Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:42:30 GMT

طلاب و اساتید حوزوی آماده اعزام به استانهای قرمز شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۰۲۳۹

طلاب و اساتید حوزوی آماده اعزام به استانهای قرمز شدند

حجت الاسلام محمدحسن زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح اقدامات کمیته ستاد حوزوی بحران برای مقابله با موج دوم کرونا پرداخت و ابراز کرد: در موج اول کرونا قریب به ۲۰ هزار طلبه جهادی در قالب ۱۰ کمیته تخصصی در سراسر کشور مشغول فعالیت و خدمات‌رسانی به بیماران و مردم عزیز بودند.

رئیس ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه ادامه داد: عمده این فعالیت‌ها شامل عیادت از بیماران در بیمارستان‌ها تجهیز، تغسیل و تدفین اموات کرونایی؛ ارائه مشاوره به بیماران و خانواده آنان به‌منظور رفع اضطراب شدید روحی و افسردگی ناشی از ویروس کرونا، توزیع مواد بهداشتی، ضدعفونی کردن معابر و مراکز عمومی و غیره می‌شود که توسط کمیته‌های ده‌گانه حوزه‌های علمیه در اقصی نقاط کشور برای مقابله با ویروس منحوس کرونا انجام شد و  با فروکش کردن موج اول کرونا در ماه گذشته به جمعی از طلاب اعلام شد که فعالیت خود را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعال‌سازی مجدد ستاد حوزوی بحران

مسئول دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور به آغاز موج دوم کرونا و اقدامات حوزه‌های علمیه در مقابله با این ویروس منحوس اشاره و اظهار داشت: با آغاز موج دوم شیوع ویروس کرونا و اعلان ستاد ملی مبنی بر اینکه برخی از استان‌ها از جمله تهران، خوزستان، اهواز و برخی شهرها در وضعیت قرمز قرار دارند بر همین اساس حوزه‌های علمیه برای خدمت‌رسانی و مقابله با موج دوم کرونا در وهله نخست دو اقدام مهم انجام داد که یکی از آنان فعال‌سازی مجدد ستاد حوزوی بحران استان‌ها بود.

حجت الاسلام زمانی ادامه داد: گفتنی است هم‌زمان با تشکیل ستاد حوزوی بحران که متشکل از ۷ نهاد حوزوی بزرگ از جمله مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، جامعه المصطفی العالمیه، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و سازمان اوقاف عضو است، ستاد حوزوی بحران استان‌ها نیز تشکیل شدند؛ بر این اساس به تمام استان‌هایی که وضعیت قرمز داشتند اعلان شد مجدد ستاد حوزوی بحران فعال و طلاب جهادی وارد فعالیت شوند.

آمادگی اعزام اساتید متخصص روانشناس به استان های قرمز

وی افزود: همچنین به استان‌هایی که در مجاورت استان‌های قرمز بودند اعلام شد که برای کمک و یاری‌رساندن به این استان‌ها فعال و در صورت نیاز وارد میدان شوند.

رئیس ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه به دومین اقدام صورت گرفته اشاره کرد و گفت: کار دیگری که انجام شد این بود که به طلاب جهادی حوزه‌های علمیه قم اعلام شد که به استان‌های قرمز اعزام شوند اما بعد از اینکه استان‌ها بیشترین نیاز خود را اعزام مشاور متخصص روانشناس اعلان کردند تصمیم گرفته شد کمیته تخصصی مشاوره روانشناسی که متشکل از ۷۴ استاد فاضل متخصص روانشناس و دارای تحصیلات روانشناسی مشاوره بودند دعوت به عمل بیاید و به استان‌های تهران، خوزستان، اهواز و غیره اعزام شوند.

طلاب جهادی برای اعزام به بیمارستان آموزش دیدند

مسئول دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور بیان داشت: کار دیگری که انجام شد این بود که وقتی طلاب جهادی وارد بیمارستان می‌شوند لازم است اطلاعات کافی و تخصصی در نحوه مراقب سلامت معنوی و روحی بیماران و برخی از مسائل پزشکی داشته باشند بر همین اساس در دوره اول موج کرونا یک دوره آموزش ۸ ساعته برای طلاب جهادی برگزار شد که تنها در استان قم ۷۰۰ طلبه این دوره را گذراندند و در امتحان شرکت کردند تا بتوانند به بیمارستان‌ها وارد و مشغول خدمت‌رسانی شوند.

حجت الاسلام زمانی اضافه کرد: با شروع موج دوم کرونا لازم دانستیم که طلاب باید تخصص بیشتری در خصوص خدمت‌رسانی به مردم عزیز و مقابله با کرونا ویروس داشته باشند از این‌رو یک دوره ۶۴ ساعته آموزشی در شهر مقدس قم با حضور ۶۰ نفر از طلاب جهادی که در موج اول کرونا خدمت کرده بودند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی در یکی از اردوگاه‌ها و در محضر اساتید حوزوی و پزشکان متخصص برگزار کردیم و امروز این افراد با گذراندن آزمون آماده هستند تا به هر استان و یا شهرستانی که درخواست نیرو داشته باشد برای خدمت‌رسانی اعزام شوند.

کد خبر 4988081

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه ویروس کرونا طلاب طلاب جهادی بیمارستان ویروس کرونا سازمان سنجش آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری پروتکل های بهداشتی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ستاد حوزوی بحران حوزه های علمیه موج دوم کرونا خدمت رسانی طلاب جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • اساتید مدرسه علمیه بوشهر تجلیل شدند
  • اسرائیل در حال آماده شدن برای اعزام هیئتی به قاهره است
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟