Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر رویکردهای اصلی مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی این استان را تشریح کرد.

عباس عاشوری‌نژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر به تشریح عملکرد مرکز هم‌اندیشی استادان  و نخبگان دانشگاهی استان بوشهر پرداخت و اظهار کرد: دستورکار جلسات این مرکز توجه به موضوعات مورد بحث در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعاتی که در اصطلاح جامعه‌شناسی، مسئله‌محور و مورد دغدغه عمومی است تا با بهره‌گیری از خرد جمعی و تفکر علمی استادان و صاحب‌نظران، علاوه‌بر آسیب‌شناسی، بتوان در حل مسائل جامعه و دانشگاه تلاش کرد.

وی توجه به معضلات کلان جامعه، بررسی راهکارهای پیشرفت علمی و حل چالش‌های سازمانی و اداری دانشگاه را رویکرد اساسی برنامه‌های اجراشده معرفی و بیان کرد: مسائل عمومی جامعه مانند مسائل اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، مسائل فرهنگی کلان (جهانی و جامعه) و ناهنجاری‌های اجتماعی از مهم‌ترین موضوعات مورد بحث بوده است.

دبیر مرکز هم اندیشی استادان  و نخبگان دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی استان بوشهر مفاهیم دینی و مبانی اعتقادی را نیز از دیگر موضوعات جلسات برشمرد و اضافه کرد: در کنار این مسائل، در حوزه سیاسی هم بررسی نقاط قوت و ضعف سیاست داخلی و خارجی و شناخت فرصت‌ها و تهدیدها مورد توجه قرار گرفته است.

این مقام مسئول مباحث خاص سازمانی، اداری و دانشگاهی در کنار بررسی عوامل پیشرفت‌های علمی دیگر کشورها و بررسی جایگاه علمی ایران در جهان را از دستورالعمل‌های مورد اهتمام جلسات معرفی کرد.

عاشوری‌نژاد با تأکید بر اینکه برای کسب نتیجه مورد نظر از برگزاری جلسات در کنار مستمع دغدغه‌مند، باید صاحب‌نظر و سخنران با دانش و توانمند حضور داشته باشد، توضیح داد: برقراری ارتباط مؤثر و سطح بالا میان سخنران و شنونده، دست‌یافتن به نتایج مطلوب را تسهیل خواهد کرد.

وی اضافه کرد: بر این اساس تلاش شد از استادان با سبک و دارای تألیف مانند حجت‌الاسلام محمدتقی اسلامی، حجت‌الاسلام بابایی و استاد گرمارودی که در حوزه کاری خود صاحب‌نظر بوده و قدرت کلامی و ایجاد ارتباط تعاملی برخوردار هستند، دعوت شوند که مورد استقبال و موجب رضایت شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

عامل موفقیت در برگزاری جلسات هم‌اندیشی

دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان  و نخبگان دانشگاهی دانشگاه آزاد استان بوشهر دیگر عامل موفقیت در برگزاری جلسات هم‌اندیشی را برقراری شرایط امن و ایجاد حس امنیت و آرامش برای شرکت‌کنندگان در بیان اندیشه و نظرات آنان دانست و تأکید کرد: همواره در هر موضوع مورد بحث، نظر مخالف و موافق وجود دارد که بیان هر دو نظر واجب و ضروری است.

این مقام مسئول با قدردانی از حمایت مسئولان، این حمایت‌ها را در کنار ایجاد ارتباط مستمر و تعامل و همگرایی با دیگر مراکز علمی دانشگاهی و مدیریت فرهنگی استان از دیگر عوامل موفقیت مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان استان بوشهر بیان کرد و یادآور شد: این مرکز در اجرای برنامه‌های دانش‌افزایی و هم‌اندیشی استادان بین سایر دانشگاه‌ها حائز رتبه برتر شد.

عاشوری‌نژاد از راه‌اندازی سایت اختصاصی مرکز هم‌اندیشی استادان استان بوشهر به نشانی iaubh.nahad.ir خبر داد و گفت: اطلاعات این مرکز و برنامه‌هایی مانند نشست‌های هم‌اندیشی، دوره‌های دانش‌افزایی، اردوها و بازدیدهای علمی، نشست‌های تخصصی و همایش‌های ملی انجام‌شده گذشته در این سایت بارگزاری و فعالیت‌های آینده نیز اطلاع‌رسانی شده است.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر نخبگان دانشگاهی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «سقوط اسرائیل» به چاپ ششم رسید

کتاب «سقوط اسرائیل» اثر مهدی حمد الفتلاوی و ترجمه و تحقیق محمدباقر ذوالقدر در ۱۹۰ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ ششم رسید.
آیات افساد بنی اسرائیل در سوره اسراء، بیانگر نوعی نبرد تاریخی تمدنی بین دو امتِ توحید و کفر است که در اصول، مبادی، اهداف و ارزش ها در برابر یکدیگر قرار دارند. جنگ این دو تمدن، تداوم همان جدال تاریخی دیرینه ای است که شیطان، نخستین سنگ بنای آن را در میان فرزندان آدم نهاد و اولین بذر تعارض و درگیری را میان هابیل و قابیل که یکی نماد هدایت یافتگان و صالحان و دیگری نماینده مفسدان و تبهکاران بود، کاشت. 

سوره اسراء، آخرین مراحل از جدال میان دو امت را که جنگی نهایی، جهانی و فرایگر خواهد بود به تصویر می کشد. در این جدال سرنوشت ساز، بشر شاهد پایان کار و سقوط کاخ های تمدن مفسدین و طلوع دوباره خورشید تمدن جهانی توحید بر گستره زمین خواهد بود.  کتاب حاضر با توجه به آیات افساد بنی اسرائیل، احادیث بیشتری را در تفسیر آن آیات و در خصوص قضیه فلسطین مورد توجه قرار داده و سقوط اسرائیل را بشارت داده است. 

ساختار اثر
این اثر در پنج فصل تألیف شده است؛ در فصل اول این اثر که با عنوان «امت اسلام؛ تسلیم یا پایداری» به رشته تحریر درآمده، پس از بیان مطلبی با عنوان ظهور انقلاب اسلامی در ایران، به دو موضع گیری متفاوت در برابر اسرائیل و دلایل حقانیت راه جهاد و مقاومت پرداخته شده است. 

«فرجام اسرائیل در کتاب و سنت» عنوان دومین فصل از کتاب حاضر است که در این فصل، به اخراج یهود از سرزمین های عرب اشاره شده و ضمن تأکید بر غلبه اسلام بر همه ادیان، ظهور رهبری نوین در جهان اسلام مطرح و در پایان نیز نابودی اسرائیل در احادیث غیبی تشریح و وعده داده شده است. 

سومین فصل از این اثر به «مقدمات سیاسی سقوط اسرائیل» اختصاص یافته است؛ ابتدا به قانون استبدال و رهبران سازش کار عرب پرداخته شده و در این قسمت، جایگزینی اعراب با پارسیان و مجازات حکمرانان خیانت کار تبیین شده است؛ سپس به پیدایش رهبری نوین و جریان جایگزین اشاره و در ادامه نیز مطلبی با عنوان ظهور مقاومت ضدصهیونیستی در سرزمین شام تشریح شده است. 
نویسنده در فصل بعدی به «نوید قرآن بر نابودی اسرائیل» می پردازد که ابتدا آیات نوید تبیین و آیات مربوطه تطبیق داده شده است.  در پنجمین و آخرین فصل از این اثر با عنوان «سقوط اسرائیل» به سقوط اسرائیل به رهبری ایرانیان اشاره شده است؛ سپس، به شرح نبرد افساد اول پرداخته شده که در این راستا، مبارزه با افساد اول به رهبری ایرانیان و پیشی گرفتن یهود و جنگ با زمامداران خائن و آثار فتنه سفیانی در فلسطین تبیین شده است. سپس نبرد افساد دوم تشریح شده و سقوط اسرائیل در نبرد افساد دوم تشریح و ایرانیان سفیانی را شکست می دهند، مهدی(عج) فرمانده نبرد برای سقوط اسرائیل نیز از دیگر مباحث این قسمت است. در ادامه این فصل، رویدادهای پس از آزادی قدس (اتمام حجت حضرت مهدی با یهود، شهر قدس پایتخت حکومت مهدی و بازگشت یهودیان به بیت المقدس) به رشته تحریر درآمده است. در ادامه نیز مبحثی با عنوان «قم و بین المقدس، یک شهر در دو منطقه» آمده است؛ همچنین به فرجام اسرائیل در تورات و انجیل نیز اشاره شده است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir  مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان خوزستانی از اعتراضات ضد صیهونیستی در دانشگاه های آمریکا+فیلم
  • کتاب «سقوط اسرائیل» به چاپ ششم رسید
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • تشریح جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل