Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی گسترش ویروس کرونا و اوج گیری مجدد آن، بار دیگر استان قم به دوران بحرانی اسفندماه سال گذشته خود بازگشت .

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، 30 بهمن سال گذشته بود که نخستین مورد ابتلا به کرونا توسط پزشکان و متخصصان در قم کشف شد و در اسفندماه همان سال، شاهد اوج گیری ویروس در سطح استان بودیم به گونه ای که پنج بیمارستان کامکار، فرقانی، امام رضا(ع)، علی ابن ابی طالب(ع) و شهید بهشتی درگیر ویروس شده و به پذیرش بیماران کرونایی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

اوج پذیرش ها در 17 و 18 اسفند ماه بود به گونه ای که در آن ایام بیمارستان های قم بیش از هزار و 200 نفر بستری بیمار کرونایی داشت و تیم درمانی با تمام وجود در صحنه حاضر بودند.


در اردیبهشت و خرداد ماه کم کم ویروس به مرحله ضعیفی از خود در قم رسید اما در اواسط تیرماه ماه بود که بار دیگر شاهد اوج گیری رفتار ویروس در قم بوده تا جایی که قم را به مرز هشدار و قرمز شدن رساند.


«محمدرضا قدیر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم گفت: رفتار ویروس تغییر نکرده است، بلکه رفتارها ما موجب شده که این ویروس بار دیگر شیوع پیدا کرده و شاهد اوج گیری آن باشیم.
 

وی بیان داشت: متاسفانه همشهریان دیگر همانند اسفند و فروردین ماه نسبت به ویروس کرونا حساس نبوده و شاهد برگزاری مراسم های مختلف از جمله عزاداری و عروسی ها و همچنین تجمعات هستیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همچنین عدم استفاده از ماسک یکی دیگر از مشکلاتی است که مشاهده می کنیم و این موضوع نیز موجب گسترش ویروس شده است، اگر 90 درصد همشهریان از ماسک استفاده کنند بخش عمده ای از مشکلات ناشی از کرونا، از بین خواهد رفت.


قدیر تصریح کرد: همشهریان تصور می کنند که کرونا تمام شده، درصورتی که اینگونه نیست و در بیمارستان های ما بیماران کرونایی وجود داشته و در روزهایی که ما تنها 80 بیمار کرونایی داشتیم، امروز به حدود 350 بیمار رسیده ایم و اگر این روند همین گونه پیش برود، مشکلات نیز بیشتر خواهد شد.


خبرنگار ما همچنین با حضور در بیمارستان کامکار قم به عنوان سانتر تخصصی بیماران کرونایی، به گفتگو با این بیماران پرداخته است.


یکی از این بیماران گفت: به هیچ عنوان فکر نمی کردم که من هم یک روز دچار این ویروس شده و مجبور باشم روی تخت بیمارستان باشم.


وی گفت: تمام کارهایم را مجبور شدم رها کنم و الان هشت روز است که روی تخت بیمارستان هستم و اگر دستگاه اکسیژن نباشد، قطعا از بین می روم.


دیگر بیمار کرونایی نیز که یک خانم 35 ساله بود گفت: مردم بدانید که این ویروس جوان و پیر ندارد، همه را درگیر می کند، من هم فکر می کردم چون جوان هستم، مبتلا نمی شوم اما امروز مبتلا شده و روی تخت بیمارستان هستم.


وی ادامه داد: من اعتقادی به ماسک نداشتم اما از زمانی که مبتلا شدم و مشکلات بیماری را مشاهده کرده ام، مطمئن باشید اگر مرخص شود، شب ها موقع خواب هم ماسک می زنم.
 

«محمود پرهام» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم گفت: آمادگی بیمارستان ها نکته ای است که همواره بر آن تاکید داشته ایم و با توجه به اینکه باید بیمارستان ها همواره از نظر اکسیژن شارژ باشند، تمامی تلاش خود را در این زمینه انجام می دهیم.
 

وی ادامه داد: پزشکان و پرستاران قمی با تمام توان در راستای خدمات رسانی به مردم تلاش می کنند، اما بدانید که این همه کار نیست و اصل موضوع خود مردم هستند که باید مراعات کنند.
 

پرهام تاکید کرد: از همشهریان عزیز تقاضا می کنم که نهایت همکاری را با کادر درمان داشته تا بتوانیم با کمک یکدیگر در شکست این ویروس موفق شویم.

پایان پیام/343

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا بیماران کرونایی بیمارستان ها اوج گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است