Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونسی با بیان اینکه حقوق معوقه کارکنان شهرداری نهبندان طی ۱۰ روز آینده پرداخت می شود، گفت: سه ماه حقوق کارکنان شهرداری نهبندان به تعویق افتاده است اما ۲۰ درصد از آن را تاکنون پرداخت کرده ایم.

«غلامرضا یونسی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند اظهار داشت: در هفته دولت امسال سه پروژه مهم از جمله آسفالت و کارگاه موزائیک سازی شهرداری نهبندان و جدول گذاری معابر را در دستور کار داریم که به بهره برداری خواهیم رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار نهبندان با اشاره به اینکه در خصوص پروژه آسفالت معابر شهر نهبندان اعتباری بالغ بر  930 میلیون تومان هزینه کرده ایم، افزود: کارگاه موزائیک سازی شهرداری نهبندان را با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان راه اندازی می کنیم و در خصوص جدول گذاری معابر اعتباری بالغ بر 70 میلیون تومان هزینه شده است.

 

وی به میزان اعتبارات تخصیص یافته به شهرداری نهبندان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: اعتبارات سال گذشته بالغ بر 10 میلیارد تومان بوده و امسال میزان اعتبارات شهرداری نهبندان به 20 میلیارد تومان رسیده است که رشد 100 درصدی نشان می دهد.

 

یونسی با اشاره به پروژه های مهم شهرداری نهبندان در سال جاری گفت: امسال احداث رستوران آبی شهر نهبندان به متراژ یک هزار و 500 مترمربع را در دستور کار داریم؛ زمین این مجتمع رفاهی 15 سال رها شده بود و اکنون بهسازی و آلاچیق سازی آن را انجام دادیم و 200 میلیون تومان اعتبار برای ساخت این پروژه هزینه می شود.

 

شهردار نهبندان با بیان اینکه امسال عملیات اجرایی ساخت خانه صنایع دستی شهرداری نهبندان با اعتباری بالغ بر یکصد میلیون تومان آغاز می شود اضافه کرد: آبیاری قطره ای با اعتباری بالغ بر 800 میلیون تومان در دست اجرا داریم.

 

به گفته وی، یکی از مهم ترین پروژه های ما در سال جاری احداث بازارچه صنایع دستی با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان است که بیش از یک سال طول می کشد تا به بهره برداری برسد.

 

وی در خصوص شایعات موجود در فضای مجازی مبنی بر به تعویق افتادن حقوق کارکنان شهرداری نهبندان طی سه ماه اخیر گفت: سه ماه حقوق کارکنان شهرداری نهبندان به تعویق افتاده است اما 20 درصد از آن را تاکنون پرداخت کرده ایم ولی این مشکلی است که همه شهرداری ها با این موضوع گرفتار هستند.

 

شهردار نهبندان با بیان اینکه مابقی حقوق سه ماه معوقه کارکنان شهرداری نهبندان تا 10 روز آینده پرداخت خواهد شد، گفت: ما 130 پرسنل داریم و تنها شهرداری هستیم که برون سپاری را بنا به دلایلی انجام نداده است.

 

وی در ادامه بیان کرد: شهرداری هایی که می گویند ما هیچ معوقه ای در پرداخت حقوق ها نداریم در واقع منظور آن ها حقوق بخش اداری است، در شهرداری نهبندان بخش اداری و کارگری در یک بخش قرار دارد به همین دلیل بدهی ما سنگین شده است.

 

یونسی در پایان با اشاره به اینکه شهرداری های دیگر همچون شهرداری نهبندان به پیمانکاران بدهکار هستند، افزود: راهکارهایی در نظر گرفته ایم تا بخش اداری و کارگری شهرداری نهبندان را از هم جدا و به سمت بخش خصوصی هدایت کنیم.

 

 

 

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرداری نهبندان شهردار نهبندان هفته دولت شهرداری نهبندان اعتباری بالغ میلیون تومان سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟