Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مهران قربانی معاون حمل و نقل این سازمان در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی و شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان سیستان و بلوچستان گفت: این اسـتان به دلیل برخورداری از ظرفیت های بی نظیر همانند همجواری با دو کشور افغانستان، پاکسـتان و همچنیـن اسـتقرار در کنـار آب هـای آزاد بین المللـی خـارج از تنگـه هرمـز موقعیـت ممتازی در توسعه تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل داراست که می توان از این ظرفیت ها با توسعه پایانه های مرزی بیشترین بهره را برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علیرغم در نظر گرفتن محدودیت تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل به دلیل تعداد زیاد این شرکت ها در سراسر کشور، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با نگاه ویژه به استان سیستان و بلوچستان و در نظر گرفتن ظرفیت مرزهای آن در رونق اقتصاد منطقه ای و ارز آوری برای کشور، از تاسیس و فعالیت شرکت های توانمند بومی به ویژه در بخش حمل و نقل بین المللی حمایت می نماید. بر اساس این گزارش هدایتی مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان  نیز با اشاره به کاهش عوارض در رونق مبادلات مرزی گفت: سازمان متبوع با هماهنگی وزارت امور خارجه در نظر دارد تا نسبت به برگزاری نشست مشترک با نمایندگان وزارت حمل و نقل افغانستان در ماه آینده اقدام و موضوع کاهش یا حذف عوارض متقابل را از طرف افغانستانی پیگیری کند.    این گزارش می افزاید ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به نگاه کلان و ویژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به این استان گفت: بر اساس مصوبات قبلی در خصوص طرح جامع توسعه پایانه مرزی میلک، مقرر است ظرف مدت 6 ماه کلیه مجوز های لازم از طرف سازمان متبوع و شورای ساماندهی مبادلات مرزی صادر و طرح مذکور جهت اجرا، ابلاغ گردد.   گفتنی است هیاتی متشکل از معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و‌ حمل و نقل جاده‌ای، مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، در سفری یک روزه، از بازارچه ها و پایانه های مرزی میلک و میرجاوه بازدید و راهکار های لازم جهت ارتقای ظرفیت اقتصادی مرزهای مذکور را در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی و شورای ساماندهی مبادلات مرزی به ریاست استاندار سیستان و بلوچستان، مورد تبادل نظر قرار دادند.

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان سازمان راهداری مبادلات مرزی مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۴۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امانی در بازدید از محل ساخت پایانه کلاله - آغبند در نقطه صفر مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان اظهار کرد: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز دو‌ همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزادسازی زمین و پیش بینی سایت موقت ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهار بانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است افزود: پیش بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله - آغبند بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات