Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میانگین زمان بستری بیماران کووید-۱۹ در بخش بیمارستانی ۵ تا ۱۰ روز و میانگین بستری در آی‌سی‌یو ۳ تا ۴ هفته است. به طور میانگین ۱۸ تا ۱۹ میلیون تومان برای هر بیمار بستری هزینه می‌شود و هزینه درمان و داروهای بیماران در آی‌سی‌یو چندبرابر این میزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: بخشی از این هزینه را بیمه پوشش می‌دهد و بخشی را مردم خود فرانشیز می‌دهند، البته کمترین میزان را بیمار پرداخت می‌کند. برخی هزینه‌ها مانند هزینه تست را نیز دولت به صورت یارانه پرداخت می‌کند و در نهایت بسیاری از خدمات برای بیماران در بیمارستان‌های دولتی رایگان تمام می‌شود.

جهانپور افزود: هزینه داروها و مراقبت در آی‌سی یو بسیار بالاست اما همزمان در چند ماه گذشته صدها ونتیلاتور و دستگاه آی‌سی‌یو در بیمارستان‌ها اضافه شد. در بهترین روزها حداقل ۲۵۰۰ بیمار در شبانه‌روز در بخش‌های آی‌سی‌یو بستری هستند و این عدد در برخی روزها به بالای ۵۵۰۰ مریض در آی سی‌یو رسیده بود و اکنون نیز بیش از ۳ هزار بیمار صرفا به علت کرونا در آی سی‌یو بستری است.

جهانپور گفت: وزارت بهداشت اسفند ۹۸ حدود ۳ هزار میلیارد از یک منبع و ۳۵۰۰ میلیارد تومان از یک منبع دیگر یعنی در مجموع حدود ۶۵۰۰ میلیارد تومان از منابع جاهای دیگر برای درمان کرونا هزینه کرد و بعد از آن تاکنون از حدود یک میلیون یورویی که از صندوق ذخیره ارزی اختصاص داده شد، حدود ۳۰ درصد به وزارت بهداشت رسیده است. از منابع دیگری هم بین هزار تا ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

وی ادامه داد: این مبالغ به هیچ وجه کفاف هزینه‌های سنگین درمان بیماران کرونا را نمی‌کند و بیمارستان‌ها همچنان به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و به خصوص به پرسنل خود بدهکار هستند. البته با استفاده از این منابعی که داده شد از ۱۴ تا ۱۸ ماه تاخیر در پرداخت کارانه‌ها به ۸ تا ۱۲ ماه تاخیر رسیده‌ایم.

جهانپور گفت: اگر دولت منابع دیگری از جمله بقیه یک میلیارد یورو برای درمان کرونا اختصاص دهد ممکن است کمک‌کننده باشد، به شرط اینکه این حجم بیمار را هم نداشته باشیم.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت افزود: همزمان اتفاق دیگری افتاده که با وجود افزایش هزینه‌ها چون نمی‌توانیم در اکثر بیمارستان‌ها بیمار عادی پذیرش و بستری کنیم، درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها که حدود ۶۰ درصد کل بودجه وزارت بهداشت بوده نیز به حدود صفر رسیده است.

جهانپور گفت: وزارت بهداشت بزرگ‌ترین متضرر اقتصادی بعد از کروناست. وزارت بهداشت ۶۵۰۰ میلیارد تومان درآمد از جاهای دیگر در اسفند و فروردین به میدان کرونا آورده و ۶۰ درصد درآمد کل وزارت بهداشت هم حذف شده است.

وی افزود: نگاه وزارت بهداشت مسائل اقتصادی نیست. بحث این است که با یک معضل سلامت روبه‌رو هستیم و باید برای آن هزینه شود تا امروز بیش از ۱۶ هزار مرگ ناشی از کووید-۱۹ داشته ایم و ادامه این روند خسارت‌های بسیار بیشتر جبران‌ناپذیر خواهد داشت.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تصور شده بود وزارت بهداشت منافعی دارد و به همین علت ماجرا را کش می‌دهند اما این تصور اشتباه بود. شهدای نیروی انسانی کرونا را ببینید. عمده آنها نیروهای وزارت بهداشت بودند. بیمارستان‌هایی داریم که ۲۲۰ نفر از نیروهایش به علت ابتلا به کرونا به مرخصی استعلاجی رفتند. تاکنون حدود ۱۴۰ شهید خدمت به علت کرونا تقدیم کرده‌ایم که بسیاری از آنها از بهترین و زبده‌ترین پزشکان شاخص در رشته خودشان بوده‌اند که فقدان آنها ضربه بسیار بزرگی است.

کد خبر 536137 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان هزینه كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان هزینه كرونا در ايران اطلاع رسانی وزارت بهداشت میلیارد تومان بیمارستان ها آی سی یو رئیس مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مسئول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اعضای بدن نوجوان ۱۴ ساله اهل لردگان جداسازی و به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.
خانم کیانی افزود: صبح امروز در بیمارستان لردگان اعضای پیکر علی خلیل طهماسبی که در تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده جداسازی و به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.
وی ادامه داد: کبد و کلیه‌های این نوجوان لردگانی برای اهداء به شیراز ارسال شد.
کیانی تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل «فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو» اقدام کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله