Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@17:52:41 GMT

شیوع کرونا هزینه حمل و نقل را 300 برابر گرانتر کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۵۸۵۱

شیوع کرونا هزینه حمل و نقل را 300 برابر گرانتر کرد

تین نیوز

 نایب‌رئیس‌کمیسیون‌صادرات و واردات اتاق بازرگانى فارس با بیان اینکه شیوع کرونا باعث‌شده هزینه‌هاى حمل و نقل کالاها به دیگر کشورها حدود 300 برابر گرانتر شود، گفت: در حال حاضر صادرات محصولات کشاورزى استان به دیگر کشورها چندان ارزش افزوده‌اى براى صادرکنندگان ایجاد نمى‌کند.

به گزارش تین نیوز، هادى حنایى جهرمى در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به محدودیت هاى صادراتى که براى حمل بار در بنادری مانند بندرعباس، بندر لنگه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود دارد، افزود: در حال حاضر محصولات کشاورزى و کالاها با محدودیت به کشورهاى حوزه خلیج فارس صادر مى شود.

نایب رئیس کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانى فارس در ادامه با بیان اینکه روزانه تنها 4 لنج مى تواند محصولات کشاورزى و کالاها را از بنادر به دیگر کشورها حمل کند، بیان کرد: در این میان، تنها کانتینرهاى یخچال دار هستند که بدون محدودیت مى‌توانند محصولات را به دیگر کشورها انتقال دهند.

مشکل افزایش هزینه هاى حمل و نقل براى صادر کنندگان

وى با اشاره به اینکه افزایش هزینه هاى حمل و نقل مشکلاتى را براى صادر کنندگان ایجاد کرده است، ادامه داد: مشکلات موجود و به تبع آن شیوع کرونا باعث شده که هزینه هاى حمل و نقل کالاها به دیگر کشورها حدود 300 برابر گرانتر شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانى فارس خاطر نشان کرد: متاسفانه هیچ نظارتى بر روى قیمت و هزینه هاى حمل و نقل کالاها و محصولات به دیگر کشورها انجام نمى‌شود که این مهم مشکلاتى را براى صادر کنندگان و فعالان اقتصادى ایجاد کرده است.

این فعال اقتصادى در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر در فصل صادرات محصولات کشاورزى استان به دیگر کشورها قرار داریم، افزود: نباید فراموش کرد که کشورهاى حوزه خلیج فارس در فصل تابستان به دلیل اینکه کشاورزى ندارند به شدت نیازمند محصولات کشاورزى ایران مانند سبزى و صیفى هستند.

نایب رئیس کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانى فارس با اشاره به اینکه محدودیت‌هاى موجود و خودتحریمى ها باعث شده که صادر کنندگان با مشکلات عدیده اى مواجه شوند، ادامه داد: متاسفانه این مهم باعث توقف فعالیت صادرکنندگان شده است.

کاهش صادرات محصولات استان فارس

عضو اتاق بازرگانى فارس با اشاره به اینکه میزان صادرات محصولات استان فارس به شدت کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: متاسفانه مشکلات موجود باعث شده که میزان صادرات محصولات استان به شدت کاهش یابد بطورى که در حال حاضر اگر حدود 50 درصد سال گذشته صادرات داشتیم به مراتب شاهد وضع بهترى در استان بودیم.

حنایى ادامه داد: بیشتر مراکز تجارى مانند رستوران‌ها و... در کشور دبى محصولات‌شان را از ایران و استان فارس تامین مى کردند، اما شیوع کرونا و مشکلات ناشى از آن سبب شد که در این بخش به شدت با مشکل مواجه شویم.

وى در ادامه با اشاره به مشکلاتى که کاهش صادرات محصولات استان براى کشاورزان و تولید کنندگان ایجاد مى کند، گفت: جهت وضع محصولات کشاورزى استان در فروردین ماه نامه اى را به مسئولان در تهران و سازمان صمت فارس، سازمان جهاد کشاورزى استان ارسال کردم و در آن خواستار برنامه ریزى دقیق و مدونى براى کشاورزان شدم.

بحران مازاد تولید محصولات کشاورزى در آینده ای نه چندان دور

حنایى در ادامه با بیان اینکه در ماه هاى آینده با بحران مازاد تولید محصولات کشاورزى در استان مواجه خواهیم شد، گفت: با توجه به اینکه تیرماه اوج فصل تولید محصولات کشاورزى استان است و به دلیل بارش‌هاى مناسب در سال جارى، بى شک در آینده اى نه چندان دور با پدیده مازاد تولید محصولات مواجه خواهیم شد.

نایب رئیس‌کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانى‌فارس بیان کرد: اگرچه بعضى از سازمان‌ها جهت افزایش آمارهاى سازمانى به دنبال افزایش میزان تولید محصولات هستند، اما نباید فراموش کرد که نبود برنامه در بخش صادرات و فروش، مشکلاتى را براى کشاورزان بوجود خواهد آورد.

نایب رئیس کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورى فارس با بیان اینکه مشکلات اقتصادى که در تمام دنیا به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده است باعث شده در بخش صادرات با مشکلات عدیده‌اى مواجه شویم، گفت: اگرچه بیشتر محصولات استان فارس به کشورهاى حوزه خلیج فارس صادر مى‌شد اما متاسفانه شیوع کرونا سبب شده که در این بخش هم با مشکل مواجه شویم.

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صادرات محصولات استان دیگر کشورها تولید محصولات صادر کنندگان حال حاضر شیوع کرونا استان فارس براى صادر باعث شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری

فضل‌الله رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: سال گذشته چهارمحال و بختیاری با هدف شناخت مقاصد صادراتی، معرفی گروه‌های کالایی، تنوع بخشی به بازارهای صادراتی در پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو حضور یافت و نتیجه این حضور جهش صادراتی در استان بود.

وی با اشاره به حضور چهارمحال و بختیاری در ششمین نمایشگاه "ایران اکسپو" افزود: تلاش می‌شود در این دوره از نمایشگاه که با حضور ۲ هزار شرکت تجاری برگزاری می‌شود مشتریان و هدف‌های جدید صادراتی برای محصولات این استان شناسایی شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور ۴۱ شرکت تولیدی در استان و تولیدکنندگان محصولات صادراتی که موفق به گرفتن استانداردهای جهانی در ۶ گروه کالایی شده‌اند، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده میز توانمندی‌های صادراتی در غرفه زنجیره ارزش استان در اختیار گرفته شده تا بتوان از این طریق توانمندی صادراتی استان را به بازرگانان و شرکت کنندگان حاضر در این نمایشگاه از ۸۰ کشور دنیا ارائه کرد.

رحمتی عنوان کرد: ۶ واحد و شرکت تولیدی برای حضور در نمایشگاه "ایران اکسپو" به صورت مستقیم دارای غرفه‌های مجزا هستند.

وی خاطرنشان کرد: افزون بر این ۲۰ محصولی که امکان افزایش تولید در صورت وجود بازار صادراتی دارند انتخاب شده که در غرفه ارائه توانمندی‌های صادراتی به صورت مستقیم با ۲ هزار نفری که از ۸۰ کشور دنیا در این نمایشگاه حضور دارند وارد مذاکره می‌شویم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: حضور در نمایشگاه ایران اکسپو موجب معرفی محصولات استان، ایجاد مشتری‌های جدید، افزایش مقاصد صادراتی و تنوع بخشی به گروه‌های کالایی می‌شود.

رحمتی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو در ۲ بخش حاکمیتی و خصوصی برگزار می‌شود بیان کرد: در بخش حاکمیتی در سالن ۴۱ همه استان‌ها دارای غرفه هستند و هر غرفه دارای سه بخش شامل زنجیره‌های ارزش استان، فرصت‌های سرمایه گذاری و ظرفیت‌های صادراتی است که اداره‌کل صمت چهارمحال و بختیاری مسؤولیت جایگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برعهده دارد.

وی تاکید کرد: استان چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد که می‌تواند آن را به سرمایه‌گذاران عرضه کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: هرچند این استان در گذشته به عنوان یک استان صنعتی و صادرات محور شناخته نمی‌شد اما امروز به واسطه تحولات و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و صادراتی دارای حدود ۳۰ محصول صادرات محور است.

رحمتی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری افزود: خوراک آبزیان، شیرخشک، اسکیم، پودر بستنی، چربی‌های گیاهی، کاشی، سرامیک، لوله موکت، کفپوش از نمد، سیمان، کیلنکر، سنگ ساختمانی، چینی بهداشتی، ورق گالوانیزه، کابل شبکه، سیلندر گاز، محصولات فولادی و ادوات کشاورزی از جمله محصولات صادراتی چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

وی یکی از مشکلات چهارمحال و بختیاری را نبود خط ریلی عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به فاصله جغرافیایی این استان با مرزهای کشور و بالا بودن هزینه حمل و نقل امید می‌رود با همت مسؤولان این زیرساخت مهم و اساسی در بخش اقتصادی در استان فراهم شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یکی دیگر از مشکلات این استان را فعال نبودن منطقه ویَژه اقتصادی عنوان کرد و گفت: فعالیت منطقه ویژه اقتصادی کمک مهمی به صادرات محصولات استان می‌کند.

کد خبر 6089730

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود