Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 همراهان دکتر فائوچی که جمعه در جلسه مجلس نمایندگان حاضر شدند، اذعان کردند که کشورشان همچنان نمی‌تواند که نتایج تمام آزمایش‌های کووید-۱۹ را ظرف دو یا سه روز ارائه دهد. آنها همچنین از آمریکایی‌ها خواستند تا پیشگیری‌ اولیه شامل پوشیدن ماسک، اجتناب از حضور در اماکن شلوغ و شستشوی دست‌هایشان را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در ادامه صحبت‌ها، دکتر فائوچی گفت: به طرز محتاطانه‌ای خوش‌بین هستم که ما تا آخر امسال که وارد ۲۰۲۱ می‌شویم، به واکسن دست یابیم. فکر نکنم این رویا باشد... باور دارم که این یک واقعیت است و نشان خواهیم داد که واقعیت است.

این کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی و عضو کارگروه مقابله با کروناویروس در ایالات متحده افزود: نباید در حال حاضر به دنبال واکسیناسیون سراسری جمعی بود. فهرست اولویت‌ها بر اساس توصیه‌های مشاوران وجود دارد. در صدر این فهرست، کارکنانی مثل پرسنل درمانی یا گروه‌های پرخطر مردمی مثل سالخوردگان دارای بیماری‌های پیش زمینه‌ای قرار دارند. اما در نهایت، ظرف مدت زمانی معقولی، هر آمریکایی که نیاز به واکسن داشته باشد، می‌تواند آن را در ۲۰۲۱ دریافت کند.

آنتونی فائوچی همچنین در خصوص ایمنی واکسن‌های کووید-۱۹ که ساخته چین و روسیه باشند، ابراز نگرانی کرد.

شرکت‌های چینی بسیاری در صف رقابت تولید واکسن هستند و روسیه هم ابراز امیدواری می‌کند که اولین تولیدکننده واکسن برای عموم باشد و تاریخ هدف آنها سپتامبر امسال تعیین شده است. فائوچی در پاسخ به اینکه اگر واکسن‌های چینی و روسی اول تولید شوند آیا آمریکا می‌تواند از آنها استفاده کند، گفت این امر بعید است.

او گفت: امیدوارم چینی‌ها و روس‌ها این واکسن‌ها را پیش از توزیع برای هر کسی واقعا آزمایش کنند. ادعاهایی مبنی بر اینکه واکسن‌هایی پیش از آزمایش، آماده توزیع است، به اعتقاد من در بهترین حالت، مشکل‌آفرین است. ما سریع پیش می‌رویم. گمان نمی‌کنم زودتر از ما واکسنی تولید شود که ما بخواهیم به دیگر کشورها برای دریافت واکسن‌هایشان متکی باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فائوچی واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است