیماری مبتلا و ۴۳ نفر از آنان فوت کرده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا تسهیلات بانکی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی بنیاد علوی اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پروندهٔ خبری کرونا و حمل و نقل شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تسهیلات بانکی وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی بنیاد علوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ویروس کرونا تسهیلات بانکی وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی بنیاد علوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان