Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در خصوص نتیجه بررسی علت فوت قاضی منصوری، گفت: به جهت اینکه در حوزه سم شناسی و پاتولوژی فرآیندهای آزمایشگاهی برای آماده سازی لام‌های تشخیصی طولانی است، امیدواریم بتوانیم در یکی، دو هفته آینده پاسخ را به مراجع قضایی اعلام کنیم.

عباس مسجدی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در حاشیه مراسم رونمایی از مستند کاشف در جمع خبرنگاران در خصوص نقش و جایگاه پزشکی قانونی در پرونده‌ها عنوان کرد: پیشگیری یکی از موضوعاتی است که به طور جدی در راستای اهداف قوه قضاییه در حال پیگیری است که این امر مستلزم آگاهی بخشی عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجدی افزود: اطلاعات مورد نیاز در خصوص فعالیت‌های سازمان پزشکی قانونی توسط ابزار رسانه و هنر را به مردم منتقل کرده ایم و مستند امروز در همین راستا است که مردم با توانمندی و استانداردسازی علمی کارکنان آشنا شوند و بدانند که پزشکی قانونی دست از احقاق حق و اجرای عدالت برنخواهد داشت و با تجهیزات مسائل آموزشی و علمی به دستگاه قضایی برای احیای حقوق مردم کمک می‌کند.

رییس سازمان پزشکی قانونی در خصوص اینکه آیا نتایج علت فوت متهم منصوری به مراجع قضایی اعلام شده است یا خیر؟ گفت: از حدود ۱۰ روز پیش که جنازه متوفی منتقل شد بررسی‌های اولیه و معاینه جسد انجام شده است و به جهت اینکه در حوزه سم شناسی و پاتولوژی فرآیندهای آزمایشگاهی برای آماده سازی لام‌های تشخیصی طولانی است، امیدواریم بتوانیم در یکی دو هفته آینده پاسخ را به مراجع قضایی اعلام کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمان مرگ را تشخیص داده‌اید؟ گفت: تا زمانی که آزمایش‌ها برای ما مشخص نشود، زمان را مشخص نمی‌کنیم.

مسجدی در خصوص تحویل جسد به خانواده نیز گفت: با دستور مقام قضایی تحویل شده و موضوع در دادسرای جنایی در حال بررسی است.

مسجدی در ادامه از کاهش آمار نزاع خبر داد و گفت: در طی سه ماهه اول امسال کاهش ۶.۶ درصدی را شاهد بوده‌ایم و توصیه ما این است که هموطنان عزیز خویشتنداری را ادامه دهند.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار کرد: همچنین در حوزه غرق شدگی متاسفانه آمار نسبت به مدت مشابه در خرداد ماه رو به افزایش است. در حوزه تصادفات نیز آمار کاهش ۱۶.۲ درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات را داشته‌ایم که در خرداد ماه نسبت به فروردین و اردیبهشت افزایش داشته و از مردم می‌خواهیم با توجه به شرایط کرونایی توصیه ها را جدی داشته باشند.

وی در ادامه به پرونده‌های کمیسیون های پزشکی اشاره کرد و از مردم خواست برای دریافت خدمات پزشکی به پزشک متخصص مراجعه کنند.

وی افزود : متاسفانه اقداماتی در آرایشگاه‌های زنانه انجام می شود که در برخی از مکان‌ها جنبه درمانی ندارد و این آمار رو به افزایش است و خطر جدی را برای هموطنان دارد. از مردم می‌خواهیم به افراد متخصص که صلاحیت علمی و دانشگاهی دارند مراجعه کنند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد سازمان پزشکی قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900092

دیگر خبرها

  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری