Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی، در چهاردهمین نشست اداری هیئت رئیسه جامعه المصطفی با نمایندگان خارج از کشور که در ساختمان ستادی جامعه المصطفی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های پیش روی همکاری مجمع جهانی و جامعه المصطفی اظهار کرد: هم‌اکنون، مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) از قوی‌ترین دیپلماسی دینی در حوزه مباحث دینی جهان برخوردار است؛ این مهم برآمده از ظرفیت المصطفی و دانش‌آموختگان این نهاد فاخر بین‌المللی است که به عنوان تأثیرگذاران عرصه دین فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: باید افرادی شناسایی و تربیت شوند که گمشده خود را در مبانی و معارف اصیل الهی جست‌وجو می‌کنند.

او افزود: نقش مهمی که جامعه المصطفی در تربیت نیروها دارد، این است که دانش‌پژوهانی کارآمد و روزآمد را با تأکید بر ادبیات عرصه بین‌المللی تربیت نماید. افرادی که در عین خلاقیت، روح معنویت و عدالت‌محوری و روح مقاومت در آنان حاکم است.

رمضانی در ادامه، به آیه ۱۴۳ سوره بقره اشاره کرد و ادامه داد: مرحوم علامه طباطبایی و آیت‌الله جوادی آملی بیان دیگری را در این تفسیر مورد توجه قرار می‌دهند و در عین تأکید بر دعوت اسلام به وسط و میانه، امت وسط را در این آیه شریفه به معنای وساطت گرفته‌اند؛ همان گونه که پیامبر اکرم(ص) واسط میان خدا و خلق است، این افراد نیز نقش وساطت را بین وحی و مردم دارند و وحی را به درستی تبیین نموده، خود الگویی برای دیگران می‌شوند.

او با بیان اینکه نمی‌خواهیم کسانی را که برآنند تا فقط چند واحد درسی را بگذرانند، تربیت نماییم، خاطرنشان کرد: باید افرادی شناسایی و تربیت شوند که گمشده خود را در مبانی و معارف اصیل الهی جست‌وجو می‌کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، به ویژگی‌های مدیریتی پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: اخلاق و معنویت، از برجستگی‌های ویژه مدیریت پیامبر اکرم(ص) است؛ با توجه به سیره نبوی(ص) خروجی المصطفی باید دانش‌آموختگانی باشند که الگو، حجت‌ و سند هستند و فرشتگان الهی در روز قیامت به این اسناد احتجاج خواهند نمود.

او به اصول مدیریتی حاکم بر مراکز دینی اشاره  و یادآور شد: در مدیریت این مجموعه‌ها چهار اصل باید لحاظ شود، یکی، اصل علمی بودن مدیریت است که باید آموزش‌ها، مسائل و شیوه‌ها به‌روز بوده باشد.

رمضانی اصل دوم را فقهی بودن مبانی دانست و ابراز کرد: نگاه ما مبتنی بر اصول و بایدها و نبایدها و الزاماتی است که حوزه فقه مشخص می‌کند؛ از این رو، این مهم باید خود را در تمام عرصه‌های مدیریتی نشان دهد.

او افزود: اخلاق، اصل مهم دیگری است که در هر زمانی می‌تواند تأثیرگذار باشد؛ مدیریت در مراکز دینی باید اخلاقی شود؛ شاید یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های پیامبر اکرم(ص)، که تأثیرگذاری زیادی در جهان‌شمولی حرکت ایشان داشت، ویژگی‌های اخلاقی ایشان بود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) به اصل ولایت به عنوان اصلی دیگر در مدیریت‌های دینی اشاره کردو گفت: در تمام عرصه‌های مدیریتی مراکز دینی باید اصل ولایت حکم‌فرما باشد.

وی با تأکید بر اینکه کسی که از عنصر ادب برخوردار باشد، می‌تواند این مأموریت را به بهترین شکل ایفا کند، اظهار کرد: لازمه موفقیت در کارها، آموختن دانش مدیریت دینی و اسلامی است. در منشور اخلاقی اسلام، نخستین اصل، توحید است و در ذیل این اصل بقیه معارف تعریف می‌شوند و جایگاه پیدا می‌کنند.

رمضانی، در ادامه، ضمن تقدیر از تلاش جامعه المصطفی در حوزه آموزش‌های مجازی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط امروز و وضعیت حاکم بر دنیا، این افسردگی، سرخوردگی و دلمردگی، که به واسطه جدا شدن از معنویت شکل گرفته است، به صورت جد جوامع را به سمت معنویت گرایش می‌دهد.

او افزود: امروز ۴۰۰۰ معنویت بدلی در دنیا به وجود آمده که نشان‌دهنده اصل مهم نیاز به معنویت است؛ همین که عده‌ای وادار شده‌اند به سمت خلق بدلیات و جعلیات معنویت حرکت کنند، نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه معنویت در جوامع است.

رمضانی با بیان اینکه با توجه به این بازتعریف‌ها، نیازمند بازنگری و نقد درون‌گروهی هستیم، اضافه کرد: باید خود را ارزشیابی نماییم؛ باید ببینیم با توجه به مأموریت محوله و تلاش‌ها توانسته‌ایم به این مأموریت دست یافته، به سمت مطلوب حرکت کنیم.

او، ضمن اشاره به ظرفیت‌های پیش روی همکاری مجمع جهانی و جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون، مجمع جهانی اهل‌ بیت(ع) از قوی‌ترین دیپلماسی دینی در حوزه مباحث دینی جهان برخوردار است؛ این مهم برآمده از ظرفیت المصطفی و دانش‌آموختگان این نهاد فاخر بین‌المللی است که به عنوان تأثیرگذاران عرصه دین فعالیت می‌کنند.

رمضانی، در پایان سخنان خود، با بیان اینکه ضمن برنامه‌ریزی مشترک برای بازشناسی وضعیت موجود و رابطه آن با وضعیت مطلوب، باید کوشاتر از پیش عمل نماییم، خاطرنشان کرد: مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) و مجامع محلی آن می‌توانند در این عرصه با گسترش فعالیت‌ها، ارتباطات قوی‌ با نمایندگی‌های جامعه المصطفی برقرار نمایند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مجمع جهانی اهل بیت جامعه المصطفی پیامبر اکرم ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۳۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود

نماینده ولی فقیه در سپاه استان تهران با بیان اینکه هدف هفته عقیدتی سیاسی آشنایی جامعه با آثار شهید مطهری است گفت: ۲۰۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی با محوریت آشنایی جامعه با افکار و عقاید ارزشمند شهید مطهری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام علی معبودی امروز - شنبه هشتم اردیبهشت- در نشست خبری گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم در جمع اصحاب رسانه که در سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران برگزار شد با اشاره به تقارن روز معلم و هفته عقیدتی سیاسی اظهار کرد: پایه‌های اصلی تفکر بسیج، سپاه و نیروهای مسلح مسائل اعتقادی است لذا ارتباط دائمی و مستمر پاسداران و بسیجیان با افکار شهید مطهری در اثبات افکار نیروهای مسلح در مسائل اعتقادی و اخلاقی کمک‌رسان خواهد بود.

وی افزود: بیشتر جامعه به ویژه جامعه هدف با آثار و افکار شهید مطهری آشنایی دارند و اگر پاسداران، بسیجیان و همه جامعه با افکار شهید مطهری هر چه بیشتر آشنایی پیدا کنند یقیناً در مسیر پاسداری از دستاوردهای انقلاب بهتر و محکم تر حرکت خواهند کرد.

حجت الاسلام معبودی خاطرنشان کرد: همه ما در زندگی نیازمند الگوهای مناسبی هستیم و شهید مطهری آن الگویی است که می تواند ما را از نظر فکری، اعتقادی، رفتاری و علمی تامین بکند یعنی پاسداران، عالمان ربانی عالمان عامل عالمان آگاه با الگو گیری از جملات و رهنمودهای شهید مطهری به انقلاب خدمت کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران گفت: از هفتم تا ۱۲ اردیبهشت به‌عنوان هفته عقیدتی سیاسی نام‌گذاری شده که برنامه‌های متنوعی با موضوع "شهید مطهری، خودسازی و تمدن سازی"، "شهید مطهری، تعلیم و تربیت و حقوق زنان"، شهید مطهری، مکتب انقلاب و بسیج"، شهید مطهری، عترت، قرآن و ولایت، "شهید مطهری، شهدا و ولایتمداری" و "شهید مطهری، معنویت، مهدویت و قدس شریف" برگزار خواهد شد.

وی افزود: روز اول به عنوان شهید مطهری خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است که در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند همه ما نیاز به خودسازی جامعه پردازی و تمدن سازی داریم، روز دوم شهید مطهری تعلیم و تربیت منزلت و حقوق زنان، هم بحث تعلیم خیلی مهم است هم تربیت و هم منزلت حقوق زنان به نظر می رسد تنها دینی که به صورت کامل و جامع از حقوق زنان دفاع کرده اسلام است.

حجت الاسلام معبودی بیان داشت: روز سوم به عنوان شهید مطهری مکتب انقلاب و بسیج است البته مکتبی که برگرفته از مکتب ناب اسلام است اما بیان اجزای و عناصر این مکتب می تواند آنرا تقویت کند و نیاز است با نگاه به اندیشه شهید مطهری در این جهت حرکت کنیم، روز چهارم عنوان شهید مطهری پژوهش و تولید علم است که باز تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم همین مقوله ی پژوهش و تولید علم است.

وی افزود: روز پنجم به عنوان شهید مطهری قرآن عترت و ولایت است شهید مطهری شاگرد قرآن و عترت بودند و اگر در آثار او این عظمت دیده می شود به برکت قرآن و اهل بیت است، روز ششم شهید مطهری شهدا و ولایت مداری است فرهنگ شهید و شهادت یکی از نکاتی است که به درستی در آثار شهید مطهری بیان شده شهید مطهری میگوید در این عالم هر کسی مدیون کسی است جز شهید، شهید کسی است که همه مدیون آنها هستند، روز هفتم شهید مطهری معنویت، مهدویت و قدس شریف است شهید مطهری می گوید گم شده بشر امروز اقتصاد نیست بلکه معنویت به معنای صحیحش است و اگر معنویت مردم از بحران معنویت نجات پیدا کنند از همه بحرانها نجات پیدا خواهند کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 748489

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • علما حافظان مرزهای دینی هستند