Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی با بیان اینکه 70 درصد مواد موثره دارویی را در کشور تولید می‌کنیم گفت: در این حوزه یک میلیارد و 200 میلیون دلار صرفه جویی ارزی ایجاد کرده‌ایم.

صابر نامی دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، به مهم ترین موضوعات در زمینه اینترمدیت، شیمیایی و بسته بندی دارویی اشاره و توضیح داد: قبل از انقلاب در حوزه تولید دارو فقط شرکت‌های چند ملیتی و تحت لیسانس فعالیت داشتند و عملا تولیدی هم صورت نمی‌گرفت اما  بعد از انقلاب با تغییرات و تلاش‌هایی که در سیستم دارویی کشور صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حال حاضر 100 درصد نیازدارویی کشور در حوزه بسته بندی دارویی را تأمین و خودکفا هستیم، همچنین در حوزه مواد موثره دارویی 70 درصد نیاز کشور را تامین و در حوزه داروی نهایی نیز 97 درصد داروها در کشور تولید می‌شوند.

نامی اظهار داشت: در ادامه تکمیل زنجیره خودکفایی در حوزه دارواحساس نیازمی شود که بتوانیم مواد آغازین تولید مواد مؤثره دارویی که همان مواد حد واسط یا اینترمدیت‌هایی دارویی هستند را در کشور تولید کنیم که برای موفقیت در این زمینه باید پیشرفت های خودکفایی را که تا به امروز کسب کرده‌ایم را الگو قرار دهیم و همان الگو را در خصوص مواد حد واسط اجرا کنیم.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی افزود: در حال حاضر برای شروع تولید مواد حد واسط دارویی، فهرستی از مواد حدواسط مورد نیاز کشور تهیه و مطالعات اقتصادی هم در این زمینه صورت گرفته و تعدادی از پرکاربردترین مواد حدواسط را به صورت کتاب کامل جمع آوری و منتشر کرده‌ایم تا در اختیار سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار دهیم تا سرمایه گذاران با توجه به مزیت‌های نسبی کشورمان در تولید مواد شیمیایی به دلیل وجود منابع پتروشیمی و معدنی بتوانند سرمایه گذاری خوبی در این زمینه داشته باشند تا زنجیره خودکفایی تولید دارو تکمیل شود.

وی گفت: در  حال حاضر مواد حد واسط دارو از هند و چین وارد  می شود که باید برای خودکفایی و تولید این مواد در کشور اقدامات اساسی صورت گیرد و مسئولین نیز حمایت های لازم را داشته باشند.

نامی با بیان اینکه در حوزه تولید مواد موثره دارویی که 70 درصد آن را در کشور تولید می‌کنیم یک میلیارد و 200 میلیون دلار صرفه جویی ارزی ایجاد کرده‌ایم گفت: در مرحله بعد با توجه به نیازی که صنعت دارو و حوزه مواد موثره  در کشور احساس می‌شود ابتدا اینکه 30 درصد باقیمانده تا خودکفایی کامل تولید مواد موثره دارویی را پیش ببریم که خوشبختانه فهرست آن نیز آماده شده و دوم اینکه تولیدات مواد موثره را یک مرحله به عقب ببریم و در واقع مواد حدواسط دارویی را نیز بتوانیم در کشور تولید کنیم.

وی افزود: در حاضر تمامی آمادگی داریم مواد حدواسط را با همت تلاشگران این صنعت در کشورتولید کنیم تا کشور را از خام فروشی محصولات پتروشیمی و معدنی نجات دهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صرفه جویی سلامت تولید مواد مواد موثره دارویی بسته بندی دارویی کشور تولید تولید مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!