Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: بررسی الگوی مراجعین در مراکز درمانی استان تهران نشان می‌دهد که بیماران با وضعیت وخیم‌تر به این مراکز مراجعه می کنند.

دکتر علیرضا زالی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: وقتی بیماران با وضعیت جسمی وخیم تری به مراکز درمانی مراجعه می کنند، افراد در ارتباط با آنها از جمله کادر پزشکی با سویه های قوی تری مواجه می شوند و بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان این که برخی مقالات نشان می دهد که شبه جهشی در ساختار ویروس رخ داده است، ادامه داد: پیش بینی می شود بر اثر این شبه جهش ساختاری، میزان سرایت پذیری بیماری هشت برابر شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این موضوع هم برای مردم و هم برای کادر درمانی ایجاد نگرانی بیشتری می کند.

کرونا و دگردیسی در آموزش عالی

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران درخصوص تاثیرات کرونا بر آموزش عالی نیز اظهار داشت: چهره آموزش عالی بعد از کرونا در دنیا و از جمله در ایران متفاوت خواهد بود، ما برای این تحول جهانی باید از هم اکنون آماده باشیم، این موضوع سبب دگردیسی در عرصه آموزش عالی خواهد شد.

زالی ادامه داد: همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در زمینه آموزش، پژوهش و ارتباط با جوامع عمومی، روش و اسلوب متفاوتی در سال های بعد تجربه خواهند کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۳۰۴ هزار و ۲۰۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۷ نفر، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۷۶۶ نفر رسیده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0036aZ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علیرضا زالی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، امسال 90 ساله می شود و به همین مناسبت، برنامه هایی برگزار می شود.

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران با عنوان «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد. رویدادهای این بزرگداشت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد. 

 

  دانشگاه تهران در سال 1313 تاسیس شد. به نوشته دانشنامه ایرانیکا، دانشگاه تهران با ادغام دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه طب، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر (نخستین مدرسه کشاورزی در ایران)، مدرسه صنایع و هنر (مؤسس کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق، و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران شکل گرفت.

دانشگاه تهران، هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران به شمار می رود. با این حال اولین دانشگاه معاصر، مدرسه عالی دارالفنون است.

دانشگاه تهران دارای ۱۹ دانشکدهٔ مستقل، ۶ دانشکدگان با ۲۹ دانشکده وابسته، ۵ پردیس منطقه‌ای، ۱۳ مرکز پژوهشی و ۱۸ مؤسسهٔ پژوهشی و پژوهشکده است. 


سردر دانشگاه تهران

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیرسکی: اوضاع اوکراین وخیم است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه