Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ یک کارشناس مسائل آمریکا معتقد است اکنون تنها بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه بحث امنیت داخلی آمریکا نیز جدی است. حتی بسیاری از ناظران سیاسی امکان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را جدی تلقی می‌کنند؛ لذا باخت ترامپ می‌تواند حوادثی غیرمترقبه را رقم بزند

امیر علی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در ارتباط با اظهارات جدید دونالد ترامپ مبنی بر درخواست برای تعویق انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر، به دلیل امکان تقلب در رای‌گیری پستی، به خبرنگار «انتخاب» گفت: «ظاهر امر نشان دهنده این امر است که دموکرات‌ها به دلیل شیوع کرونا و این‌که بسیاری از رای‌دهندگان خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به مخاطره نمی‌اندازند، گزینه رای‌گیری پستی را در دستور کار قرار داده‌اند، اما بسیاری از جمهوری‌خواهان و شخص دونالد ترامپ نگران هستند که در انتخابات تقلب و تخلفاتی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته آن‌ها دلایلی را نیز در این زمینه مطرح می‌کنند؛ همانند این‌که در زمان ارسال رای این امکان وجود دراد که اداره پست رای‌ها را گم بکند یا در زمان مقرر تحویل داده نشود و رای‌ها جابه‌جا شوند.»

وی افزود: «در ظاهر امر ترامپ نگران است که در ایالت‌ها دموکرات میزان مشارکت در انتخابات در سطح بالا باشد، اما در ایالت‌های جمهوری‌خواه که انتخابات به صورت پستی برگزار نمی‌شود، شهروندان کمتر پای صندوق‌های رای حاضر شوند و در نهایت امر ترامپ بازنده انتخابات شود.»

این کارشناس مسائل آمریکا در ادامه تصریح کرد: «در باطن امر به نظر می‌رسد مجادله کنونی بر سر انتخابات پستی، بیشتر در ارتباط با نگرانی پیرامون شکست ترامپ در انتخابات و متعاقب آن زمینه مخدوش شدن انتخابات توسط او است. بر این اساس که در صورت شکست ترامپ صحت انتخابات را رد و مساله را در قالب یک شکایت حقوقی مطرح کند. هر چند از نظر قانون احتمال اندکی برای رد نتیجه انتخابات وجود دارد، ولی به نظر می‌رسد اظهارات جدید ترامپ بیشتر ابزار فشاری بر دموکرات‌ها بر واداشتن آن‌ها از برگزاری انتخابات پستی است، اما ظاهرا نه دموکرات‌ها حاضر هستند از تصمیم خود عقب‌نشینی کنند و نه ترامپ نیز حاضر است انتخابات پستی را تایید کند.»

ابوالفتح در ادامه پیرامون کنش‌ها و اظهارات جدید ترامپ پیرامون امکان باخت او در انتخابات و گلایه از مردم بابت دوست نداشتن او تاکید کرد: «در مقطع کنونی با رئیس‌جمهوری مواجه هستیم که بزرگ‌ترین دستاورد نیم قرن اخیر آمریکا در عرصه بازار کار، رونق اقتصادی، رشد بازار بورس و... را کسب کرده بود و تمامی شواهد نشان می‌داد پیروزی او در انتخابات ماه نوامبر قطعی است. با این وجود یک رخداد ناخواسته یا به‌عبارتی یک بلای آسمانی نازل شد و تمامی محاسبات را به هم ریخت.»
بیشتر بخوانید: آیا عصر ترامپ با شکست در انتخابات ۲۰۲۰ پایان می‌یابد؟وی افزود: «در مقطع کنونی تنها بحث باخت دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه واهمه و نگرانی بزرگ جمهوری‌خواهان این است که به موازات شکست در این انتخابات، اکثریت سنا نیز در اختیار دموکرات‌ها قرار بگیرد. این‌که دموکرات‌ها هم کنگره و هم کاخ سفید را در اختیار داشته باشند، برای جمهوری‌خواهان در مقام یک فاجعه بزرگ است. آن‌ها به خوبی می‌دانند که در صورت وقوع چنین سناریویی بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌هایی که در دولت محافظه‌کار ترامپ تصویب و اجرایی شده‌اند، از دستور کار خارج خواهد شد.»

این کارشناس مسائل آمریکا در پایان تصریح کرد: «در مقطع کنونی جامعه آمریکا به شدت دوقطبی شده و می‌توان وضعیت آتی را همچون یک انبار باروت مورد ارزیابی قرار داد. اکنون مساله این است که جمهوری‌خواهان متعصب و هواداران افراطی‌ای که او را فرستاده خداوند می‌دانند، مشخص نیست که آیا حاضر خواهند شد نتایج انتخابات را در صورت شکست ترامپ بپذیرند و آیا این افراد دست به اسلحه نخواهند برد. مجموع این روند نشان می‌دهد که اکنون تنها بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح نیست، بلکه بحث امنیت داخلی آمریکا نیز جدی است. حتی بسیاری از ناظران سیاسی امکان وقوع جنگ داخلی در آمریکا را جدی تلقی می‌کنند؛ لذا باخت ترامپ می‌تواند حوادثی غیرمترقبه را رقم بزند.» منبع: انتخاب لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات آمریکا ترامپ انتخابات ریاست جمهوری کارشناس مسائل آمریکا جمهوری خواهان انتخابات پستی شکست ترامپ دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس

ایسنا نوشت: با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.   از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.     برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.   شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.   باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.   در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا