Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شیلات سیستان و بلوچستان، محمد شهلی بر اظهار داشت: مجتمع گواتر با چهار هزار هکتار در سال‌های گذشته به بهره‌برداری رسیده و علاوه‌بر آن هم‌اینک مجتمع پرورش میگوی گوردیم کنارک در ۷۵۰ هکتار و مجتمع رودیک در یکهزار و۵۰۰ هکتار توسط بخش خصوصی و شرکت کشت و صنعت مکران در حال اجراست که با اضافه شدن این ۲ مجموعه افزایش تولید میگو را شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هر هکتار کشت میگو برای ۲ نفر اشتغالزایی دارد، افزود: در مجموع این سه پروژه عظیم آبزی پروری، جهشی شگرف در حوزه تولید را خواهد داشت که امید است بزودی با بهره‌برداری از مجتمع شرکت کشت و صنعت مکران این امر محقق شود.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به شروع فصل برداشت نخستین محصول مزارع پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر در سال جاری، بیان کرد: با توجه به توفان و سیلاب در دی‌ماه سال گذشته که این مجتمع را دچار آسیب و منجر به تخریب بخشی از زیر ساخت‌های آن شد و همچنین شیوع ویروس کرونا مشکلاتی ایجاد کرد اما با امید به خداوند و همت بهره‌برداران توانستیم تاکنون سالی بدون هیچ گونه بیماری میگو در مجتمع مذکور برداشت را آغاز کنیم.

وی با اشاره به پیش‌بینی برداشت حدود ۸۰۰ تا یکهزار تن میگو در گواتر، ادامه داد: برای مجتمع پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر درخواست‌هایی برای احیای کل این مجتمع به استانداری انجام شده تا پایان سال جاری تحولی اساسی در زیر ساخت‌های آن را شاهد باشیم.

شعلی بر گفت: آبزی پروری سیستان وبلوچستان با توجه به سال «جهش تولید» علاوه‌بر مجتمع مذکور تعداد ۲ مجتمع بزرگ در حال اجرا دارد که مجتمع پرورش میگوی رودیک بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا چند ماه آینده آماده بهره‌برداری و همچنین پرورش میگوی گوردیم که توسط بخش خصوصی و شرکت کشت و صنعت مکران در حال اجراست در سال آینده افتتاح می‌شود.

کد خبر 4987873

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان سواحل مکران پرورش میگو ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین عید سعید قربان گرگان شهرکرد اقامه نماز جمعه ازدواج ماه محرم ستاد مقابله با کرونا بیرجند مجلس شورای اسلامی پرورش میگوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، گفت: ایجاد میدان عرضه دام، سردخانه‌های زیرصفر و بازارچه‌‌های مستقیم در این زمینه در دستور کار است. - اخبار استانها -

حسین برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، اظهار داشت: ایجاد میدان عرضه دام، ایجاد سردخانه‌های زیر صفر برای ذخیره استراتژیک منابع پروتئینی و ایجاد بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا جزو ضرورت‌های در این زمینه است که در دستور کار است.

برزگر با اشاره به اینکه لازم است در سال جاری توجه بیشتری به زیرساخت‌های بازرگانی استان صورت گیرد، بیان داشت: استان چهارمحال و بختیاری نسبت به استان‌های بزرگ و کلانشهرها، در ساختارها و زیرساخت‌های حوزه بازرگانی ضعیف‌تر است.

وی با اشاره به اینکه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود استان، ضرورت دارد تغییراتی در برنامه‌های بخش کشاورزی استان رخ دهد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های سال جاری بر همین اساس و بر اساس نیازمندی‌ها و همچنین جهش تولید صورت گرفته و اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در زمستان گذشته 2.6 درجه دمای هوا بالاتر از سنوات گذشته بود، گفت: بارندگی در استان با کاهش 106 میلیمتری نسبت به سنوات گذشته روبرو بوده است،  کاهش بارندگی و تغییرات اقلیمی باعث شده تلاش در حوزه بهره‌وری آب بیشتر شود.

برزگر ادامه داد: افزایش سامانه‌های نوین آبیاری، ایجاد شهرک‌ها و مجتمع‌های کشاورزی، طرح جهش تولید در دیمزارها، خاک‌ورزی حفاظتی و حرکت از کشاورزی گسترده به کشاورزی عمودی و متراکم در راستای افزایش بهره‌وری آب در سطح استان صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بهبود توسعه وضعیت گوشت صورت خواهد گرفت، مطرح کرد: متناسب با طرح مردمی سازی یارانه‌ها، وضعیت گوشت قرمز در یک سال گذشته دچار تلاطماتی شد که برای همین بازسازی جمعیت دام مولد و افزایش بهره وری تولید در حوزه پروار ضرورت دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به شروع برنامه اصلاح نژاد دام در 9 هزار راس، خاطرنشان کرد: در همین راستا برنامه ریزی شده است 13 مجتمع دامپروری در نیمه اول سال جاری وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»