Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@04:46:43 GMT

روشی جدید برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۷۱۴۰

روشی جدید برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شاهرود، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از پیشنهادی مبتنی بر شواهد، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.

عباس توکلیان ارجمند در جلسه سخنرانی خود در آمفی تئاتر شهید مصطفایی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود که با حضور پزشکان و دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد در خصوص ساختار و ساختمان کرونا ویروس مواردی را مطرح کرد و به توضیح نحوه انتقال آن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص نحوه مقابله با آلوده شدن به ویروس کرونا گفت: سطح ویروس از یک لایه چربی پوشیده شده، و کرونا ویروس برای اتصال به سطح سلول به یک محیط مائی نیازمند است، یعنی یک لایه از ملکول های آب که اطراف ویروس را گرفته و در واقع وسیله دسترسی به سلول را برای ویروس فراهم می کند.

فوق تخصص غدد درون ریز، رشد و متابولیسم بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شاهرود با تأکید بر اینکه محل اصلی ورود ویروس و تکثیر و زاد و ولد اولیه آن، به طور اختصاصی در بینی و قسمت های فوقانی حلق است و تا تعداد ویروس در این ناحیه به میزان خاصی افزایش نیابد، سرایت آن به قسمت های تحتانی و بافت ریه انجام نمی شود، یک هیپوتز را برای درمان و پیشگیری از ویروس کرونا مطرح و عنوان کرد: در این هیپوتز برای خلع سلاح ویروس و پیشگیری یا اختلال در محیط تکثیر آن می توان از روش موضعی داخل بینی از ترکیب دارویی دی متیل سولفوکساید (DMSO) سه درصد به همراه اتانل بیست درصد به عنوان بهترین مکمل و نیز بهترین حلال دی متیل سولفوکساید، به صورت اسپری داخل بینی استفاده کرد.

وی در خصوص نحوه مقابله با این ویروس ادامه داد: با استفاده از این دو ترکیب در غلظت هایی صدها بار کمتر از دوز توکسیک، یک فرمول قوی از نظر خاصیت هیگروسکوپیک hygroscopic (عاملی که جاذب بسیار قوی آب از محیط پیرامون ویروس و یک خشک کننده شناخته شده است) و نیز یک ترکیب حل کننده چربی (lipid solubilizing)، و بهتر بگوییم یک عامل تغییر دهنده خصوصیات فیزیکوشیمیایی پرده های لیپیدی است حاصل می شود که با آن می توان هم غشاء لیپیدی ویروس را متلاشی کرد و هم با بهره گیری از خصوصیت خشک کنندگی هر دو ماده، دسترسی ویروس را به گیرنده های سطح سلولی آن محدود نمود.

وی با ابراز اطمینان از تأثیرگذاری ترکیب دارویی پیشنهادی خاطر نشان کرد: دو ترکیب دارویی مورد نظر با غلظت های پیشنهادی، برابر نص یافته های دقیق علمی، فاقد هر گونه عوارض قابل توجه بوده و با جلوگیری از تکثیر ویروس و علیل کردن آن در اولین مراحل فعالیت بیماری، می تواند به یک روش بسیار ساده و ارزان و کم عارضه برای پیشگیری از کرونا تبدیل شود.

انتهای پیام /

295 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود کرونا بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شاهرود عباس توکلیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود کرونا بیمارستان خاتم الانبیاء ص شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟