Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاجران و پالایشگاه‌های آسیا و اروپا انتظار دارند عربستان قیمت رسمی فروش نفت خود را برای اولین بار از زمان آغاز قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس پایین بیاورد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، برای اولین بار از زمان آغاز افزایش قیمت نفت در سه ماه گذشته ،عربستان و سایر تولیدکنندگان برتر خاورمیانه تحت فشار شدیدی برای کاهش قیمت بشکه های خود قرار گرفته اند که نشان دهنده پایان روند بهبود قیمت نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این تغییرات نشانه بازگشت قیمت‌های بسیار پایین نفت در ماه‌های مارس و آوریل نیست، ولی حاکی از آن است که قیمت فروش نفت در آینده به سختی از 40 دلار در هر بشکه بالا خواهد رفت. موج جدید همه گیری ویروس کرونا باز هم تقاضا برای سوخت را پایین آورده، مانع بازگشت کارگران بر سر کارهای خود شده و رفت و آمد مردم را محدود کرده است. در شرایطی که روند بهبود مصرف کند شده، تولید نفت خام رو به افزایش است که نشان می‌دهد تعادل بین عرضه و تقاضا بازهم به سمت مازاد عرضه پیش خواهد رفت.

 تولید کنندگان نفت خاورمیانه طی چند روز آینده قیمت نفت خود برای ماه سپتامبر را اعلام می‌کنند. تاجران و پالایشگاه‌های آسیا و اروپا انتظار دارند عربستان قیمت رسمی فروش نفت خود را برای اولین بار از زمان آغاز قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس پایین بیاورد.

 قیمت رسمی فروش نفت عربستان اهمیت بالایی دارد چون سایر تولید کنندگان خلیج فارس دنباله روی آن هستند. قیمت نفت عربستان شرایط بازار فیزیکی نفت یعنی جایی که بشکه های واقعی دست به دست می شوند را تعیین می دهد. این بازار هم به نوبه خود قیمت نفت در بازار لندن، نیویورک و سایر نقاط دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد.

درآمد نفتی عربستان نصف شدپایان جنگ قیمت نفت با روسیه هیچ سودی برای عربستان نداشت

 انتظار می رود شرکت آرامکوی عربستان قیمت رسمی فروش نفت سبک عرب را 48 سنت در هر بشکه برای فروش به آسیا در ماه سپتامبر کاهش دهد. این اولین کاهش قیمت نفت عربستان پس از چهار ماه به دنبال اجرایی کردن قرارداد کاهش تولید اوپک ‌پلاس است.

 محموله های نفت سبک عربستان برای بارگیری در ماه سپتامبر 72 سنت در هر بشکه گرانتر از شاخص قیمت نفت خام عمان و دبی خواهد بود. آرامکوی عربستان معمولاً در 5 روز اول هر ماه قیمت رسمی فروش نفت خود را اعلام می‌کند.

 خریداران اروپایی عقیده دارند عربستان سعودی باید قیمت رسمی فروش نفت خود را پایین بیاورد تا بتواند در بازار رقابت باقی بماند. برخی عقیده دارند قیمت نفت سبک عربستان باید 2 دلار در هر بشکه برای عرضه به مدیترانه کاهش پیدا کند. قیمت این نفت در ماه اوت 90 سنت در هر بشکه گران‌تر از قیمت نفت برنت خواهد بود.

 با افزایش تولید اوپک و متحدانش از جمله روسیه از ابتدای ماه آینده، سایر تولیدکنندگان نفت خاورمیانه هم مجبور می‌شوند قیمت نفت خود را پایین بیاورند.

 انتهای پیام/179

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... چین بیشتر از هر کشور دیگری از عربستان نفت وارد کرد نفت ۴۰ دلار در هر بشکه ای برای عربستان مناسب نیست قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... چین بیشتر از هر کشور دیگری از عربستان نفت وارد کرد نفت ۴۰ دلار در هر بشکه ای برای عربستان مناسب نیست پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ شرایط فروش فوق العاده مرحله دوم محصولات ایران خودرو اعلام شد + جدول ۲ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۵/۰۹|آخرین قیمت‌ها از بازار طلا و ارز/ سکه ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد ۳ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۹| پیش بینی رگبار ۵ روزه باران در ۲۰ استان/ هوا در نوار شمالی ۱۰ درجه خنک می‌شود ۴ اعطای کارت اعتباری ۵ میلیون تومانی با سهام عدالت ۵ استقبال سرد تهرانی‌ها از طرح ملی مسکن/ اولتیماتوم وزارت راه به متقاضیان ۶ سود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان/ اختصاص سهام ترجیحی شرکت‌های صندوق به فرهنگیان ۷ هشدار عضو کمیسیون اقتصادی به مردم درباره سرمایه گذاری در بازار ارز ۸ تغییر نام وام ودیعه مسکن/ جزئیات "تسهیلات مرابحه خرید کالا" شنبه ابلاغ می‌شود مهمترین اخبار اقتصادی احتکار ۵۰۰ واحد مسکونی توسط ۸ بانک/ مالیات خانه‌های خالی دستگاه‌ها و نهادها ۲ برابر افراد حقیقی است مهلت ۳ ماهه به مالکان واحدهای خالی برای فرار از پرداخت مالیات سنگین جزئیات "تسهیلات مرابحه خرید کالا" مستأجران فردا ابلاغ می‌شود جزئیات احکام اصلاح ساختار منابع مالیاتی بودجه سال آینده /احکام اصلاح ساختار بودجه ۱۴۰۰ به کمیسیون‌ها رسید مهمترین اخبار تسنیم مهلت ۳ ماهه به مالکان واحدهای خالی برای فرار از پرداخت مالیات سنگین جدیدترین استفتاء رهبر انقلاب دربارۀ ذبح و قربانی جنگ سرد آمریکا و چین مسیر جریان های انرژی را تغییر می دهد دامنه تحریم فلزات ایران گسترش یافت پاسخ آیت الله سیستانی به استفتایی درباره نحوه برگزاری مراسم عزاداری امام حسین (ع) در سایه کرونا درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت رسمی فروش نفت خود دلار در هر بشکه تولید اوپک قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۹۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد