Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@23:38:09 GMT

تکذیب مرگ ۳هزار قطعه ماهی در هورالعظیم

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۹۰۲۹

صراط: مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با رد خبر مرگ و میر ۳ هزار قطعه ماهی در تالاب هور العظیم به دلیل کاهش وردی آب به تالاب، گفت: مرگ و میر آبزیان در تالاب هور العظیم به تعدادی که ادعا شده بود برای ما گزارش نشده است.

به گزارش فارس، محمد جواد اشرفی با رد خبر مرگ و میر ۳ هزار قطعه ماهی در تالاب هور العظیم به دلیل کاهش وردی آب به تالاب، اظهار کرد: مرگ و میر آبزیان در تالاب هور العظیم به تعدادی که ادعا شده بود برای ما گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در بخش‌هایی که تالاب خشک شود قطعاً ماهی‌ها از بین می‌روند، اما معمولاً ماهی‌ها متناسب با جریان آب به سمت قسمت‌هایی که آب دارد حرکت می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: کاهش آبگیری تالاب‌ها در تابستان در کل دنیا طبیعی است چرا که بارندگی در این فصل کم و آب تالاب‌ها فقط از طریق بارندگی در زمستان تامین می‌شود.

اشرفی با اشاره به خشکی مخزن شماره ۵ تالاب هورالعظیم، بیان کرد: این مخزن به لحاظ شیب و توپوگرافی منطقه در بیشتر ایام سال خشک و کم آب است، اما در دو سال گذشته به دلیل بارندگی و آبگیری خوبی که شده بود این مخزن خوب آبگیری شده بود، اما شیب آن شیب معکوسی است و به سمت نقطه غرب تالاب است.

وی عنوان کرد: در فصل تابستان ورودی کرخه کاهش پیدا می‌کند علاوه بر این با توجه به مجوز‌هایی که برای کاشت برنج داده شده بود برداشت آب برای برنج نیز افزایش پیدا کرد.

اشرفی افزود: با توجه به تبخیر صورت گرفته در تالاب این عامل سبب شده است بخشی از حوضچه شماره ۵ خشک و مرگ و میر ماهیان تالاب که تعداد آن‌ها زیاد نبوده است از بین بروند.

وی با بیان اینکه اکنون در حال کنترل مدیریت تالاب هستیم که حداقل خروجی از تالاب را داشته باشیم، گفت: به لحاظ تعادل فیزیولوژیکی باید بخشی از آب خارج شود، اما با هماهنگی‌های صورت گرفته با توجه به تبخیر شدید باید اکسیژن و آبگیری آب را تا حداکثر ممکن حفظ کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، هور العظیم بزرگ‌ترین تالاب استان خوزستان و یکی از بزرگ‌ترین تالاب‌های داخلی ایران است که در غرب استان خوزستان در انتهای رود کرخه در منطقه مرزی دشت آزادگان قرار دارد.

این تالاب از آب‌های مازاد رود‌های کرخه، دویرچ و اروندرود تشکیل شده است و مساحت این تالاب که توسط اداره کل محیط زیست خوزستان مشخص شده حدود ۱۱۸ هزار هکتار است که حدود یک سوم آن در ایران و بقیه آن در کشور عراق است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: محیط زیست هورالعظیم تالاب مرگ ماهی صراط تالاب هور العظیم مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۹۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • تصاویر زیبای پرندگان در تالاب میانکاله
  • دیدار ۳هزار معلم از سراسر ایران با رهبر انقلاب
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • مالیات ماهانه طلافروش‌ها ماهی فقط ۸۰۰ هزار تومان!
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی