Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که طبق توافق‌نامه دوحه تا ماه مه سال ۲۰۲۱ ارتش آمریکا از افغانستان خارج می‌شود.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه تصریح کرد: "ما با طالبان توفق‌نامه امضا کردیم سربازان مستقر در افغانستان را به صفر می‌رسانیم. ما نیروهای خود را از آنجا بیرون می‌بریم. امکان دارد ماه مه سال ۲۰۲۱ این اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

او همچنین با اظهار نظر درباره ادعای پیشنهاد جوایزی از سوی روسیه به نیروهای طالبان برای کشتن سربازان آمریکایی گفت: ما به روسیه هشدار داده‌ایم ایجاد تهدیدات برای امنیت سربازان آمریکایی در افغانستان را نمی‌پذیریم.

پامپئو هنگام سخنرانی در جلسه شهادت سنای آمریکا و در پاسخ به سوالی از سوی سناتور باب منندز گفت: می‌توانم به شما این اطمینان را بدهم هر وقت که با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه صحبت کردم تمامی مسائلی را که جان آمریکایی‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد، مطرح کردم.

وی از گفتن اینکه آیا به ترامپ توصیه می‌کند موضوع را با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری آمریکا مطرح کند، امتناع کرد اما گفت رئیس جمهوری روسیه موضع ایالات متحده را کاملاً خوب می‌داند.

براساس گزارش اسپوتنیک، در عین حال پامپئو در واقع مسکو را به حمایت از طالبان حداقل برای چند سال گذشته متهم کرد اما هیچ دلیل ثابت‌کننده‌ای را ارائه نکرد.

وی در اظهاراتی واهی باز هم پای ایران را وسط کشید و مدعی شد: "طالبان نه تنها از سوی روسیه حمایت می‌شود بلکه کشورهای‌ دیگری نیز هستند که آنها را حمایت می‌کنند. اجازه بدهید به شما بگویم، ما در وزارت خارجه و وزارت دفاع نگران حمایت ایران از طالبان بودیم، نگران حمایت طالبان از طریق خلیج فارس بودیم. ما با جدیت تلاش می‌کنیم تا چه به لحاظ دیپلماتیک و چه امنیتی به منظور محافظت از سربازان خود این تهدیدات را خنثی کنیم".

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در ادامه گفت: "ما برای محافظت از جان سربازان‌مان از تاریخ ۲۹ فوریه تا امروز کار کرده‌ایم و بعد از امضای توافق‌نامه صلح تاکنون علیه نظامیان ما در افغانستان هیچ حمله‌ای صورت نگرفته است".

در تاریخ ۲۶ ژوئیه روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در مطالبی مدعی شده بود، واحد اطلاعات نظامی روسیه برای جنگجویان طالبان به خاطر کشتن سربازان آمریکایی پاداش می‌دهد.

در واکنش به این گزارش نیویورک تایمز، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه با ابراز تاسف از این گزارش نیویورک تایمز گفت، که در این روزها بزرگترین و معتبرترین رسانه‌های جهان دست به نشر خبرهای ساختگی می‌زنند. وی افزود: این یک «توطئه» و دروغ است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پمپئو تحریم افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا

شبکه آمریکایی با انتشار گزارشی ۲ ادعای پنتاگون در مورد حمله انتحاری داعش در خارج از فرودگاه کابل در جریان خروج نیروهای این کشور از افغانستان در اوت ۲۰۲۱ را رد و حقایق جدیدی را در این رابطه مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه نزدیک به دموکرات‌ها با استناد به شواهد ویدئویی جدید گزارش کرده «شمار زیادی از افراد در فرودگاه کابل نه بر اثر حمله انتحاری که در نتیجه تیراندازی سربازان آمریکایی جان باخته‌اند».

طبق ویدئوی ضبط شده، تعداد تیراندازی‌های صورت گرفته از جانب سربازان آمریکایی بیشتر از آن چیزی بوده که پنتاگون اعتراف کرده است.

ده‌ها نیروی نظامی آمریکا که در صحنه حضور داشته‌اند، تیراندازی در آن موقعیت را بسیار گسترده خوانده و گفته‌اند تیراندازی از سوی یک یا ۲ نفر انجام نگرفت بلکه تعداد زیادی از سربازان شروع به شلیک کردند.

در این حادثه که ۱۳ سرباز ارتش آمریکا و حدود ۱۷۰ افغان که به شدت به دنبال کمک برای فرار از تسلط طالبان بر کابل بودند، کشته شدند.

به مدت ۲ سال، پنتاگون اصرار داشت که تلفات، ناشی از یک انفجار بوده و نیروهایی که گزارش داده‌اند زیر آتش قرار گرفته‌اندT تحت تاثیر هرج‌ومرج پس از حادثه و اثرات ضربه‌های ناشی از انفجار بوده‌اند اما ده‌ها پرسنل ارتش آمریکا که در صحنه حضور داشتند تیراندازی را به تفصیل برای سی‌ان‌ان شرح داده‌اند.

یکی از این سربازان به سی‌ان‌ان گفت اولین انفجار بزرگ را از جایی که تفنگداران دریایی آمریکا ایستاده بودند، شنیده است و «نزدیک محل انفجار، یک یا ۲ نفره نبود و حجم وسیعی از تیراندازی بود».

یک پزشک افغان گفت که شخصاً گلوله را از تن مجروحان خارج کرده و با کارکنان بیمارستانش ده‌ها افغان را که بر اثر جراحات گلوله جان باختند، شمارش کرده است.

آثار تیراندازی در فرودگاه کابل

در مجموع، شواهد جدید اعتبار ۲ تحقیق نظامی ایالات متحده را به چالش می کشد و سؤالات جدی را برای پنتاگون ایجاد می کند، زیرا همچنان شواهد فزاینده‌ای را مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان به ضرب گلوله رد می‌کند.

پنتاگون اصرار دارد که همه کشته‌ها و جراحات ناشی از انفجار بمب بوده اگرچه اذعان کرده است که تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی و بریتانیایی صورت گرفته است، اما می‌گوید که این تیراندازی محدود به سه انفجار بوده که تقریباً همزمان بوده است - یکی از ۲۵ تا ۳۰ تیر اخطار سربازان بریتانیایی و ۲ تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی با هدف مقابله با مظنونان، که به کسی برخورد نکرد!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد